Şimdi Ara

5-10k arasındaki tmciler napcak (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
111
Cevap
5
Favori
4.160
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

bence de 3.5k olur bu sene kontenjan da 40 hızlı yükseliyor bakalım nereye kadar  

• Mareşalpapagan kullanıcısına yanıt

Tobbu dene hocam iktisatı iyidir kadrosu sağlamdı yine de enflasyonu göz önünde bulundurmak lazım 3-4 sene sonra 2-3 katı fiyata çıkabilir. odtü siyaset bil. ve kamu yön. deyim hocam 3.sınıfa geçtim

• _MarioGomez33 kullanıcısına yanıt
    Sbyk da bakıyorum ama hukuk okumak bana daha mantıklı geliyor. Sen sınava tekrar mi girdin ?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Yok hocam öyle forumda takılıyorum sınav işi geçti bizden. Yani enine çapına düşün iyi bölüm sonuçta ama mezun enflasyonu beni caydırmıştı. hukukta nereden okuduğundan çok ailenin maddi durumu ve çevren önemli benim bunlar zayıf olduğu için iibf seçmiştim. zamanında benle benzer olup hukuka giden arkadaşlarım sıkıntıda şuan düşük ücretlere çalışıyorlar.

Ya açıkçası mezun enflasyonu falan beni çok düşündürmüyor, sonuçta diğer bölümlerde de enflasyon var Türkiye'de asker,polis, doktor olmadığın sürece hiçbir şeyin garantisi yok, ha ya bu dediklerim olsun ya da lisenin başından beri köpek gibi çalışıp Boğaziçi Bilkent kazanmak var. İnşallah su akıp yolunu bulur. Gerçekten çok ama çok zor....

Başka baktığım 1-2 bolum daha var, onlar olur gibi duruyor şimdi aklıma geldi

• Bilkent Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi hakkında ne düşünüyorsunuz hocam 4k civarı sıralamayla alıyor

Çok takma kafaya sınavın etkisiyle hayal kırıklığı normal zamanla unutursun olduğun yere alışırsın.

nereleri düşünüyorsun hocam

Bahçeşehir, Yeditepe ve Bilgi de uluslararası finans bölümü var oralarda güzel duruyor açıkcası listeme ekledim oraları. İşte onun dışında dediğim gibi marmara hukuk istanbul hukuk taü de iktisat ytü de iktisat böyle gidiyor, medipol ybs vs s

Konuyla biraz alakasız ama mesela ilk sene bilkentte veya tobbda geçirsek sonrasında kaliteli üniversitelere yatay geçiş falan yapabiliyor muyuz ? yani tam burslu olmamız bunu etkiler mi

Hocam bilgide işletme yaz 10k uluslararası finans bana boş geliyor iş başvurularında sıkıntı yaşarsın. Hukuklar gayet iyi istanbul iö gelir bence onu yaz, taü ytü iktisatı en alta koyarsın yalnız şunu diym ben şuan kariyerimi finans ve yatırım bankacılığı alanında inşa ediyorum derslerim alakasız olsa da iyi bir iibfde ilgi alanına göre yapacağın işi şekillendirirsin bu olay işletme econda çok rahat zaten ui pols da küçük handikaplar yaratır kendi çabanla aşabileceğin o yüzden odtü sbky düşün bence bu vakıflarda uluslararası finans yerine ben öyle yapmıştım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _MarioGomez33 -- 18 Temmuz 2023; 15:19:17 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • vakıflarda puanınız tutmuyorsa bir iki tık altı bölüme girip istediğiniz bölümle çap yapın. bilgi sbky 70k ile kapatmış. ben geçen sene 30 k yapıp bunu düşünmüştüm ama vazgeçtim

Yok hocam yaparsın bilkentte felsefe turizm okurken ilk 10k bursunu da alırsın ama vakıflarda bursluya geçemezsin muhtemelen

Kanka o tarafı anladım da mesela diyelim ben bilkent %50 iktisat kazandım burada 1-2 sene geçtikten sonra odtü iktisata falan geçemiyor muyum ? internete baya bakındım ama soruma yönelik bir cevap bulamadım

tamamdır kral dediklerini dikkate alacağım

Yks puanın yetmediği için geçemezsin knka muhtemelen myp ile geçişte yks puanı esas alınıyor ortalamayla nasıl bilmiyorum

Tamamdır çok teşşekkür ederim

• 3k'dan alıyor o sıralamayla girilecek en mantıklı yer şuan akademik imkanları çok iyi, özel sektör içinde üzmez keza

• Akademisyenlik için çok iyi bir bölüm bence, iibf olduğu için özel sektörde de iş görüyor*. Burada okuyan Justemilieu ve y9t hocalarımız daha iyi bir bilgi verebilir, benim bilgim uzaktan araştırmalarım ve yan dalımla sınırlı.

*Burayı biraz daha açayım. İşveren iibfler arasında pek bir ayrım yapmıyor gördüğüm ve duyduğum kadarıyla, tabii bazı hard skills gerektiren işler iktisatçılara gidebilir ama bunun haricinde tüm iibfye kapı açık. Zira işverenler az biraz finans, ekonomi bilgisinin dışında daha çok soft skills arıyorlar. Bu konuda MarioGomez hocam bizi bilgilendirebilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-EB3FB489A -- 18 Temmuz 2023; 17:9:20 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.