Şimdi Ara

3 yillik kiz arkadasim tarafindan tam 1 saat once terk edildim

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
443
Cevap
22
Favori
44.884
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • evet beyler cok karmasik duygular icindeyim.Ailesi iliskimizi biliyordu,mutluyduk daha bu sabah beni aradi uzun uzun guzelce konustuk,terkedecegi aklimin ucundan bile gecmedi.Problemimiz yoktu genelde ufak tartismalar yapip 10 dk icinde kapanirdi konu.yuzlerce kez sevdigini soylerdi gun icinde,hic ayrilmayacagiz derdi ve simdi terketti.Ne yapacagim simdi,basimdan kaynar sular dokuldu icimde bir huzun olustu. Cikip yurumek istiyorum su anda bagirmak istiyorum saat gece 2 su anda o rahat rahat uyuyor.ya ben

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Üzerinden 4 yıl geçti konuyu hortlatıyorum kusura bakmayın. 4 koca yıl geçti, unuttum gitti ama hala bir parça var içimde. Artık aylardır aklıma gelmiyordu, nedense birden aklıma geldi bir yazayım dedim. Eğer denk gelirseniz, aynısını yaşadıysanız şunu söylemek istiyorum size; GEÇECEK.
    geçiyor arkadaşlar bir süre sonra acıtmıyor içinizi sadece arada aklınıza geliyor o da sadece güzel anılar, unutup gidiyorsun. Canınızı yakmıyor, eğer konuya giren aynı dertten muzdarip olan varsa onlara söylüyorum. Geçiyor arkadaşlar.
    Neden tekrar gelip yazdın derseniz, bilmiyorum. Aklıma geldi nedensiz yere
  • Her şeyde vardır bir hayır. Emin ol.

Sakın geri döndürmek için bir şey yapma. Giden gitti.. Yoluna bak. Geri dönerse sakın kabul etme.
  • nasil uyuyacagim geceleri isime nasil gidecegim gelecegim yok oldu

• Niye ayrıldı ben hala onu anlamadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: samsungr522tr

Her şeyde vardır bir hayır. Emin ol.

Sakın geri döndürmek için bir şey yapma. Giden gitti.. Yoluna bak. Geri dönerse sakın kabul etme.

cok zor hocam o kadar yasanmislik var nasil boyle birsey olabilir aklim almiyor.nasil unutabilirim onlari.arasam acmaz biliyorum delirecegim

• quote:

Orijinalden alıntı: Alkolik Bilgisayar35

Niye ayrıldı ben hala onu anlamadım

bilmiyorum en cokta o koyuyor zaten.nasil sabah olacak bugun

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Şaka felan olmasın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Reznov.

Şaka felan olmasın

keske hocam ama sanmiyorum

• Bir haftaya bişeyin kalmaz. O da sen de unutur yolunuza bakarsınız. Bu gece geçmez orası ayrı. Biraz da saçların dökülür.
  • 1,5 2 saat önce 1 yıllık ilişkim bitti benim de. Dile kolay 1 yılımı verdim ben de. 1,5 saatte 1 paket sigara bitti, 2. paketi açtım. Başka yapabileceğim bişey yok, sigaraya sarıldım ben de.
  • Evet neden terk etti onu söylerseniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tim_Robbins

quote:

Orijinalden alıntı: Alkolik Bilgisayar35

Niye ayrıldı ben hala onu anlamadım

bilmiyorum en cokta o koyuyor zaten.nasil sabah olacak bugun

Tanju Okan - Ben tek dostum içkim sigaram
    ama üzüldüm adına. Ama benim hayat felsefem vardır: Giden gider o kaybeder, diye. Fakat bu felsefe bir tek ailem ve sevdiğim kişi için geçerli değil. Bence sen de ayrımcılık yap ve neden olduğunu öğren. Belki kız bi anlık dolduruşa gelmiştir.
  • 3 yılımıza yazık etme, bize yazık etme.. diye bir mesaj at. Farkındayım yerinde duramazsın, boğulur gibi olursun. Aç camı hava al. Uyuyamazsın kolay kolay ama alışmaya çalış, yarın adam akıllı konuş. Bak kesinlikle ama kesinlikle vazgeçtim tarzı şeyler söyleme, bu kadar çabuk vazgeçtin diyecektir kesin. Duygusal davran, blöfler yap, en sonunda peki sen mutlu olacaksan ben mutsuz olmayada razıyım tarzı şeyler söyle. 3 yıl 3 günde bitemez, hele ki telefondan asla de. Sadece sakin ol, çok konuşma, öz konuş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nightwish

Evet neden terk etti onu söylerseniz.

bilmiyorum hocam yemin ediyorum öyle hiçbirşey demeden terk etti
  • anlamıyorum ya ne kadar kolay böyle bitirmek
  • quote:

Orijinalden alıntı: TMRT

Bir haftaya bişeyin kalmaz. O da sen de unutur yolunuza bakarsınız. Bu gece geçmez orası ayrı. Biraz da saçların dökülür.

Yapma hocam 3 günden 3 haftadan bahsetmiyor arkadaş 3 yıldan bahsediyor. Çok sevdiysen unutamazsın hocam ben bunu bilirim, aylar geçsin yıllar geçsin hadi bi süreliğine aklına gelmedi kafandan çıktı diyelim hatırlamak bi saniyeni bile almaz. Unutulmaz belki ama he onsuz yaşamaya alışılır bi şekilde. Bi abimiz var hocam ayrılalı sevgilisi çoluğa çocuğa karışalı 14 yıl geçmiş sevgisi gram azalmamış, halâ unutamamış.
  • quote:

Orijinalden alıntı: LifesGood®

3 yılımıza yazık etme, bize yazık etme.. diye bir mesaj at. Farkındayım yerinde duramazsın, boğulur gibi olursun. Aç camı hava al. Uyuyamazsın kolay kolay ama alışmaya çalış, yarın adam akıllı konuş. Bak kesinlikle ama kesinlikle vazgeçtim tarzı şeyler söyleme, bu kadar çabuk vazgeçtin diyecektir kesin. Duygusal davran, blöfler yap, en sonunda peki sen mutlu olacaksan ben mutsuz olmayada razıyım tarzı şeyler söyle. 3 yıl 3 günde bitemez, hele ki telefondan asla de. Sadece sakin ol, çok konuşma, öz konuş.

tamam hocam ama telefonlarıma cevap vermez evine mi gitsem.Yerimde duramıyorum arkadaşlar,birşeyleri deviresim var
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tim_Robbins

quote:

Orijinalden alıntı: samsungr522tr

Her şeyde vardır bir hayır. Emin ol.

cok zor hocam o kadar yasanmislik var nasil boyle birsey olabilir aklim almiyor.nasil unutabilirim onlari.arasam acmaz biliyorum delirecegim

4 yıllık ilişkide kız durduk yere ayrılmıştı benden... Biliyorum ne hissettiğini..

Ama abi sözü dinle sen

Vardır her şeyde bir hayır

• Oncelikle sakin ol kardesim. İkinci olarak da her seyim denilecek biri olmadigini gormussundur bunun icin ileride rahatlayacaksin, aklin basina gelince. O kotu biridir diye demiyorum, sadece bir kisi odakli yasamadan once bir daha dusunursun.

İsin diger yuzu ise barismaniz. Barisirsaniz yine seversin ama sen benim her seyimsin diye odaklanma kiza. Tabii ki de sev mutlu et ama o derecede kutuplastirma karsindakini.

Uyuyamazsin, boslukta hissedersin, surekli kafanda tartismalari tekrar yasarsin ve nerede sucum oldu niye boyle oldu dersin. Elinden geldigince yapma bunlari. Kotu seyler yapma kendine (alkol, sigara, yemek yememek, uyumamak, cok aglamak vb) .

Acin cok yeni ilk basta sakinlik lazim. Sakinligi cebe koy. Sakinlestikten sonra birkac gun dusun, barismali miyiz ? Barisirsam huzursuz olacak miyiz, tartisacak miyiz, geri donulemez hatalar oldu mu, ufak laftan soguma olurken bu olaydan sonra eskisi gibi olabilir miyiz ? En onemlisi ise iliskimiz gercekten degerli olsa boyle cabucak bitirilir miydi ? Guzelce kafani topla bu sorulari sor kendine.

Neden direk duyguyla hareket etme diyoruma gelirsem de , olasi bir evlilik sonrasi tartismalarda insan neredeyse iliskinin durumunun ilk kez dusunuyor. Forumda birkac abimiz yakiniyor : ' Buyuk bir gecimsizlik ve tartisma icindeyiz, ah su cocuk olmasa ! '

Ailesi biliyor dedin. O halde sen kizin ne dusundugunu birak ve yukaridaki sorulari sor kendine. Akil ile bak ve ne derece huzurlu bi aile olacaktik ? Gibi sorulari sor, olay ayriliga geldiyse dusunme vakti gelmistir artik. Seversin ama ileride bunun megerse sevgi olmadigini kendi kendine surekli tekrarlarsin

Toparlayalim. Once bu aciya biraz dayan. Duygularin agir basar ama arada sorular sor. Barissaniz iliski ileride ne olur gormeye calis. Kiz ilgisiz kalip geri donse kabul etmeli misin bunlari guzelce bir dusun. Dedigim gibi kendini yipratma. Surekli onu dusunmektense farkli seylere yonel. Twitteri filsn varsa da surekli ne yaziyor diye bakma. Onun dusuncesinden once senin bu olayi degerlendirip gelecegi ve yasanmislari dusunmen gerek. Onu surekli takip edersen senin dusuncelerin olmayacak. O ne istiyorsa iliski ona gore sekillenecek. Buna dikkat et.

Allah yardimcin olsun, iyi geceler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Moral Veren Adam -- 8 Haziran 2013; 2:26:40 >

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.