Şimdi Ara

3 yillik kiz arkadasim tarafindan tam 1 saat once terk edildim (23. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
443
Cevap
22
Favori
44.884
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Beşiktaş

quote:

Orijinalden alıntı: semblance

Panpa bak türk kızlar inan ilgimi çekmiyor , litvanyalı hatun var hergün skype açıktır. Odamı izler günde 2 saat min . konuşuruz.
    Türkçeyi %2 öğrettim sayılır allahın izniyle müslüman yaptımmı cennetten kombinemde hazır olacak.
    Ordanda bana bir davetiye atarsa litvanya için , hoopp ordayım..

Sende bu yolu denemelisin.
    çok türk kız arkadaşım oldu alayı kezban %100 kezbandır .. Çünkü ailelerini yapılarını biliyorum , çevreleri kötü. Anneleri kocalarınızı yiyin anlayışıyla büyütmüştür.
    asla sevgiyi düşünmezler buna sayısız tanık oldum . abim nişanlandı deli para kıran dükkanı vardı bazı sebeplerden kapandı. ertesi günü ya ertesi günü kız bıraktı..
    bu işler böyle herşeyin hayırlısı.

burdan litvanyalı hatunum Ievaya öpücükler. my life.

Noldu hocam leva ile durumlar

Ieva ile ayrıldım ama şöyle bi durum oldu beni oraya çağırdı ben giddemedim çünkü gitsem neler yapabilecektim ki ? Mesleğim yok ve para kazanmak için anca çevre şehirlere mülteci olacaktım 10 senem giderdi rahat burada kaldım ben ony davet ettim bilet parasının üstünede bi miktar ben koydum orada durumları iyi değildi geldi 1 hafta çok güzel tatil yaptık gezdik eğlendik gitmek istemedi ama mecburdu daha sonra sürekli kafamı tr vatandaşlığı almak istemesine şişirince ayrıldım.

La ben avrupa istiom sana ne oluyor da gelion

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Beşiktaş

quote:

Panpa bak türk kızlar inan ilgimi çekmiyor , litvanyalı hatun var hergün skype açıktır. Odamı izler günde 2 saat min . konuşuruz.
    Türkçeyi %2 öğrettim sayılır allahın izniyle müslüman yaptımmı cennetten kombinemde hazır olacak.
    Ordanda bana bir davetiye atarsa litvanya için , hoopp ordayım..

Sende bu yolu denemelisin.
    çok türk kız arkadaşım oldu alayı kezban %100 kezbandır .. Çünkü ailelerini yapılarını biliyorum , çevreleri kötü. Anneleri kocalarınızı yiyin anlayışıyla büyütmüştür.
    asla sevgiyi düşünmezler buna sayısız tanık oldum . abim nişanlandı deli para kıran dükkanı vardı bazı sebeplerden kapandı. ertesi günü ya ertesi günü kız bıraktı..
    bu işler böyle herşeyin hayırlısı.

burdan litvanyalı hatunum Ievaya öpücükler. my life.

Noldu hocam leva ile durumlar

Ieva ile ayrıldım ama şöyle bi durum oldu beni oraya çağırdı ben giddemedim çünkü gitsem neler yapabilecektim ki ? Mesleğim yok ve para kazanmak için anca çevre şehirlere mülteci olacaktım 10 senem giderdi rahat burada kaldım ben ony davet ettim bilet parasının üstünede bi miktar ben koydum orada durumları iyi değildi geldi 1 hafta çok güzel tatil yaptık gezdik eğlendik gitmek istemedi ama mecburdu daha sonra sürekli kafamı tr vatandaşlığı almak istemesine şişirince ayrıldım.

La ben avrupa istiom sana ne oluyor da gelion

Hocam sen gidememişsin kız gelmiş bide burda kalmak istemiş ne güzel. Belki aşık olmuştu? Hemen kestirip atmışsın. Üzdü :( Bana da norveçten bi kız bulsak da basıp gitsem?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• NowWeDie N kullanıcısına yanıt
    Geçecek gibi durmuyor be başkan.. Yokmu tavsiye. :)
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.