Şimdi Ara

3 yillik kiz arkadasim tarafindan tam 1 saat once terk edildim (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
443
Cevap
22
Favori
44.905
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Tim_Robbins

quote:

Orijinalden alıntı: yürüyenmerdiven

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: yürüyenmerdiven

Yukardaki arkadaşın dediği gibi kızma ama senden daha iyi (kendi kafasına göre) birini bulmuştur seni biraz bekletmiştir sonra onu garantileyince veya onu sevdiğini anlayınca seni terketmiştir

Ama tabi kimsenin günahını almak istemem başka bi sorun da olabilir bide bu telefonda ayrılma olayı çıktı

Eğer öyle birşey olmuşsa o da benim yaşadığımı kıza yaşatır umarım.
    Allah'ım hakedenlere yaşatsın bu acıyı,tüm terkedenlere

zor ama bence hiç mesaj falan atma ona kendini önemli hissettirme boşver yoluna bak

Bende öyle yapacağım hocam ne arayıp ne sorarım bundan sonra bakalım zaman ne gösterecek

Valla birader zor bi iş söyleyim kendime hakim olabilirim diyorsan ne mutlu sana

Ya acaba ters bi hareket falan yapmış olabilir misin bi kızla falan konuştuğunu yada ona benzer bi hareketini gördüyse o şekilde de olabilir

• quote:

Orijinalden alıntı: K.a.a.N

quote:

Orijinalden alıntı: Night Hawk

Bana kızacaksınız. Ama söylemeden geçemeyeceğim.

Çok büyük bir ihtimalle senden daha iyi olarak gördüğü birisi ile bir süre önce tanıştı. Tanıştığı günden ayrıldığınız güne kadar sen yedekteydin, yeni elemanın da cepte olduğunu görünce, klasik bir kavgayı fırsata çevirip senden ayrıldı.

Sakın peşinden koşup egosunu tatmin etme. Yakında yediği her haltın kokusu çıkacak ve sen onları öğrendiğinde iyi ki koşmamışım diyeceksin.

Nereden mi biliyorum? Boşver..

bu arkadaşı dinle tecrübeyle sabittir

çok güzel demişsin, bence de bu arkadaşı dinle.

• Nedenini sordun mu? Başka biri mi varmış
  • Bir başkası vardır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: K.a.a.N

quote:

Bana kızacaksınız. Ama söylemeden geçemeyeceğim.

Çok büyük bir ihtimalle senden daha iyi olarak gördüğü birisi ile bir süre önce tanıştı. Tanıştığı günden ayrıldığınız güne kadar sen yedekteydin, yeni elemanın da cepte olduğunu görünce, klasik bir kavgayı fırsata çevirip senden ayrıldı.

Sakın peşinden koşup egosunu tatmin etme. Yakında yediği her haltın kokusu çıkacak ve sen onları öğrendiğinde iyi ki koşmamışım diyeceksin.

Nereden mi biliyorum? Boşver..

bu arkadaşı dinle tecrübeyle sabittir

aynen bu arkadaşın dediği gibi senden ii olduğunu düşündüğü biri vardır veya senden daha gözde biri kızlar menvaatleri uğruna hareket eder

• quote:

Orijinalden alıntı: samsungr522tr

Her şeyde vardır bir hayır. Emin ol.

Sakın geri döndürmek için bir şey yapma. Giden gitti.. Yoluna bak. Geri dönerse sakın kabul etme.

Katılıyorum bence hiç uğraşma giden gitsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Schw

1,5 2 saat önce 1 yıllık ilişkim bitti benim de. Dile kolay 1 yılımı verdim ben de. 1,5 saatte 1 paket sigara bitti, 2. paketi açtım. Başka yapabileceğim bişey yok, sigaraya sarıldım ben de.

kusuru bakma ama bu yaptığın kendini kandırmaktan başka bişi değil sigaranın verdiği hazla 1-2 dk belki unutursun sonra gene aynı
  • Seni anlayabiliyorum. Boşver. İleride anlarsın.
  • Kardeş zor ama arkadaşların dediği gibi biri vardır mutlaka,araştır öyleyse eğer kızı döv,yamult çok rahatlarsın yeminle... Hiç hazedemem böyle şeyleri,git yeni bi kız bul unutman kolaylaşır arkadaş ortamından çıkma yalnız kalma yani makara ortamlara dal bişey kalmaz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Bak güzel kardeşim, burada bazı arkadaşlar yalvar, 3 yıllık ilişki böyle bitmez tarzı mesajlar atmışlar. Kendilerince haklı tarafları var elbet. Ama bu taktik kızların yüzde 3-4'lük bir kesiminde işe yarar.

Benimde Nisan ayında 2 yıllık bir ilişkim bitti. Üstelik benim ilk kız arkadaşımdı. Benden sonra birden fazla kişi ile beraber olmuş, çıkmış. Hepsinde farklı bir özelliği sevdiğini söylemiş. Bende de hala sevdiği özellikler varmış. Tıp buna karakter bozukluğu der ama ben buna kahpelik diyorum. İki yıllık ilişkide ben ona her şeyimi verdim, şimdi elimde sadece kendim varım.

İlişki bittikten sonra yaşadıklarımdan ve yaptıklarımdan bahsedeyim sana.

İlk bir kaç gün yalnız kalmak zorunda kaldım ki en zor dönemimdi. Sonra eve gitmedim epey bir süre. Arkadaşlarımda kaldım, sohbetler ettik, ağladım, özlediğimi söyledim, eski sevgilimi istiyorum ben diye haykırdım. Sonuç? Kocaman bir sıfır. Arkadaşlarım beni kendime getirdi.

Derken sınav haftası geldi, kafam biraz daha dağıldı. Ama o tekrar karıştırmak istedi, çünkü ben peşinden koşacağım, o da egosunu tatmin edecekti güya. Yaptığı davranışa onu öyle bir pişman ettim ki o gün yaşamak istemedi eminim.

Ben seviyordum eski sevgilimi, o gün suretini görünce kötü oldum biraz ve yine eve gitmedim. Slov ve arabesk müziklerden kesinlikle uzak durdum. Sende alkolden, ağır müziklerden ve sigaradan uzak dur. Biraz zaman geçince dinlemeye başlarsın, hiç bir şekilde koymuyor şu an bana en ağır şarkılar. Hatta şimdi arka planda dilek taşı çalıyor. Bunları ikinci kez yazıyorum, az önce hata verdi, müziksiz yazamadım ikincisinde.

Neyse devam edeyim, kendin için bir şeyler yapma mevzusuna gelelim şimdi. Tek başıma sinemaya gittim, sadece kendime yemek yaptım, iki yıldır gitmediğim halı saha maçına gittim, göl kıyısında kulaklığımı takıp oturdum, gece 3'e kadar dizi-film izledim. Yeni insanlar tanımaya çalıştım, tek başıma mezuniyet balosuna gittim. Bak her şeyi kendim için yaptım. Önce CAN sonra CANAN demişler.

Kesinlikle bunalıma girmeye çalışma, ne o varken ölüyordun, ne o yokken öleceksin.

Behzat Ç.'den bir replikle sonlandırayım; "unutmak kelimesi undan çıkmış. bildiğimiz un yani, hamur işi, öyleymiş. unutmak için un ufak etmek gerekiyomuş. birini bütün olarak unutamazmışsın zaten, öyle pat diye unutamazmışsın. öyle yavaş yavaş gidermiş, yavaş yavaş unuturmuşsun. gözleri, kaşı, burnu ile kulağı, sesini yavaş yavaş. unuttuğun zaman da o kişi olmazmış."

Son olarak, artık her şeyi kendin için yap. Zamana bırak, kendini harap etme.

Ne zaman dertleşmek istersen, canın sıkılırsa buralardayım..

Çok güzel yazmışsın hocam,arkadaşlarımdan göremediğim samimiyeti forumdan gördüm,Dün gece çok berbattım delirmek üzereydim,milyarlarca şey aklımdan geldi geçti,çıkıp bağırmak çağırmak istiyordum.Şimdi daha mantıklı düşünmeye başlıyorum.Ama hala anlayamadığım birşey var insan neden seviyorum dediği birini terk eder.Seviyorum dese terk edermi,o kadar şey çöpe atılırmı bir anda.
    Hocam seviyorum diyordu sürekli hiç unutmayacağım seni diyordu.Sen benim canımsın diyordu.Her şeyi bitirmek bu kadar basitmi
    Dün gece sadece 1 saat uyku uyuyabildim,ondada kan ter içinde ayıldım tekrar.Sabahı nasıl ettim bilmiyorum.Dışarı çıksam şimdi heryerde onunla ilgili anım var,parkta bindiğim otobüste,gittiğim cafelerde,yürüdüğüm yollarda.Nasıl bir hata yapıp bu kadar kaptırmışım kendimi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NowWeDie -- 8 Haziran 2013; 12:20:36 >

• quote:

Orijinalden alıntı: uğur4105

kardeşim böyle konulara mesaj yazmak bunları yaşamış biri olarak geçekten çok zor.senin bu yaşadıklarını bende 1,5 yıl önce yaşadım.benim 4-5 yıllık bir ilişkim bitti bir günde.....ve ne tesadüf senni gibi nedenini bile öğrenememiştim.ta ki geçen güne kadar.şimdi yeni aşkı ile çok mutluymuş geleceğe sevgiyle güvenle bakıyormuş v.s. v.s.

o benden ayrıldığında senin gibi günlerce kendime gelemedim.birde biz ayrı şehirlerdeydik.ayrıldı mesaj yazdım cevap vermedi aradım açmadı.ve inanır mısın 2 defa 8 er sayfalık mektup yazdım.düşüncelerimi duygularımı yazdım.bir iilşkide ne olur ne biter aklına ne geliyorsa hepsini yazdım okusun anlasın diye ama boşuna yazmışım okumamıştır bile....
    bir ilişkide hergün kavga varsa yada hergün mutluluk varsa o ilişkide bir terslik vardır.hergün mutlu da olunmaz kavgada edilmez.sonuçta bu ikili ilişki kavgada olacak sevgide olacak.... ama sen bunları hiç bir kıza anlatamazsın.çünkü kızlar tek yönlü düşünürler herşeyi...
    erkeklerden farkları olasılıkları tahmin etmezler ve arkadaşları kuzenleri ailesi v.s. bunların düşüncelerine bağlı kalıp onların istediği gibi hareket ederler....
    biliyor musun benim 4,5 yıllık sevgilm sırf kuzenleri istediği için benden ayrıldı bitirdi herşeyi seven uğrumda ölen kız gitti birden.yeni birini bulmuşlar buna mutluymuş şimdi....bundan 6 ay önce hata yaptım merhaba diye mesaj attım .karşılığında hakaret yedim ve benim sevgilim var evleneceğim onunla v.s. sen kimsinde bana mesaj atıyorsun falan dedi...bende kusura bakma dedim en son telefon numarasını silmemiştim onda silip attım......kızlar böyle dostum yapacak bişey yok.üzülsen kendini de hırpalasan kendine yaparsın.bende daha unutamadım ara ara aklıma geliyor kahroluyorum ama elden bişey gelmiyor.
    sonuçta yaşın benden küçük sanırım.senin geçtiğin bu yoldan bende geçtim.biraz rahatlaman için yazdım bunları sakin ol ve mantıklı düşün...unutma ki ben 5 yıl tanıdığım bir insanı çözemedim.sende düzelirsin ama zamanla birde asla ve asla biriyle ilişki yaşıyorsan uzatma ya evlen yada ayrıl gitsin.uzayınca ve sonu bizim gibi bitince adama çok kötü koyuyor.hayattan soğutuyor.dur bakalım yarınlar kim bilir ne getirecek sende elbet daha iyilerini bulup mutlu olursun inşallah....
    fazla kendini üzme....sağlıcakla kal......

Arkadaşım ben de senin yaşadığın seylerin neredeyse birebir aynısını yaşadım. 3 yıllık ilişkim bitmişti ve ayrıldıktan yaklaşık 1 yıl sonra (sanırım 3 hafta oncydi) nasılsın diye whatsapptan mesaj yazdım ve bana suan erkek arkadaşıyla birlikte çekildikleri fotoğrafı gönderdi ve Allah rızası için uzak dur benden yazmış :) kızlar böyledir, hiç bitmeyecek gibi deli gibi sevdiklerini söylerler ama arkadaş çevrelerinin de desteğiyle 2-3 ayda unutup yeni bir ilişkiye başlarlar. Ki şuan duyduğum kadarıyla 4 aydır birlikteymişler ve nişanlanmışlar. Ben 3 yıl boyunce birşeyler olsun diye yapmadığım kalmadı hep vakti var denildi ama nasip kısmet değilmiş. Vardır bir hayır herşeyde.

• 1 yıllık nisanlimdan ben ayrıldım dün gece , sebebini beni dinlememesi sebebi aramızdaki herşeyi annesi olacak kadına anlatması , sebebi benim gururumu ailesi içinde 2 paralık etmesi ve verdiğim tüm emekleri gormeyisi çok kötü durumdayım acı çekiyorum çok hemde tarif de edemiyorum ama benimde bi gururum var. Bırakırsan beni intihar ederim dedi mağden bu kadar seviyordun anneni neden bana kiskrttin neden şerefimi gururumu 2 paralık ettin be kızım!!!

• sen her seviyorum diyene inanıyormusun yıl olmuş 2013 kızların her seviyorum dediklerine çabuk inanmayın kanmayın aldanmayın emin olana kadar aynı durum başıma gelmişti tartışmıştık sabaha kadar uyuyamadım sinirden sonra anladımki değmezmiş
  • quote:

Orijinalden alıntı: yuxexes_kz

quote:

Orijinalden alıntı: uğur4105

kardeşim böyle konulara mesaj yazmak bunları yaşamış biri olarak geçekten çok zor.senin bu yaşadıklarını bende 1,5 yıl önce yaşadım.benim 4-5 yıllık bir ilişkim bitti bir günde.....ve ne tesadüf senni gibi nedenini bile öğrenememiştim.ta ki geçen güne kadar.şimdi yeni aşkı ile çok mutluymuş geleceğe sevgiyle güvenle bakıyormuş v.s. v.s.

o benden ayrıldığında senin gibi günlerce kendime gelemedim.birde biz ayrı şehirlerdeydik.ayrıldı mesaj yazdım cevap vermedi aradım açmadı.ve inanır mısın 2 defa 8 er sayfalık mektup yazdım.düşüncelerimi duygularımı yazdım.bir iilşkide ne olur ne biter aklına ne geliyorsa hepsini yazdım okusun anlasın diye ama boşuna yazmışım okumamıştır bile....
    bir ilişkide hergün kavga varsa yada hergün mutluluk varsa o ilişkide bir terslik vardır.hergün mutlu da olunmaz kavgada edilmez.sonuçta bu ikili ilişki kavgada olacak sevgide olacak.... ama sen bunları hiç bir kıza anlatamazsın.çünkü kızlar tek yönlü düşünürler herşeyi...
    erkeklerden farkları olasılıkları tahmin etmezler ve arkadaşları kuzenleri ailesi v.s. bunların düşüncelerine bağlı kalıp onların istediği gibi hareket ederler....
    biliyor musun benim 4,5 yıllık sevgilm sırf kuzenleri istediği için benden ayrıldı bitirdi herşeyi seven uğrumda ölen kız gitti birden.yeni birini bulmuşlar buna mutluymuş şimdi....bundan 6 ay önce hata yaptım merhaba diye mesaj attım .karşılığında hakaret yedim ve benim sevgilim var evleneceğim onunla v.s. sen kimsinde bana mesaj atıyorsun falan dedi...bende kusura bakma dedim en son telefon numarasını silmemiştim onda silip attım......kızlar böyle dostum yapacak bişey yok.üzülsen kendini de hırpalasan kendine yaparsın.bende daha unutamadım ara ara aklıma geliyor kahroluyorum ama elden bişey gelmiyor.
    sonuçta yaşın benden küçük sanırım.senin geçtiğin bu yoldan bende geçtim.biraz rahatlaman için yazdım bunları sakin ol ve mantıklı düşün...unutma ki ben 5 yıl tanıdığım bir insanı çözemedim.sende düzelirsin ama zamanla birde asla ve asla biriyle ilişki yaşıyorsan uzatma ya evlen yada ayrıl gitsin.uzayınca ve sonu bizim gibi bitince adama çok kötü koyuyor.hayattan soğutuyor.dur bakalım yarınlar kim bilir ne getirecek sende elbet daha iyilerini bulup mutlu olursun inşallah....
    fazla kendini üzme....sağlıcakla kal......

Arkadaşım ben de senin yaşadığın seylerin neredeyse birebir aynısını yaşadım. 3 yıllık ilişkim bitmişti ve ayrıldıktan yaklaşık 1 yıl sonra (sanırım 3 hafta oncydi) nasılsın diye whatsapptan mesaj yazdım ve bana suan erkek arkadaşıyla birlikte çekildikleri fotoğrafı gönderdi ve Allah rızası için uzak dur benden yazmış :) kızlar böyledir, hiç bitmeyecek gibi deli gibi sevdiklerini söylerler ama arkadaş çevrelerinin de desteğiyle 2-3 ayda unutup yeni bir ilişkiye başlarlar. Ki şuan duyduğum kadarıyla 4 aydır birlikteymişler ve nişanlanmışlar. Ben 3 yıl boyunce birşeyler olsun diye yapmadığım kalmadı hep vakti var denildi ama nasip kısmet değilmiş. Vardır bir hayır herşeyde.

nice hayırlar şer nice şerler hayır olurmuş.tabiki sevmek hayırsa ayrılmak şer olarak görülmemeli vardır bu şer dediğimiz olayda da bir hayır.... sana yine düzgün mesaj atmış bana atılan mesajları görsen varya sayar söverdin...son mesajıda bana mesaj atmazsan bir daha çok mutlu olurum.şuan birini kazanmaya çalışıyorum yazıyordu...kızların alayı böyle sevgiden ve şefkatten yoksun yaratık hepsi.....

• quote:

evet beyler cok karmasik duygular icindeyim.Ailesi iliskimizi biliyordu,mutluyduk daha bu sabah beni aradi uzun uzun guzelce konustuk,terkedecegi aklimin ucundan bile gecmedi.Problemimiz yoktu genelde ufak tartismalar yapip 10 dk icinde kapanirdi konu.yuzlerce kez sevdigini soylerdi gun icinde,hic ayrilmayacagiz derdi ve simdi terketti.Ne yapacagim simdi,basimdan kaynar sular dokuldu icimde bir huzun olustu. Cikip yurumek istiyorum su anda bagirmak istiyorum saat gece 2 su anda o rahat rahat uyuyor.ya ben

hocam pek eski günleri hatırlamak istemem yinede sana anlatacağım şeyler var. kaç yaşındasın bilmiyorum ama senin başına gelen benimde başıma geldi. 3 yıldır çıktığım biri vardı. ben yeni memurdum o lise sonda öğrenci idi staja geldiğinde tanıştık. Beni çok sevdiğini sanıyordum, bensiz bi saniye yaşayamacağını söylüyordu. ailelere yansıdı durum ve düğün hazırlıklarına başladık (bu arada bankadan kredi çektim, birazda birikimim vardı ev aldım evi döşedim dört dörtlük istediği gibi) altın ve takı yüzünden aramız açıldı ve ben isteklerini yerine getiremeyeceğim için beni öylece terk etti. Annesi olacak mahluk yaptı ne yaptıysa beni küçümsüyordu kızını ya doktora ya hakime verecekmiş" hep oyle deyip duruyordu. o kadar zorlandımki eve gidiyordum eşyalar daha ambalajıyla felan duruyor, içeri girmek dahi istemiyordum. Çevremdekiler Banada çok dediler geri dönerse asla kabul etme felan diye ama gönül bu dayanamadım. birgün telefonum çaldı evet oydu geri dönmüştü. ben sevinçten ucuyordum hemen görüştük barıştık zaten küsemezdim ki! beni çok sevdiğini ve dayanamadığını söyledi Aynı hafta içinde evlendik... herşeyimiz hazırdı zaten. artık herşey güzel olacaktı. ben öyle sanıyordum. birbuçuk ay sonra hamile olduğunu söyledi bana ben daha bi sevinmeye başladım çünkü baba olacaktım. ve yine beni terk etti. hemde hamile iken... yalvar yakar 15 güne bir anasından alıp doktora muayene için götürüyorum barışıyoz tekrar ben işe gidince tekrar terk ediyor evi böyle bir dokuz ay geçirdik. benim ailem sabırlı olmamı hamilelik sebebiyle psikolojisinin bozuk olduğunu ona anlayış göstermem gerektiğini söyleyip duruyordu.
    ve Bebeğimiz oldu bir kızım.... doğum zamanı gelince benimle tekrar arayı düzellti doğum işlerini hallettim ve yine terk etti. artık ne kendisini nede çocuğumu görebiliyordum. 6 ay daha sabrettim gene olmadı. sadece kağıt üzerinde evliydim ve birde çocuğum vardı... ne zaman görmek istesem tehdit ve kavga görüyordum ve ben bugüne kadar bir tokat dahi atmadım eşim olacak o karaktersize.
    ben işteyken eve gelmiş kız kardeşiyle beraber kişisel eşyalarını almaya evimin kapısını kırmışlar (çilingirle çelik kapıyı kırdırmış) eve ve eşyalara zarar vererek başka bir şehre gideceklermiş. komşum telefon etti hemen eve gittim beni öldürmek istedi. zor kurtuldum. bunun üzerine boşanma davası açtım.
    çok şükür sahit yönünden herkes yardımcı oldu. kanıtlar deliller derken kurtuldum. Yolu açık olsun bu saatten sonra. tek üzüldüğüm çocuğumu göremiyorum. mahkeme görebilirsin diyor ama her gittiğimde ölüm korkusu yaşayacağım ve karakolluk olacağım için bunu istemiyorum. daha 27 yaşındayım ve yolun başındayım..
    Şimdi diyorumki keşke dinleseydim de döndüğünde kabul etmeseydim diyorum....

• bu kızlar harbi acayip hemen gaza geliyorlar arkadaşlarının sözlerine çabucak inanıyorlar hiç umursamıyorlar. hemen silip atabiliyorlar 3 yıl lan bu nasıl bu kadar hemen silersin açıklama yapmadan nedenini söylemeden.
    dostum zor bir durumdasın ama arkasından koşma bırak kendi haline ne yaparsa yapsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: samsungr522tr

Her şeyde vardır bir hayır. Emin ol.

Sakın geri döndürmek için bir şey yapma. Giden gitti.. Yoluna bak. Geri dönerse sakın kabul etme.

kesinlikle dogru !
  • Benimde 3 yillik yakin arkadasim , 15 aylik kiz arkadasim olan kiz tarafindan terk edilmisligim var , sanirsam 4.5 ay oldu simdi.
    Verebilecegim tek bir tavsiye var , sakin ona yalvarma , kizlarin akli erkeklerinkinden farkli calisiyor , yalvardigin an , kendini kucuk dusurdugun an , filmlerdeki gibi "benim icin kendini kucuk dusurebiliyor <3 " demezler , tam tersine senden iyice sogurlar.
    4.5 ay gecti onu dusunmedigim tek bir gun bile olmadi ama eskisi gibi degil , artik ne ozlem var ona karsi ne nefret , sadece bos , yalniz kaldigim zamanlar bir aklima geliyor o kadar.
    Bu durumlarda arkadaslarinla bol bol vakit gecir , sakin ola yalniz kalma , insan yalniz kalinca depresif dusunceler git gide yogunlasiyor icinden cikilmaz bir hal aliyor.
    Kizlar oyle pat diye aglar falan ama isin aslinda erkekler daha duygusaldir ama buda bir ders olmali , ben cok baglanma hic ayrilmicam laflarina kanma diyen arkadaslara kizardim hep kiskaniyorlar mi neden boyle yapiyorlar ? diye , ama aci yoldan ogrendim ki haklilar.
    Hic bir kizi ailendenmis gibi sevme , deger ver ama "canin" kadar sevme , onsuz yapamam ben deme , ki yaparsin zaten.

• quote:

quote:

Bak güzel kardeşim, burada bazı arkadaşlar yalvar, 3 yıllık ilişki böyle bitmez tarzı mesajlar atmışlar. Kendilerince haklı tarafları var elbet. Ama bu taktik kızların yüzde 3-4'lük bir kesiminde işe yarar.

Benimde Nisan ayında 2 yıllık bir ilişkim bitti. Üstelik benim ilk kız arkadaşımdı. Benden sonra birden fazla kişi ile beraber olmuş, çıkmış. Hepsinde farklı bir özelliği sevdiğini söylemiş. Bende de hala sevdiği özellikler varmış. Tıp buna karakter bozukluğu der ama ben buna kahpelik diyorum. İki yıllık ilişkide ben ona her şeyimi verdim, şimdi elimde sadece kendim varım.

İlişki bittikten sonra yaşadıklarımdan ve yaptıklarımdan bahsedeyim sana.

İlk bir kaç gün yalnız kalmak zorunda kaldım ki en zor dönemimdi. Sonra eve gitmedim epey bir süre. Arkadaşlarımda kaldım, sohbetler ettik, ağladım, özlediğimi söyledim, eski sevgilimi istiyorum ben diye haykırdım. Sonuç? Kocaman bir sıfır. Arkadaşlarım beni kendime getirdi.

Derken sınav haftası geldi, kafam biraz daha dağıldı. Ama o tekrar karıştırmak istedi, çünkü ben peşinden koşacağım, o da egosunu tatmin edecekti güya. Yaptığı davranışa onu öyle bir pişman ettim ki o gün yaşamak istemedi eminim.

Ben seviyordum eski sevgilimi, o gün suretini görünce kötü oldum biraz ve yine eve gitmedim. Slov ve arabesk müziklerden kesinlikle uzak durdum. Sende alkolden, ağır müziklerden ve sigaradan uzak dur. Biraz zaman geçince dinlemeye başlarsın, hiç bir şekilde koymuyor şu an bana en ağır şarkılar. Hatta şimdi arka planda dilek taşı çalıyor. Bunları ikinci kez yazıyorum, az önce hata verdi, müziksiz yazamadım ikincisinde.

Neyse devam edeyim, kendin için bir şeyler yapma mevzusuna gelelim şimdi. Tek başıma sinemaya gittim, sadece kendime yemek yaptım, iki yıldır gitmediğim halı saha maçına gittim, göl kıyısında kulaklığımı takıp oturdum, gece 3'e kadar dizi-film izledim. Yeni insanlar tanımaya çalıştım, tek başıma mezuniyet balosuna gittim. Bak her şeyi kendim için yaptım. Önce CAN sonra CANAN demişler.

Kesinlikle bunalıma girmeye çalışma, ne o varken ölüyordun, ne o yokken öleceksin.

Behzat Ç.'den bir replikle sonlandırayım; "unutmak kelimesi undan çıkmış. bildiğimiz un yani, hamur işi, öyleymiş. unutmak için un ufak etmek gerekiyomuş. birini bütün olarak unutamazmışsın zaten, öyle pat diye unutamazmışsın. öyle yavaş yavaş gidermiş, yavaş yavaş unuturmuşsun. gözleri, kaşı, burnu ile kulağı, sesini yavaş yavaş. unuttuğun zaman da o kişi olmazmış."

Son olarak, artık her şeyi kendin için yap. Zamana bırak, kendini harap etme.

Ne zaman dertleşmek istersen, canın sıkılırsa buralardayım..

Çok güzel yazmışsın hocam,arkadaşlarımdan göremediğim samimiyeti forumdan gördüm,Dün gece çok berbattım delirmek üzereydim,milyarlarca şey aklımdan geldi geçti,çıkıp bağırmak çağırmak istiyordum.Şimdi daha mantıklı düşünmeye başlıyorum.Ama hala anlayamadığım birşey var insan neden seviyorum dediği birini terk eder.Seviyorum dese terk edermi,o kadar şey çöpe atılırmı bir anda.
    Hocam seviyorum diyordu sürekli hiç unutmayacağım seni diyordu.Sen benim canımsın diyordu.Her şeyi bitirmek bu kadar basitmi
    Dün gece sadece 1 saat uyku uyuyabildim,ondada kan ter içinde ayıldım tekrar.Sabahı nasıl ettim bilmiyorum.Dışarı çıksam şimdi heryerde onunla ilgili anım var,parkta bindiğim otobüste,gittiğim cafelerde,yürüdüğüm yollarda.Nasıl bir hata yapıp bu kadar kaptırmışım kendimi

kardeşim şu dünyada seni seviyorum demek en kolay söylenen sözlerden biridir. ama bu seni seviyorumun o kadar çok anlamı vardır ki aklın almaz.

seni seviyorum dersin, dilden dersin karşındaki tav olur.
    seni seviyorum dersin, kalpten söylersin ama karşındaki he der geçer. çünkü seni sevmez ama laf olsun diye seni seviyorum der.
    seni seviyorum dersin, gece işini görür ertesi gün kapı önüne koyarsın. ee kızda veya erkek biraz safsa bir seni seviyoruma tav olur.
    seni seviyorum dersin, hayatının bitti an o andır. artık karşındaki işte bu avucum da der.
    ... böyle gider bu.

o yüzden her seni seviyorum kelimesine inanmamak gerekir. işte bu ilişiki de sana çook büyük bir ders olmuş. elbet unutmayacaksın bunu ama onsuz yaşamayı öğrenerek te hayattan çok büyük dersler alacaksın.

zor olan ayrılmak değildir.
    asıl zor olan ayrılıktan sonra o kanatan, acıtan bekleyişlere direnmektir....
    zor olan unutulmayan hatıraları unutmaya çalışmaktır.
    zor olan severek ayrıldığın sevdiğini bi daha asla görememektir.
    zor olan yatağına uzanıp keşke dedirten umutlarının göz göre göre tükenmesini izlemektir.
    zor olan ...dedim ya, ayrılığın kendisi değil ayrılığın ertesidir..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eoudoxias -- 8 Haziran 2013; 13:15:16 >

• Forumda ona asla güvenme diye başlığımız vardı. Yukarıdaki arkadaşları dinle. Sebepsizse senden daha iyisini bulmuştur. Milyonlarc kız var lan birini elde edersin. Ama işte sana göre en güzeli bu kız geliyordut illaki :-) bozma keyfini oturur ağlarsın edersin ben ne sigara ne içki içtim o dönem ama geçiyor biraz maneviyata vur kendini...

Bir de şu aşk zırvalamasından vazgeçin birader. Kızlar bırakıp gider ne aşkı. Sendr sıkılabilirsin ama erkek alışmak için zorlar nedenli ayrılır kızda bu yoktur.

Hareketli müzikler dinle arkadaşlarınla otur konuş başlık altında sürekli konuşuruz burdayız merak etmr

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.