Arkadaşlar selamlar, yakında araç alacağim kararsız kaldığım 2 araç mevcut. Aynı kategori rakibi değiller fakat ikiside C segment araçlar. 2024 sıfır Peugeot gt mi yoksa 2023 makyajlı kasa A200 mü tercih etmeliyim? not: A200 amg sedan, multibeam far ve burnmaster ses sistemi ekstralı 10.000 km de 2.200 TRY iken Peugeot GT sıfır bayi nakitte 1.800 e kadar düşebiliyor. Edit: Arkadaşlar iki arabanın kıyaslanmasının saçma olduğu evet aşikar fakat, ben bu 2 modeli beğeniyorum ve baska bir araç bakmıyorum. Bu iki arac arasında kararsız kalmamın sebebi, forumlarda motor arızalarının ve triger sorunu ile ilgili cok şikayet olduğu ve euro ncapte aldıgı 4 yıldızdan dolayı sağlamlık tedirginliği. Buna istinaden bir alman otomobili olan mercedeste bu kadar sıkıntı cekmeyecek olmam beni a serisine itiyor ancak. A serisi ile ilgilide giriş seviyesinde premium araca yakısmayacak malzeme kalitesi ve rüzgar sesi ile ilgili yorumlar arada kalmama sebepler. Lütfen bunları göz önünde bulundurarak yorum yaparsanız sevinirim. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DarkH3R0 -- 18 Ağustos 2024; 1:8:38 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
408 GT vs A200 AMG SEDAN

-
-
Ben olsam Merco alırdım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Mercedes'in fiyatı gereksiz pahalı . Sıfır ve en üst paket olduğu için pejo derim ben
Hiçbir fransız bir alman olamaz araba almanın işi.. tercihim mercedes den yana olurdu..
-
Mercedes al bence yinede.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Mercedes ile de PSA malı kıyaslanmaz ki
Nasıl böyle bir kıyaslamaya cüret edilebiliyor anlayamıyorum
-
a200 düşünmeye bile gerek yok psanın berbat kronik 1.2 motoru önce ayıbını kapatsın kaçtane mağdur insan var
-
408 safi gorunus ici bombos bir arac 1.2 ve 0-100 u 10 sn olmasida ayri bir sey.1800 edecek bir arac degil.Ayrica Mercedes kivaminda bir ses sistemi icin kafadan bi 100.000 harcaman lazim 408 e.
en fazla 20-30.000 km de garantisi devam eden 1 yasinda temiz Mersoyu 1900 e denk getirsin bu piyasada.
408 5 kişilik geniş aile otomobili
A200 3 kişilik premium markanın giriş otomobili
Bunların arasında nasıl kalabilir ki insan
2 milyona çıkıyorsa bütçe direk 508 bakılır
-
Hacim önemliyse 408, değilse A200 önerirdim. Alternatif olarak dizel düşünürseniz makyajlı 508 de düşünülebilir.
Ben olsam GT donanımlı ve sıfır olmasından dolayı 408 tercih ederdim marka takıntınız yoksa.
-
408 güzel araç ama motor-şanzıman yetersiz.
-
Mercedes diye gidip A almayın..
-
A200 nasıl 3 kişilik oluyor? Arka koltuğa 1 kişi mi oturtuyorsun?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Mercedes A serisinin daha iyi araç olduğu aşikar zaten de herkes aynı fiyat gibi konuşuyor. Hem 2. el eski hem de arada 400.000 gibi azımsanmayacak bir fark var arada
Premium c lerin hiçbirinde 4 kişi rahat oturamazsin adamım
Önde oturan 1.60 değilse tabi
Bence premium marka araç alıyorsan en az D segment olmalı, bu segment altında olan modellerin sadece adı var. Bu iki araç içerisinde ise konfor istiyorsan 408, sürüşü daha iyi bir araç istiyorsan A200.
-
A200 tabii ki. Orta sınıf c segment bir araç premium segment c sınıfı bir araçla karşılaştırılması biraz abes kaçıyor. Hiç yoksa servis vb. hizmetler bile bunu kanıtlar nitelikte. Vasat 1.2 motoru, elektronik sorunları, lspi bakılınca bırakın 408 almayı megane icon 1.3tce daha tercih edilebilir oluyor. Eğer bu fiyatlara çıkıyorsanız A3 te araştırmanızı tavsiye ederim.
-
Bu ikisi arasında a200.
Ama a200ün arka tasarımı çok kötü.
Ayrıca arka tarafı dar. Gerçi 408 de dar hissetiriyor.
Ben 2.2m ye her ikisini de almam.
İkinci el 40-50k km'de garantisi devam eden bmw 3.20i, Audi A4 veya Volvo S60 2.0 b5 bakınız. Mercedes'in c200ünde malesef kullanılan malzeme vs. çok iyi değil. Ayrıca gitmiyor.
Bulunduğunuz sehirde galerilerde varsa içlerine binin demek istediğimi anlarsınız.
Bilmiyorum bence Mercedes diyenlerin çoğu o arabaya binmemis olabilir. AMG paket süspansiyon hayatımda tecrübe ettiğim en konforsuz süspansiyon olabilir. Spor olacağım diye konfordan ödün verilmiş. Tak tuk gidiyor bozuk yollarda.
408 de süspansiyon konforu güzel ama motor sorunu piyasasına etki ediyor. Sıfır alsan 40 binde kayış degistirirsin felan olayları var
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Mercedes ile de PSA malı kıyaslanmaz ki Nasıl böyle bir kıyaslamaya cüret edilebiliyor anlayamıyorum |
Hiçbir fransız bir alman olamaz araba almanın işi.. tercihim mercedes den yana olurdu.. |
Premium c lerin hiçbirinde 4 kişi rahat oturamazsin adamım Önde oturan 1.60 değilse tabi |
Benzer içerikler
- hız sınırı yok tabelası
- kontağı kapatınca motor geç stop ediyor
- iran araba fiyatları 2025
- egzoz emisyon kontrol ettirin ne demek
- kia xceed yorum
- bmw elektrikli motor
- staria fiyat listesi
- araç fiyatları artacak mı
- mg fiyat listesi 2025
- honda fiyat listesi 2025
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X