Bro benim de 5 10 k arası gelecek gibi lanet olsun Marmara Almanca ybs yazicam büyük ihtimalle YTÜ econ falan bide ama ikisi arasında çok kararsız kaldım yazılıma yönelmek istiyorum ama YTÜ econ da cazip geliyo ybs 15 k yla econ 24 k yla kapatmis < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
5-10k arasındaki tmciler napcak (3. sayfa)

-
-
Hocam yanlış anlamayın, size laf etmek gibi bir amacım yok ama sıralamaların öyle bir raddeye gelip 5k-10k arasına marmara veya ytü düşündürtmesi çok sürreal geliyor bana. O kadar sıralamayla ODTÜ kampüsünde gezemeyeceksek anlamı ne ya? İş bulma konusunda bu üniversiteler sıralamalarının haklarını veriyor olabilirler ama öğrencilik hayatı bakımından şüphelerim var.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-EB3FB489A -- 18 Temmuz 2023; 17:23:58 > -
Hocam katılıyorum belli başlı pozisyonlarda prefably olarak işletme/econ aranıyor veya big3 gibi spesifik consulting firmaları ui ve pols mezununa temkinli yaklaşıyor, onun haricinde başvurular beraber açılır(big4 ve banka müf yardımcılıklarında iibfnin tüm bölümleri yazılır kalanlarda related or similar fields diye belirtilir linkedinde kariye4 nette böyle) yaptığın deneyimleri ne kadar iyi pazarlayabilirsen iletişimin sosyal becerilerin ne kadar kuvvetliyse o kadar iyi yerlerde çalışırsın. Profilini atmam doğru olmaz ama bizim bölümden bu sene mezun olan biri var mezun olmadan big4 audit intern, simon kutxher consulting ve p&g finance intern yaptı kendisiyle sohbetim var simondan devam edecek herhalde yani bu adam kendiyle aynı dönem çoğu odtü işletme econ mezunundan daha iyi cvye sahip kendisine sorduğumda yukarıda yazdığım şeyleri demişti genel olarak bu bölüme girerken işletme econa göre dezavantajlı başlarsın ama zamanla bunu kapatmak ve öne geçmek okurken alınan aksiyonlara bakıyor, bu handikabı ne kadar erken kabullenirsen o kadar iyi olur, güzel bi staj yaparsın ve sonra rahat iş bulursun.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _MarioGomez33 -- 18 Temmuz 2023; 17:29:1 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Marmara ybs iyidir de almanca işini iyi düşün almancayı yaparım diyorsan taü işletme iktisat da var ytü ile kapışır bence. Odtü sbky de bak çünkü net bi ilgi alanın olduğunu görmedim, econ istiyorsan yandal zorlarsın 20 kişi alıyorlar 3.5 ortalamayla rahat kabul alınıyor çok zor değil 3.5 ortalama yapmak bizim bölümde
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _MarioGomez33 -- 18 Temmuz 2023; 17:39:8 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
hocam 5-10k aralığında ankara-istanbul-marmara üçlüsünün 1. öğretim hukuğu tutuyor mu ki
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
-
istanbul 2.öğretim daha iyi bence akşam dersi mis
ama nerden baksan 1k kişi alıyor yuh
-
Fatih gibi bir semtte akşamleyin ders almak ve harç ücretlerinin de arşa çıkmasını hesaba kattığınızda daha iyi bence demeniz için başka bir neden bulmanız gerekiyor hocam
Tyt ayt netleriniz kaç hocam
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Fatih akşamları abartılıyor bence, öyle tehlikeli veya ucube bulmadım ben
zaten hf çok merkezi bir yerde, vezneciler metrosuna üç dört dakikada varılıyor, orada tüm İstanbul'a gidilir. Harç konusunda haklı olabilirsiniz ama
-
Marmara Almanca ybs 37kdan 15k ya çekti geçen sene. Oranın sıralaması bu sene 5-6 bandına iner diye düşünüyorum acikcasi
Hocam ne şanslısınız ki size denk gelmemiş
Hocam benim özelden mesaj banım var buradan yazayım bence 7-8k gelir netinize. İnmesine iner de coine yatırım yapmak gibi düşünmeyin bence bölüm seçerken yani 37k'dan giren bölüm 5k olunca ne elde edebilir ki mezun olunca daha iyi şartlarda mı olcak misal. tabi daha azimli öğrenciler daha rekabetli ortam sağlar ama onun harici bir yeri yazarken bakmak gereken çok daha önemli kriterler var
-
Öğlen takılırım veya part time çalışırım sabahtan akşama kadar
-
Eyvallah çok sağolasın tekrar bugün yardımcı oldun baya bi +rep atiyorum
Tabii, bunlar da farklı bir opsiyon olarak değerlendirilebilir
ne demek knkam sıralamalar gelsin konuşuruz yine şuan biraz havada kalıyor belki çok iyi gelcek beklediğinden
-
İnşallah beklediğimden çok iyi gelir tadından yenmez valla, bana 21-22 karışımı gelecek gibi geliyor (ea için) ama 22'ye bir tık daha yakin
21 çok zor, 22x0.9-1.1 gelmesi muhtemel ama bölüm sıralamaları öne çekecek o daha sıkıntı
-
Bro ODTÜ sbky gelmez bence taü de yazmam dağın başında bı okul YTÜ ve Marmara ybs arasında çok kaldım sanırım ybs seçeceğim bilişim sektöründe para her zaman var bence
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X