|
Yaş 27. Araba aldım yeni. Öncesinde babamın aracını ara ara kullanmıştım kısaca acemi şoförüm. Önce şehir içinde sürdüm baktım sıkıntı yaşamıyorum ailemi geziye götürdüm. 1.5 saat yol gittim hiçbir sorun yaşamadım. Dönüşte sıkışık trafikte geçerken o sıra durakta otobüs araya dalacakti ama gecebilirdim yanımda babam vardı dur geçsin dedi. Ben vitesi 1 e alacakken boşa almışım. Kalkarken baktım gitmiyor fark ettim bire aldım o sırada araç 15 cm falan geriye kacti arkamdaki adamda dibine kadar geldiği için ona vurdu. Adam indi görmüyor musun diye ben de tabi heyecanlandım trafik polisi de vardı bir şey yok dedi adama adam diretiyor. En son polis yukarı çek dedi tabi ben de biraz korktum bağırtarak çektim yukarı. Sonra polis babama gidin bir şey yok dedi benim de moralim bozuldu babama verdim. Dönüşte adam bizi buldu 500 lira plakaya zarar var dedi babam çıkardı nakit verdi. Neyse dönüşte tekrar al bunlar olur sıkma canını dedi geri eve kadar sürdüm. Dun de yine aracı sürdüm şehir içinde sonra gel park calisalim dedi. Ben de boş yerde geri geriye giderken yaklaştım kaldırıma ama yandaki araçla hizaya baktım biraz daha geri giderken kaldırıma sürttüm aracımı yine canım sıkıldı. Aslında tecrübe olarak bakıyorum aracı kaldırıma çok yaklastirmama gerek yok veya kalkarken hep vitesi kontrol ediyorum o bahsettiğim olay yüzünden. Park sensörü yok. Trafikte şunu öğrendim millette takip mesafesi diye bir şey yok ve önüne gelen yol hakkı demeden önüme dalıyor özellikle servisler. Bu konuda tavsiyeniz var mi,? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|

Yeni Kayıt

1 Mobil
Konudaki Resimler