5-10k arasındaki tmciler napcak

-
-
EA'da 5-10k arası çok kötü ya, Ankara İstanbul Marmara hukuk tutuyor, hukuk istemiyorsan kalıyorsun ortada. Ben o durumda Bilgi İktisat'ı düşünürdüm belki, LSE olanağı çok cazip geliyor.
-
Vakıfları unutmuşum hocam bilgi,yeditepe,bahçeşehir iibfler var ama onlar da iyi yükseldi sanırım işletme econları 5k içinde. Bilkent %50 çok iyi seçenekti eğer denilen gibi 300k olmazsa durumu olan için en mantıklısı olur. Bilgideki lse olayını ben incelemiştim kendi senemde diploma için miktarın yarısını kendi cebinden veriyordun sanırım baya maliyetli oluyordu ayrıca şuan pound 30u geçti ayrıca yurt da pahalıydı direkt vazgeçmiştim yeditepe daha iyi bedava yurt ve burs veriyorlar bi miktar ama onun da işletme econu ilk 5kda sanırım çok sıkıntı bu sene 2020 yine iyiymiş
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _MarioGomez33 -- 18 Temmuz 2023; 11:44:32 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
baktım şimdi yeditepe econ 2.9k işletme 3.5k bahçeşehir işletme econ 4-5k , 5k dışında bilgi var bi tek o da maliyetli bir yer burslu olmasına rağmen. 6-7 sene önce bilkent econ işletme 4k odtü işletme econ 10-15k boun econ 2k pols 4k falanmış çok şanslı zamanlarmış
-
eada da sayda da 5k şart oldu çok iyi yerler için
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
ve her sene daha da rekabet artacak sıralamalar öne çekmeye devam edecek kardeşim 08li o girene kadar hacettepe ceng 1-1.5k olur herhalde
-
Ulan şundan 2-3 sene önce ODTÜ iktisat falan 8k ile alıyordu Boğaziçi ybs 7k ile kapatmıştı. Galatasaray iktisat da yine aynı. Bende 5k-10k arası bekliyorum ama zorunlu olarak hukuk yazacağım. Başka çare yok artık zaten mezunum kafa olarak yerlerdeyim
Ceng isteyen için 1k
Bence hukuk istemeyenler ve özel üni istemeyenler bunlara yönelecek
marmara almanca ybs
istanbul ybs
taü/marmara/istanbul/yıldız iibf
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nullpointer13 -- 18 Temmuz 2023; 13:8:12 >
bilkent dışı top yer yok mezuna kalınır hukuk ya da özel istenmiyorsa hiçbir koşulda
-
1.6'da anlaşalım
Bu sene 1k olur yaparsa ceng lobisi yapar.
Sorma hocam şuan 2k dan gerisi tam tatmin olacağı yerlere giremiyor. Boun pdr, marmara ybs, odtü sbky araştır duruma göre yaz bence zorunlu olarak hukuk yazarsan mutsuz olma şansın yüksek öyle yapacağına mezuna kal seneye 1k girersin. Zaten mezunmuşsun yanlış anlamışım ben de senin durumdaydım yazmıştım mutluyum şuan çok kafaya takma su akar yolunu bulur bi şekilde
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _MarioGomez33 -- 18 Temmuz 2023; 13:27:57 >
Yazacak özel üni de kalmadı ki ilk 5kda işletme-econları. bilkent %50 de pahalı eğer zamlar doğruysa
Muhtemelen istanbul marmara ybs 6-7k olur
Taü 4-5k
Yıldız 10-15k
Hukuk istemeyenler mecbur yazcak öyle herkes mezuna kalmaz
odtü siyaset bilimi ve kamu yönetimi yazın
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-5C4D7E9EE -- 18 Temmuz 2023; 13:31:57 >
ben üçüncü sınıfım memnunum genel olarak odtü ui 3.9k dan alıyor . iki bölümün iş imkanları, sektörde karşılıkları aynı hatta bizim kamu yönetimi dersleri daha pratikte karşılığı olan dersler tabi bunu yeni girecek birine anlatması zor isimden dolayı ui daha iyi görünüyor ben de öne ui yazmıştım. Tabi 5k'ya gelir mi mechul geçen sene 6040la kapattı 4-4.5 bekliyorum şaşırtıcı bi sınav sonucu gelmezse
Hocam hukuk'a olan talebin düşmesi tüm dengeleri değiştirdi. Bu sene yine sağlam bir düşüş bekliyorum hukuklarda.
marmara ybs ankara hukuku geçicek yani
-
Geçer geçer
Marmara ybs ing 3k-4k bandından alır diye düşünüyorum.
Tobb Etü'nün %75 burs olayı da var onu falan da denemeyi düşünüyorum bi, tabi ailem ne diyecek bakalım. Hocam siz hangi üniversitede ve bolumdesiniz şu anda
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mareşalpapagan -- 18 Temmuz 2023; 14:20:51 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
eada da sayda da 5k şart oldu çok iyi yerler için
|
Akademisyenlik için çok iyi bir bölüm bence, iibf olduğu için özel sektörde de iş görüyor*. Burada okuyan Justemilieu ve y9t hocalarımız daha iyi bir bilgi verebilir, benim bilgim uzaktan araştırmalarım ve yan dalımla sınırlı. *Burayı biraz daha açayım. İşveren iibfler arasında pek bir ayrım yapmıyor gördüğüm ve duyduğum kadarıyla, tabii bazı hard skills gerektiren işler iktisatçılara gidebilir ama bunun haricinde tüm iibfye kapı açık. Zira işverenler az biraz finans, ekonomi bilgisinin dışında daha çok soft skills arıyorlar. Bu konuda MarioGomez hocam bizi bilgilendirebilir. |
Hocam yanlış anlamayın, size laf etmek gibi bir amacım yok ama sıralamaların öyle bir raddeye gelip 5k-10k arasına marmara veya ytü düşündürtmesi çok sürreal geliyor bana. O kadar sıralamayla ODTÜ kampüsünde gezemeyeceksek anlamı ne ya? İş bulma konusunda bu üniversiteler sıralamalarının haklarını veriyor olabilirler ama öğrencilik hayatı bakımından şüphelerim var. |
EA'da 5-10k arası çok kötü ya, Ankara İstanbul Marmara hukuk tutuyor, hukuk istemiyorsan kalıyorsun ortada. Ben o durumda Bilgi İktisat'ı düşünürdüm belki, LSE olanağı çok cazip geliyor. |
Benzer içerikler
- işin içinde bir kahbelik olabilir
- aselsan hangi mühendisleri alıyor
- bilkent ilk 100 bursu
- nuriye kalkmaz
- astigmat engelli raporu oranı
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X