Şimdi Ara

4 Portlu ADSL Modem Almak İstiyorum USR 9107 ALINACAK Karar Verilmiştir.Tşkler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
63
Cevap
0
Favori
1.466
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 4 portlu modem almak istiyorum.Fakat bu konuda bilgim yok.Arama yapıp bayağı bi kaynak okudum.Ama herkese ayrı bi çözüm bulunduğu için yeni bi başlık açma gereksinimi duydum.Alacağım bu modemle şimdilik 3 bilgisayar bağlanacaz.Ve bu bilgisayarla ağ bağlantısı kurucaz.

Ama nasıl bir modem alsam marka olarak

USRobotics

Asus

zoom

alcatell

yada başka bi marka nasıl bir modem olabilir gözüme şu modem ilişti

USRobotics USR209107 4 PORT ADSL2+ MODEM 78$ KDV dahil

http://www.gigatek.com.tr/urun.php?id=1582 ve http://www.gold.com.tr/product.asp?CATEGORY=Modemler&MARK=USROBOTICS

KAFAM ÇOK KARIŞTI

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sprachen -- 3 Şubat 2006 18:57:51 >

• ben asus aam6030bı yı kullanıyorum işte 4 portlu.5.5 ay oldu herhangibir sorunu olmadı.aslında kullananlar önerirse daha sağlıklı olur.ben kendi modemimden menunum.diğerleri hakkında pek bilgim yok.kullanan arkadaşlar yardımcı olur.
  • U.S.Robotics alma sakın. Herkes alırsa bendeki bu mükemmel modemin ne esprisi kalır.
  • USR gayet guzel . bende zoom var , o da gayet guzel. zaten belli baslı markalardan alırsan sorun cıkmaz.. al bi robotics gitsin
  • quote:

Orjinalden alıntı: take_me_as_I_am

USR gayet guzel . bende zoom var , o da gayet guzel. zaten belli baslı markalardan alırsan sorun cıkmaz.. al bi robotics gitsin

tabii belli başlı markalardan alırsam sorun çıkmaz şu an kullandığım pikatel daha ilk adsl geldiğinde karambole aldık ondan bile memnunum ama oı usb işte zamanla öyle aldık bilmeden.. SENİN TERCİHİN NE OLURDU URSDEN??

quote:

Orjinalden alıntı: kafeinn

U.S.Robotics alma sakın. Herkes alırsa bendeki bu mükemmel modemin ne esprisi kalır.

güzeldi hoşuma gitti sen hangi modelini kullanmaktasın?

USR le r 2
    ASUS 1

yokmu arttıran

• USRobotics 9106 4 port ethernet + wireless adsl modem gateway ibn-i nazarov haydarbayev oğulu paşazade cevdet ekrem.
    İşte söylenişteki azamete bak. Asaleti yeter. Bu modemi kullanıyorum.
  • ASUS al derim 1 senedir 1 tane problemini görmedim
    INCA'da kullandım 2 sini öneririm ama ASUS'un görünümü daha şık
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: musandia

ASUS al derim 1 senedir 1 tane problemini görmedim
    INCA'da kullandım 2 sini öneririm ama ASUS'un görünümü daha şık

arkadaşım model olrak verirsen sevinirim asus al diyorsun ama hangi asusu
  • usr 9107 diyoruz ne asus'u :-)
    Biraz da sen araştır bence. Herkes kendi kullandığı modemi över. (ben Alcatel, linksys, zoom kullandım) USR derim. US.Robotics'in işi modem yapmaktır. hem onu hem bunu değil. Adamlar modemci ve networkçü. Eskiden de dial up modemlerde dünyanın en iyi modemlerini yaptılar (external roboticsler) şimdi de adsl'de çok kaliteli modemler üretiyorlar. Fazla anlatmayayım. Web sitelerinden araştırın bir zahmet.www.usr.com
  • quote:

usr 9107 diyoruz ne asus'u :-)
    Biraz da sen araştır bence. Herkes kendi kullandığı modemi över. (ben Alcatel, linksys, zoom kullandım) USR derim. US.Robotics'in işi modem yapmaktır. hem onu hem bunu değil. Adamlar modemci ve networkçü. Eskiden de dial up modemlerde dünyanın en iyi modemlerini yaptılar (external roboticsler) şimdi de adsl'de çok kaliteli modemler üretiyorlar. Fazla anlatmayayım. Web sitelerinden araştırın bir zahmet.www.usr.com

benimde gönlüm bu markadan yana yaaa ama kablosuz istemiyorum nedense. kablolu olsun işte bu 9107 nasıldır zaten anlasam buraya yazmam

• KESİNLİKLE Airties rt-110 almanı öneriyorum.Diğer modemlerden çok daha üstünlükleri var.Ayrıca 3 yıl garanti veriyorlar.Bu kalitesine güvendiğinin işareti.başka hiçbir modem bu garantiyi vermez.ayrıca adls2+ uyumlu yani ilerde 24 megabit/s hızları için alt yapı desteği var.bu modemi bende kullanıyorum ve hiç bir sorun yaşamıyorum.3 bilgisayarla internete ve ağa bağlıyız ve çok hızlı ve hiç bir sorun yok..
    sana tavsiyem budur....!!!
  • asus aam6030bı kullaniyorum 6 aydir cok memnunum zaten genel olarak herkes asus demiş adsl2+ destegide var bencede sen asus ya U.S.Robotics den birini al derim ikisidde güzel modemler bence
  • quote:

Orjinalden alıntı: tarnat1985

KESİNLİKLE Airties rt-110 almanı öneriyorum.Diğer modemlerden çok daha üstünlükleri var.Ayrıca 3 yıl garanti veriyorlar.Bu kalitesine güvendiğinin işareti.başka hiçbir modem bu garantiyi vermez.ayrıca adls2+ uyumlu yani ilerde 24 megabit/s hızları için alt yapı desteği var.bu modemi bende kullanıyorum ve hiç bir sorun yaşamıyorum.3 bilgisayarla internete ve ağa bağlıyız ve çok hızlı ve hiç bir sorun yok..
    sana tavsiyem budur....!!!

Teknik anlamda üstünlüklerini açıklayın da gözümüz gönlümüz şenlensin. TEKNİK ANLAMDA ÜSTÜNLÜĞÜ YOK...

• sen kendi önerdiğin modemin teknik üstünlüğü nedir ?anlat bende sana ona göre cevap vereyim.
    Bakalım teknik üstünlüğü var dediğin makina neymiş görelim?
  • USR maxG. var mı üstüne şimdi?

4 port LAN, 125 Mbps wireless ve usb printer sharing özelliği. üstüne tanımam. tam bir terminal.:)
  • usr modem alıcam galiba ama kararsızım asus ve zoom bu 3 ü arasında
  • ASUS AAM6030BI 4 PORT ADSL MODEM
    102,01 YTL
     4 Portlu ADSL Modem Almak İstiyorum USR 9107 ALINACAK Karar Verilmiştir.Tşkler

• quote:

Orjinalden alıntı: sprachen

usr modem alıcam galiba ama kararsızım asus ve zoom bu 3 ü arasında

Hem makul fiyat, hem de iyi performans ve mükemmel tasarım istiyorsanız AirTies RT-110 ile USR-9107 arasında bir tercih yapın ve diğer alternatiflere boşuna bakmayın. AirTies'ın Türkiye'nin zaman zaman bozulan alt yapı koşullarına uyumluluk, 24/7 (gerçek anlamda) satış sonrası destek hizmeti de var...
  • quote:

sen kendi önerdiğin modemin teknik üstünlüğü nedir ?anlat bende sana ona göre cevap vereyim.

1) max-G 125 Mb/s kablosuz veri trafiği
    2) USB PRİNT SERVER ÖZELLİĞİ
    3) Daha geniş kapsama alanı (DHW sitesi ve dünyadaki diğer donanım sitelerinin güncel testlerine bir zahmet bakınız)

Yukarıdakiler teknik anlamdaki farklarıdır. Ayrıca 33600 ve 56K modemlerde kendi chipsetini kendi üreten ve adı modem ile özdeşleşmiş bir firma olan U.S.Robotics firmasının bu konudaki geçmişini ve tecrübesin hesaba katmanı da öneririm.
    Önerdiğim modem US.Robotics 9108 kablosuz adsl modem firewall + 4 port ethernet + access point + usb print server
    Şimdiden biraz daha fazla verip kablosuz alın diyorum. Laptopunuz olur ya da başka odadan kablosuz olarak başka bilgisayar bağlamak istersiniz ileriye dönük olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kafeinn -- 1 Şubat 2006 21:35:34 >

• quote:

quote:

sen kendi önerdiğin modemin teknik üstünlüğü nedir ?anlat bende sana ona göre cevap vereyim.

1) max-G 125 Mb/s kablosuz veri trafiği
    2) USB PRİNT SERVER ÖZELLİĞİ
    3) Daha geniş kapsama alanı (DHW sitesi ve dünyadaki diğer donanım sitelerinin güncel testlerine bir zahmet bakınız)

Yukarıdakiler teknik anlamdaki farklarıdır. Ayrıca 33600 ve 56K modemlerde kendi chipsetini kendi üreten ve adı modem ile özdeşleşmiş bir firma olan U.S.Robotics firmasının bu konudaki geçmişini ve tecrübesin hesaba katmanı da öneririm.
    Önerdiğim modem US.Robotics 9108 kablosuz adsl modem firewall + 4 port ethernet + access point + usb print server
    Şimdiden biraz daha fazla verip kablosuz alın diyorum. Laptopunuz olur ya da başka odadan kablosuz olarak başka bilgisayar bağlamak istersiniz ileriye dönük olsun.

Merhaba kafein kardeşim
    Sprachen Akadaşımız 4 portluk bir modem istiyor.Yani Wireles istemiyor..!!
    Sen bana kalkmış Wireles modemin teknik özelliklerini yazmışsın.
    Benim önerdiğim RT-110 Airties 4 portluk bir modem ve İstersen ZOOM,U.S robotics in aynı katagorideki tüm ürünleriyle; teknik özelliklerini karşılaştır bakayım.Bence RT-110 un özelliği daha üstün ve daha hesaplı!!(yanlız aynı katagorideki ürünlerde)
    Ayrıca telekomun alt yapısına uyum sağlamış en sorunsuz modem olarak görülüyor ve tercih ediliyor.
    Neyse sana kolay gelsin arkadaşım
    iyi günler.....!!

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.