5 adım oynardık yaw arkadaşlar beni hiç sevmezlerdi.hızlı koşuyorum diye
5 adım cok oynardık ya ilk okuldayken okulun kenarında bole ızbe agaclar olan yer wardı dag gıbı magra gıbı yerler wrdı bole orda oynardık bı bı tane ark ordan yuvarlanıp dusmusdu 5 adım oynarken Bide kola fanta tenekelerıyle apış pandık oynardık bazılarına çelme cakardım ben arklarda ayaklarını sokardı
Simiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiittttttt Süper Oyun Ya Çok Zevkli Hakkaten :D Eşşek Kadar Olsakta Biz Kuzenlerle Bir Araya Geldigimizde Bahçede Oynarız Hala
OOoo Simiiiiiit Ha bayılırım bu oyuna
Valla arkadaşlarla tekme tokat birbirimizi dövüpte güldüğümüz 2 salak oyun vardı biri aha bu simiiiiiiiiiiiit diğeride zımba anam o kum üzerinde ne tekmeler yedim sonra mal gibi gülüyorduk ne bu oyun hadi lem ordan
quote:
Orjinalden alıntı: lord of comandos
quote:
Orjinalden alıntı: MertcanE.
Simiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiitt Çok Güzel Oyundur Az Oynamadım
az dayak yemedim diyosun yani
Ben de Pinokyo oynuyorum bazen çocuklarla...
simiti şimdi hatirladim ayrica kuki deildi o biz ona kuka derdik artik kuka neyse
izmirde güzelyalıda geçti çocukluğum. her türlü oyunu oynardık o zamanlar. hatta yeri gelmişken çetecilik oyunu dahilinde arabasının lastiğini patlattığım büyüğümdende özür diliyorum.Affetsin veletliğime versin
9 taş en çok oynadığımız oyundu
bazen simit oynayan arkadaşları uzaktan izlerdim,dövülecek biri oldu mu hemen oyun alanına dalıp bikaç tekme sallardım,sonra tekrar izleyici mod.
Simiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeetttttttttttttttttttttt diye giderdi nefes azaldıkça
9 aylık oynardık,daha sonra alman kale,tek pas
Koridorda oynardık hadi kaan sende oyna felan ben tabi kenarda :D sesi kesildi diye iftira atardım millet dalınca aradan kıçına kıçına vururdum off süperdi bee sonra bizim çıkmaz sokakda sabah 10 gibi kadro toplanırdı yaz geceleri 2 lere 3 lere kadar giderdi koyardık topu ebe uzaklaşında biri gömerdi topa ebe koşsun bahçeye sallardık karanlık :D of ne günlerdi şimdi sokakta 1 kişi kaldı :(
quote:
Orjinalden alıntı: Galathil
izmirde güzelyalıda geçti çocukluğum. her türlü oyunu oynardık o zamanlar. hatta yeri gelmişken çetecilik oyunu dahilinde arabasının lastiğini patlattığım büyüğümdende özür diliyorum.Affetsin veletliğime versin
dindandon diye bir oyun oynardık biz herkesin kapısının ziline basardık gece kaçardık sonra
quote:
Orjinalden alıntı: lord of comandos
quote:
Orjinalden alıntı: SaW331
bizde topal tavuk vardı bide: simit gibi bi oyun tek fark simit diye bağırmıyon tek ayağının üzerinde sekerek gidiyon ayağını yere basarsan dayağı yiyon bide bunun 2 grup halinde oynananı vardı zıdırzımba mı bişey diyoduk 2 gurup, ebe olanlar sekerek kovalıyor guruptan birisi ayağını yere basarsa gruptaki herkes dayak yiyor yada diğer grupfan biri ebelenirse diğer grubun tamamı dayak yiyordu....
hey gidi günler heeeyyy
onun başka bir adı vardı bizde ama tam hatırlayamıyom o da güzledi
topal tavuk değil zımbaydı o bi kere dere kenaırnda piknik yapıyoruz,hadi dedik simit oynayalım işte oynuyoruz oyn devam ediyor derken bir arkadaş ebe sesi bir kesildi bir tekme attım çocuk dereye uçtu allahtan yüzme biliomuş yoksa yine ben kurtaracaktm
Dansa Davet, Seksek (Bunu erkekler de oynuyordu.), Yerden Yüksek falan vardı.
simittttt
bir de tek ayakta sekmeli versiyonu vardı..ne kadar uzun süre tek ayakta sekebilirsen devam ediyordun..tren miydi neydi adını unuttum..
fitini dik, ... dik vardı bir de..pril kutularını deviriyoduk falan..ne günlerdi bee..
Simit oynarken bizim mahallede tekme atarlardı arka bölmeye,hem de yere düşürürcesine,düşersen yerde döverlerdi,snra sakatlanır çıkardn,başta şey diyorlardı ağlayacak varsa çıksın,bir de uzun eşşek vardı onda okulda hep pantolonumu yırtardım,oynadğm zamanlar da herkesi deviriodum... :D :D :D
quote:
Orjinalden alıntı: crackbaba
calla benim simit oyununda çocukları kovaladığım 1,5dk bulurdu...Başlardım simit demeye içimdeki hava tükene kadar simit derdim eyvah o sırada sesin gittiyse öldüresiyo tepuk yumruk sallıyordu bizim mahalledeki şerefsizler...
Bide kemer oyunu vardı kemer saklanır ve diğer arkadaşlar saklanırken belirledikler yerde arkasını dönük bir şekilde bekler...ve kemeri saklama işi bittikten sonra herkes kemeri aramaya koyulur bulan kişi hemen kemerle diğerlerine saldırmaya başlar ve belirledikleri yere kadar kovalar eğer bir kişi yada daha fazla kişi o belirledikleri 5 saniye içinde gelmezse penaltı dediğimiz pozisyona pozisyona geçip poposuna 5 kırbaç atılırdı....Allaha şükür benim hızıma kimse yetişemiyodu arada bi geldiğide oluyodu....