Şimdi Ara

300 TL Xiaomi AIoT AC2350 AC 2200 Mpbs 7x5dBi Qualcomm CPU Access Point/Menzil Genişletici/Router

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
0
Favori
6.946
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• youtube da hic anlasilabilir ingilizce ile cekilmis review yok

hintliler engrish ile costurmuslar
  • idealseçim ve günseli bilişim ne yapmaya çalışıyorlar anlamadım, ürünün fiyatı sürekli değişiyor. Sepetininze ekleyip takip ederseniz anlarsınız, örneğin bu sabah 300 liraydı
  • Ethernet sayısı az 1 giriş 4 cıkış olması lazım bu fiyatı verdimmi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu ürün ile arada duvar olmadan ne kadar mesafedeki interneti çoklayabiliriz bu konuda bilgisi olan varsa yazarsa sevinirim
  • 802.11ax yok bunda
    Özellikler yanlış sanırım

• Vlan id destegi olsa alicamda vlan id yok xiaomi routerlarda acaba bunda eklemislermidir

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Fiyat 301 di biraz araştırayım dedim, kullandığım tılgında 2.4 ghz var her türlü 5 ghz de sağlayacağından işime yarar deyip alayım dedim, baktım fiyat 296 olmuş sepete attım alayım dedim 366 oldu. Ne kadar oynak fiyatlı bir ürün.

• 296 tl ye düştü tam alacaktım 366 tl oldu
  • mi router 3g den iyimidir bu acep
  • quote:

Orijinalden alıntı: MEMATİ

mi router 3g den iyimidir bu acep
    3g modelini bilmemde bende aşağıdaki model var 10 metrede yaklaşık %50-55 veri kaybıyla iletim sağlıyor. 35 mbit neti maks 15-16 mbit olarak sunuyor.
    trendyol.com
    Xiaomi Mi Wifi Pro Sinyal Yakınlaştırıcı - Güçlendirici 300 Mbps ( A tipi Priz ) | Trendyol
    https://www.trendyol.com/xiaomi/mi-wifi-pro-sinyal-yakinlastirici-guclendirici-300-mbps-a-tipi-priz-p-3607033

• 296 tl den verdik siparişi, muhtemelen iptal olur

300 TL Xiaomi AIoT AC2350 AC 2200 Mpbs 7x5dBi Qualcomm CPU Access Point/Menzil Genişletici/Router
  • Turksat Kablo altyapısında kullanmak için access point olarak kullanabileceğim bir router arayışındaydım. Keenetic modellerini inceliyordum, Viva (KN-1910) yakınken bu model karşıma çıktı, ne dersiniz hangisini tercih etmeliyim.

En önemli kriter stabilite ve bağlantı hızı.
  • 296dan sipariş verirken sepet içeriği değişti dedi ödeme almadı. Bu kadar oynaklık nedir anlamadım.

• FormuLAkers F kullanıcısına yanıt
    aynı markanın air modelini de inceleyin.repeater modunda 35 mbit hızı, 34 mbit olarak alıyorum..75 mbit hızda ise 71 mbit civarı alıyorum..
    not: her evin koşulları farklıdır,siz aynı hızları alamayabilirsiniz..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rainmanstern -- 30 Ağustos 2020; 0:39:42 >
  • Güncel fiyat 300 TL.
  • FormuLAkers F kullanıcısına yanıt
    Viva yı kablonet ile kullanıyorum, hayat standartımız yükseldi tek cümleyle özetlersek.

• 2 yan odadaki 100 mbit fiber internet modemi (2.4 ve 5 ghz destekliyor modem) kablosuz olarak masaüstü bilgisayara aktarabilmek icin bu aleti mi almak gerek yoksa daha uygun çözümler varmıdır? Yardımcı olabilirseniz sevinirim.

Aklımda
    www.hepsiburada.com
    Tenda A18 1200 Mbps Kablosuz AC Dual Band Harici Antenli Fiyatı
    https://www.hepsiburada.com/tenda-a18-1200-mbps-kablosuz-ac-dual-band-harici-antenli-menzil-genisletici-p-HBV00000BGRUB

Veya
    www.hepsiburada.com
    Xiaomi Mi WiFi AC1200 Router 4A Giga Version 1167 Mbps 2.4G Fiyatı
    https://www.hepsiburada.com/xiaomi-mi-wifi-ac1200-router-4a-giga-version-1167-mbps-2-4g-5g-cift-bant-4-antenli-pm-HB00000MK46D
    vardı normalde emin olamadım hangisinin işe yarayacağından

• 1 ay önce falan 360 dan aldım bu tarz bir cihaza ihtiyacım vardı menzili arttırmak için.

telekomun verdiği modem balkonda sürekli kopuyor diye aldım. bu cihazın ne 2.4 ne de 5gzbantları balkonumda gözükmüyor bile o derece leş bir ürün. demekki çekim kuvveti anten sayısı ile orantılı değil.
    ben iade ettim 2 gün sonra.
  • Bir xiaomi fanı olsamda,keenetic varken hiç gerek yok buna.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.