Şimdi Ara

Motorumla kaza yaptım bir kaç sorum var ...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
537
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhabalar şuanda sağ ayağım alcılı bir şekilde evimde oturmaktayım ve siz değerli donanımhaber kullanıcılarından eğer mümkünse bilgi almak istiyorum. Anayolda giderken tali yoldan çıkan bir araç ile çarpıştım motor ile düz vurmak karlı bir iş değildir . Mesafem kısa olduğu için en fazla 4 metre vardı motor u arka fren ile yana çevirdim araba ile motor arasında ayağım sıkıştı sonucunda diz kapağımda kırık var . Herneyse polis ifade vs hepsini aldı bilirkişi raporunca karşı taraf %100 suçlu .Buna istinaden karşı tarafta beni işimden alıkoydu, düzenimi bozdu , psikolojimi bozdu en önemliside ayağımı %100 kulanamamak gibi bir riskimde var bunun içinde EPİKRIZ rapor u almam söylendi. Adamdan şikayetçi oldum karakolda.22 ekimde oldu bu olay .Doktor Patella kemiğimde kırık oldğnu söyledi ve geç kaynayan bir kemikmiş(kaynamaz ise vida ile tuturulucak) . Diyelim ki ben ayağımı %100 kullanamadım ve rapor sonucu ayağımın %5 hissiyat kaybı oldu ben karşı tarafın sigortasından para talep edebiliyormuyum bu konuda bilgi alırsam sevinirim teşekkürler .

• yattığın günlerin parasını alıyorsun kaç gün yatarsan onun sigortası sana o kadar para öder benim bir arkadaşımın da başına geldi onun daha ciddiydi yolda sıkıştırdı bir araba ve metrelerce havaya fırlamıştı yanılmıyorsam 3 ay gibi bir süre yatmıştı ve parasını aldı maddi ve manevi tazminat davası da açabilirsiniz sanırım
  • Çok geçmiş olsun, ben de bir motor sürücüsüyüm ve başınıza gelen olay çok acı, yine ucuz atlatmışsınız bir kırık ile. İşin hukuki boyutunu bilmiyorum ama elbet forumda bu işlerden anlayan birileri vardır. Tekrar geçmiş olsun en kısa zamanda %100 iyileşmenizi diliyorum.
  • Çok geçmiş olsun. Konu hakkında fazla bir bilgim yok ama sigortadan gerekli masrafları karşılayabilirsiniz bence. Yalnız eğer karşı tarafın tutumu size karşı kötü değilse ve durumu da iyi değilse manevi tazminat açısından fazla zorlamayın bence.
  • Teşekkürler arkadşlar işin 2 acıklı yanı daha var onuda sizler ile paylaşayım kazadan 1 gün öncesinde motorumu satmış 200 TL kapora almıştım . İkincisi ise askerlik şubesinden dönüyordum sülüsümü almıştım 2 gün sonra teslim olmam gerekiyordu o da olmadı şimdi havadeğişimindeyim anlicağniz heyet rapor u alıp tsk ya teslim edicez bu hafta .
  • Geçmiş olsun.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bir Kaç Sorum Olacak
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.