Bildirim
kontak kapandığında araç geç stop ediyor
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil
1 Mobil
Giriş
-
Aracı bilgisayara bağlattınız mı?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
uzun süre oldu bu arıza bazan kendiliğinden kayboluyor bazan tekrarlıyor _____________________________ -
sonuç ne belli oldu mu _____________________________ vitesi çat diye 4"e taktım debriyajı kontrollüce bırakmaya başladım. direksiyonu çok hafif sola kırdım bu araba düşen motor devrini kompanze edebilmek için gaza çok kontrollü ufak dokunuşlarda bulundum.vitesi çat diye 4"e taktım araba birden ok gibi uzadı bi sağ şeride geçtim bir anda 210 gibi bi süratle önüne geçtim 5 e attım. vitesi çat diye 4"e taktım hızım 100"e ya düştü ya düşmedi derken sağ ön tekerlek bir çukura düştü aman yarabbim araba en küçük civatasına kadar sallandı -
-
quote:
Orijinalden alıntı: bilalog
fıat scudo aracımın kontağını kapattığımda araç 3 4 saniye sonra stop ediyor ayrıca arıza lambası da yanıyor bu durum zaman zaman tekrarlıyor bazen düzelip tekrar lıyor bu durumla ilgili beni bilgilendirirmisiniz@
Büyük bir ihtimalle avans ayarı yüksekliğinden araç geç stop eder. Çare servis.
_____________________________ Dacia DUSTER 1.0 TCe -
basınç ayar valfinden kaynaklanıyormuş valfi söktürüp temizlettirdim arıza giderildi araç şimdi zamanında stop ediyor _____________________________
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler