Şimdi Ara

5-10k arasındaki tmciler napcak (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
111
Cevap
5
Favori
4.160
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş

Ne demek dostum. İşletme ve corporate finance yandal başvuruları 1.sınıfın sonunda alınıyor, bizim 1.sınıf zor değil iyi kasarsan ve sectionda iyi hocalara denk gelirsen 3.5+ düzenli çalışmayla geliri.

Econ yandal başvuruları mikro ve macro derslerinden sonra yani 2.sınıfın sonunda alınıyor, 2.sınıfta ister istemez ortalama düşüyor dersler daha ağır ve yoğun hocaların beklentisi artıyor ama kontenjanı iyi 3.3+ yüksek ihtimal kabul aldırır eğer ilk sınıftan c altı notun olursa 2.sınıfa üstten al yükseltmesi kolay oluyor ben eşeklik ettim üşendim dd kaldı siyasete giriş dersim ama ortalama yandal işi zordu ondan zorlamadım şimdi staj üzerinden yürüyorum ama yandal yaparsan çok artı olur birkaç örnek veriyim

3 econ yandal biliyorum birisi p&g de staja kabul aldı, birisi simon-kutcherda işe girecek p&g ve big4 stajı var, diğeri de qnb,big4+simon staj yaptı bu dediklerimin ilki son sınıf diğerleri yeni mezun ben bunları başlarken bilsem ortalama işini daha ciddiye alırdım artık deneyimle dengelemeye çalışıyorım o işi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• _MarioGomez33 kullanıcısına yanıt

hocam o zaman yandala ağırlık verebilirim, siz odtü sbky için cevher niteliğindesiniz ya bu bölüm birkaç sene içinde 2-3k olursa sizin emeğiniz daha yüksek herkesten

• skylerman S kullanıcısına yanıt

Finans sektörü istiyorsan bence ver çok artı yazar cv'nde. Hocam zaten bölümün sıralamalarının geçmişte düşük kalma sebebi okuyanların veya mezunların böyle tanıtım yapmamaya uğraşması girdikten sonra kimsenin umrunda olmuyor halbuki çok iyi mezunlarımız var bölümün sitesine koyulsa bu kişiler kimsenin kafasında soru işareti kalmaz. keza yeni mezun olanlar da şuan iyi yerlere giriyor gözlemlediğim kadarıyla. Bence sıralaması şuan fırsat çünkü boun turizm 3.5k odtü ir 3.9kdan alıyor, odtü sbky bir tık kötü sıralamada olanlara yazım şansı veriyor ama anlayana  

hocam en basitinden cumhurbaşkanı yardımcısı bizim bölümden ya, sbky’nin mezunları iibf’de her alana gelebiliyor dediğiniz gibi.

ben de sizin gibi baya araştırmıştım zamanında, mezunlar gayet güzel yerlerde pozisyonlarda ve yurtdışında da gayet fazla mezun var fakat bölüm hiçbir şekilde bunu göstermiyor.

ir’nin sbky’den önde olmasını tek sebebi başındaki uluslararası sözcüğüdür. tercih edenler yurtdışında çalışma garantisi diye düşünüp giriyor. boun turizmde okuyan 3 arkadaşım var hepsi de boun olsun da ne olursa olsun kafasında ve iki tanesi halinden pişmandı en son bıraktığımda.

hocam sonuçta odtü’de iibf bölümünden mezun olmak var, kişi eğer kendini geliştirirse istediği her şeyi yapabileceği bir alan

• skylerman S kullanıcısına yanıt

Aynen nerdeyse her sene kabinede oluyoruz ayrıca birsürü büyükelci,diplomat vb.de mevcut.

Bölüm göstermiyor çünkü hocalar yaşlı youtubeda bi video çekip geçmişler siteyi düzenleme falan sıfır sitede anca güz dönemi ders listesi, lisansüstü başvuruları vs oluyor yeni tercih edecek öğrencilere dair tanıtım sıfır 

Ben de girerken araştırmama rağmen ui'yi öne yazmıştım tamamen sıralamam boşa gidecek algısı ve isim olarak daha 'cool' durması dediğin gibi ama okudukça ve çalışanları gördükçe farkı olmadığını anladım iyi ki böyle bir bölüm varmış da odtü'ye girdim dedim yoksa giremicektik boşver keşfetmesinler çok  

Boun turizmİ hiç düşünmedim ben ama yazılma mantıkları genelde coine yatırım yapmak gibi oluyor sıralaması katlarsa yaşadık tribi. Boun turizm iyi bu arada hani kurumsala giriyorlar gördüğüm kadarıyla veya otelcilik sektöründe en iyi okul yine de bu kadar şişmeli mi bilmiyorum nerdeyse bilkent pols ve odtü econ kadar sıralaması olmuş.

Kesinlikle kafan rahat olsun kurumsalda iyi okul iibf'ye her türlü güzel işler var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _MarioGomez33 -- 20 Temmuz 2023; 13:49:42 >

Geçen sene odtü kamu yazacaktım hocam size de danışmıştım galiba 12k dan 6 ya çekti mecbur taü yazdım

Neyse ki Almanca vb hoşuma gitti Mercedes-Benz,Kässbohrer,Siemens,Allianz da çalışan bayağı da mezunumuz var 5-10k arası arkadaşlar iktisat taü yazabilir dezavantajları konusunda endişeli değillerse

• jinxwashere J kullanıcısına yanıt

Kendine has spesifik çalışma yerleri olması çok artı hocam bide dengeli üniversite sosyal bilimler ve mühendislik bakımından.

Taü iktisat ve işletme baya yükselmişti ama bu sene 5k içine girebilir ikisi de YTÜ ile TAÜ can simidi şuan bu sıralamalar için başka seçenek kalmadı şaka maka.

Hocam barınma ve ulaşım ciddi anlamda sıkıntı 5k içine girmesini engelleyebilir bence onun harici dediğiniz gibi Almanca'dan dolayı otomatik olarak çalışma alanları genişliyor hem yurt içinde hem yurt dışında. Kampüs olanakları anlamında da YTÜ ve İTÜ'nün yanında esamesi okunmaz bir durumu var maalesef. Ama yurtdışı bağlantısı açısından top ünilerler yarışıyor mesela hazırlıkta ciddi şekilde C1 seviyesini geçenler Almanya'da lisans okumaya gidiyor kalanlar da ya yüksek lisansa Almanya'ya gidiyorlar ya da Alman bağlantısı bulunan bir şirkete giriyorlar

• jinxwashere J kullanıcısına yanıt

Çift diploma ve almanya menşeili firmalar güzel artı buraya girsem tek hedefim bu olurdu onun harici konumu sıkıntı sanırım şehrin dışında kalıyor bide yurtları şu yurt olayını çözmeleri lazımdı zaten az kişi alıyor kontenjanlar düşük

hazır girdik hocam yükselebilir artık shshsjaj

bence de bölümün tanıtımı falan çok kötü, birkaç video çekilse mezunlarla konuşulsa öğrencilerin bölüm hakkında daha net düşünceleri olur. şu an giren öğrencilerin çoğunluğunun bölüm hakkında bilgisi 0.

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.