Yarbay
25 Ekim 2007
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
17 üye
Görüntülenme
Toplam: 226 (Bu ay: 2)
Gönderileri
500k sı 900₺
Hepsi 1.5m 2500₺ dir.
İletişim Pm
Burada paylaşmak yasaksa özür dilerim.
Arkadaşlar merhaba, 60k ya alınabilecek, Sedan otomatik aile aracı önerileriniz nelerdir? Genelde şehir içi ve az kullanılacaktır. 2 çocuğum olduğu için ve arada eşim kullanacağı için sedan ve otomatik olmazsa olmaz. Araç yılı 2012 ve sonrası olursa daha iyi olur. Boya takıntım yok.
Konuyu doğru yere mi açtım bilmiyorum ama artık bu sorunlarla forumda dolaşmak işkence haline geldi. Sayfalar yüklenmiyor. Sayfa numaraları hatalı geliyor. Pembe arka temalı son mesajlar oluyor. Sürekli olarak sorun yaşıyoruz. Adminlere çağrım. Türkiye'nin en iyi forum sitesiyiz sloganıyla dolaşmayın lütfen. En kötü durumda bile reklamlar ne hikmetse anında geliyor ekrana. Reklamdan kazandığınız parayla yeni server mı alırsınız naparsanız yapın şu forumu adam edin. Ya da yazılımcı alın. Amacım forumu baltalamak değil. 10 küsür yıllık üyeyim iyi olan herşeye destek verdim ama artık gerçekten forum problemler sebebiyle işkence hâline geldi. Teşekkürler.
2006 Model Mazda 3 otomatik vites lpg li aracımı yaklaşık 4 yıldır sorunsuz kullanıyorum. Model yükseltmek için aracımı satıp yeni araç almak istiyorum.
Araçta olmazsa olmaz özellik olarak otomatik vites, beyaz renkli sedan olmalı. Bütçem Max. 65 bin tl.
Eşim Jetta çok istiyor. Araçta performans arayan kişi değilim. Yılda en fazla 10k yol yapıyoruz.

1.2 tsi Jetta düşünüyorum. 1.4 lere baktım ama yakıt tüketimi biraz fazla gibi. Aslında imkân olsa dizel almak isterim ama fiyatları uçuk biraz.

Bana kalsa hiç düşünmeden lpgli civic alırım ama eşim jettayı çok istiyor. Sizin tavsiyeleriniz nedir bu konuda?
Konuda üst konularda bulunan alınık ilan başlığı görünüyor ama Satılık ilan başlığı 1 haftadır görünmüyor. Hesabımdan çıkış yapıp misafir olarak girdim ama sonuç değişmedi.
Beyler co op season oynamak isteyen arkadaşlar eklesin. Yaş 30. Seviyeli ve Pro arkadaşları beklerim hızlıca div 1 e yükselelim. Her seviyede takımla oynarım .
Psn id: kimgeldilan
Beyler lg g4 ü n11 üzerinden satın almıştım. Kronik olarak 2 defa Bootloop oldu. Şuan 2. Kez serviste ve 20 iş gününü geçti. Tüketici hakem heyetine yarın vereceğim. Para iadesi isteyeceğim ama faturadaki şirketi mi yoksa servisi mi şikayet edeyim? Servis ritzy elektronik. Thh ne vermeden önce servisi arayıp paramı iade edin yoksa thh ye vereceğim desem mi? Zaten kabul etmeyecekler kesin de. Ritzy ile thh lik olan varsa tecrübelerini paylaşırsa sevinirim?
Arkadaşlar Dell marka notebookumu yaklaşık 5 yıldır kullanıyorum. Geçen sene işlemci ile fan arasındaki termal macunu kendim değiştirdim ve laptopun içini temizledim.
Ama değiştirdiğim günden beri işlemci fan sürekli son hızda çalışıyor. Laptop şarjda olsun olmasın farketmiyor. Pilin ömrü de çok azaldı artık. Yaklaşık 45 dk da pil bitiyor. Güç tasarrufu , dengeli, performasn modu hepsini denedim. Laptop boşta iken dahi fanı sürekli olarak çalışıyor. işlemci sıcaklığı boştayken 65 derece civarı. Çok yüksek değil mi?

Sorunumu nasıl çözebilirim? Kaliteli termal macunla tekrar macunlasam mı?
Arkadaşlar eşim banka çalışanı. Bankanın kamerasının kaydettiği video görüntülerini izlemek istiyorum. Video dosyasının uzantısı " .bu"

Bu uzantıyı ilk defa duydum. Bilgisayarda bütün kodekler yüklü 5-6 farklı video oynatıcı denedim. Hiçbiri açmadı. Sadece media player classic açtı onda da videoyu ileri saramıyorum. Videoyu ileri sarıp veya sarmasam bile 2-4 kat hızında izlemek istiyorum. Ne yapmam gerekiyor. Çok önemli benim için. Yaklaşık 72 saattlik video izlemem gerekiyor. Teşekkürler.
Yaklaşık 1 hafta önce bu cihazdan 2 adet aldık. Birini benim tv ye birini alt komşunu tv ye bağladık. Linkteki çanak lnb setini de aldık.
http://urun.gittigidiyor.com/ses-goruntu/tek-canak-ciftli-lnb-25-metre-kablo-set-halinde-159857805

Çanak anteni benim balkona uyducu kurdu (balkon 5. kat ve önü tamamen açık.) Setten çıkan 25 mt. beyaz kabloyu arkadaşın tv ye çektik. Ben de yaklaşık 20 metre yeşil siyah olan rg-6 kablo aldım ve onu bağladık. Uyducu ayarı cihaz ile yaptı ve gayet de iyi yaptı. Ancak görüntüden her ikimiz de memnun değiliz. Her ikimizde de görüntü akıcı değil saliselik atlamalar var gibi.

Hemen her kanalda Sinyal: %60 Kalite: %99

Sorum şu: Bu görüntüdeki akıcı olmayış receiver kaynaklı mı yoksa lnb kaynaklı mı? Sinyal seviyesi : %60 olması kafama takıldı. Ama hiçbir kanalda donma karelenme vs. olmuyor. Setten çıkan lnb bu linktekinin aynısı.http://urun.gittigidiyor.com/ses-goruntu/technobox-ciftli-lnb-super-kalite-13-99-tl-156729158
Başka lnb denem şansım da şu an yok. Acaba sorun lnb kalitesizliğinden mi yoksa uydu alıcısından mı? Lnb ise hemen değiştireyim.
Teşekkürler.
Hakkında
Forum İmzası:

Psn:Kolbozuk-
Sistem ve Tercihleri
Bilgisayar
Notebook
Otomobil
Toledo
Mobil cihaz
Redmi Note 7
Operatör
turktelekom
ISS
Superonline
Oyun Platformu
Ps5
Takım
Fenerbahçe
Notebook
Dell
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: dün
Son Mesaj Zamanı: dün
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 4.112
İkinci El Bölümü Mesajları: 65
Konularının görüntülenme sayısı: 51.222 (Bu ay: 692)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 1.163 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Oyun
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.