Sorma hocam 3.5 m kişi arasından 10 k giriyorsun ama Boğaziçi ODTÜ gelmiyor daha ağzımıza küs mü tutalım abi ne bekleniyor bizden? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
5-10k arasındaki tmciler napcak (4. sayfa)

-
-
Bilişim sektörü iyi kazandırıyor ve daha da popülerleşecek ybs okurken eğer yazılım ve donanım bilgilerinin üstüne koyarsan iyi yerlere gelirsin bence. Econ çok iyi bölüm ytü de itü nün bir iki tık altı üniversite itü econ 2.5k iken ytü econ 25k olması saçma biraz ytü econ da boş gezmezsen iş bulmada zorlanmazsın benim okuyan arkadaşım var iyi yerlerde olmasa da 1.sınıftan beri staj yapıyor çocuk şaşırıyorum. Son olarak taü kısmına hak veriyorum konum sıkıntı yurtları sıkıntı ayrıca almanca hazırlıgı da kazıkmış. Sen yine odtü sbky dene bi sonuçlar açıklansın belki 4k fln gelecek gelmezse de denemekten zarar gelmez hayırlısı olsun hakkında dostum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bro bu arada istanbul ybsye de bak programlarının karşılaştır hangisi daha yazılım/bilişim ağırlıklı vs. Bide ingilizce olması daha iyi bence işe alımlarda %80-90 ingilizceye bakılıyor almanca çok spesifik
Kanka şöyle düşündüm ingilizce temelim var İngilizceyi zaten öğrenirim Almanca okursam yanına almancayi da çakmış olurum ve yurt dışı isteyen ben için büyük avantaj olur İü ybs yi de arastiracam ama Fatih'te olması bı tık dusundurmuyor değil full afgan dolu Odtu sbky eğer sıralamam 3.5-4 k gelirse yazmayı düşünürüm
Eğer ünide de bu bilinci korursan mantıklı bence bro ingilizce+almanca yaparsan çok rahat iyi yerlere gelirsin ki zaten marmara ybs orjinalinde almancaydı herhalde ekolü var yani iyidir. Konumları inan ki bilmiyorum ama dediğin gibi güvenli olması önemli gider gelirken kafan rahat olsun. Bi açıklansın bakalım çok beklettiler belki iyi 2022den çok iyi gelecek tm için
Ben de sabırsızlanıyorum kanka geçen sene 33 k dan bırakmıştım hedef ODTÜ isletmeydi olmadı sağlık olsun sonuç açıklansın buraya yazarım 🤙🤙
Ben de böyle düşünüyorum valla İngilizcem sağlam benim almancayi da ing seviyeme getirsem çok güzel olur ama ybsci grubun göz önünden kaçırdığı bir gerçek var ki ülkede bilgisayar ve yazılım mühendisi kayniyor.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
hukuk yazma hocam ya berbat durumda tanıdık vs. yoksa
-
Valla yapcak bişi yok
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
istanbul iö hukuk kapanmadi mi hocam
Hocam neden sıralamaların öne geleceğini düşünüyorsunuz ?
Ne yapalim hocam yazmayip
Aynen ek olarak mat,stat, ee ve endüstriden kayanlar da var. Yazılım işi için sayısal okumak daha mantıklı bence ama ybs cengin patlamasından sonra moda oldu uzun süre hypeı devam eder yine de yazanların iyi düşünmesi lazım dediğim gibi coine yatırım yapmak gibi değil tercih işi sıralamaları katlıyor diye süper olmuyor bi yer ikcıların buna baktığını düşünmüyorım o yerden eski mezun o işte başarılı olmuş mu vs daha önemli etmenler bölümün saygınlığında
Yok hocam öyle bi söylenti oldu da kapanmadı 8.5k ile aldı geçen sene
Hukuk eskisi kadar ön sıralamalardan tercih edilmiyor insanlar artık daha çok kurumsalda çalışmaya hevesli. Hukuka talep düşünce doğal olarak iibf ve ybs artıyor artmaya devam edecek. Temel sebepler bunlar ayrıca finans , denetim ve danışmanlık sektörü de son yıllarda büyüdü startup e-ticaret firmaları vsler de ortaya çıktı iibf nin iş imkanları genişledi aslında eskiden bu kadar iş ilanı olduğunu düşünmüyorum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _MarioGomez33 -- 19 Temmuz 2023; 22:28:32 >
Kaç k geliyor 2022ye göre hocam
Eyvallah üstadım ben genel olarak tüm ea sıralamaları öne gelecek dedin diye anladım. Kesinlikle haklısın .
ea bölümleri ile alakam yok aslında, sadece hukuk un kötü olduğunu biliyorum. forumda da vardı bir avukat detaylıca anlatıyordu durumu. İstanbul barosunda kayıtlı avukat sayısı artık tüm dünyadakileri geçti. Bir de zor bölüm hocam o kadar okuduğuna değmiyor.
-
Günaydın gencolar hayırlı olsun hepinize durumlar nedir
hocam bilmem hatırlar mısın ben geçen sene seninle konuşmuştum odtü sbky’dayım, bana baya motivasyon olmuştun
bu sene kuzenimi soktuk sınava, ea’da belirli aralıklarda 2022*0,9 olmuş, ama çoğunlukla 22’nin aynısı gelmiş
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X