Çirkin erkekler neden dışlanıyor
26 yaşındayım hiç sevgilim olmadı tabi sebebi çirkin olmamla alakalı çirkin birisi espri yaptığında bile farklı tepkiler veriliyor yakışıklı biri espri yaparsa herkes kahkahaya boğuluyor keşke tanrı herkesi aynı görünüşte yaratsaydı.
Fakir bir ailede doğup emeğiyle zengin olan var mı
Orta-fakir ailede doğup anne babası işci olupta çok iyi hayat şartlarına torpilsiz yalakalık yapmadan ulaşan var mıdır.
Çirkin insanların sürekli zorbalanması
Aynı hareketleri 2 farklı kişi yapsa bile dış görünüşü daha iyi olana verilen tepkiler daha iyi oluyor bu konuda düşünceleriniz nedir.
Kızların kısa ve çirkin erkekleri sürekli reddetmesi
Bu konuda ne düşünüyorsunuz.
Çirkin insanların yaşadığı sorunlar
benim 25 yıllık deneyimlerim bunlar eklemek istedikleriniz varsa ekleyebilirsiniz.
1.özgüveniniz sıfıra yakındır çünkü aynaya baktığınızda intihar etme isteği gelir
2.Fotoğraf çekilemezsiniz, selfie hele hiç çekemezsiniz. İnstagram hesabınız varsa bile kendi fotoğraflarınızı paylaşmazsınız.
3.Kendi telefonunuzda bile kendi fotoğrafınız yoktur. Genelde arkadaşların fotoğrafları vardır.
4.İnsanlar sizin üzerinizden empati yapıp Allaha şükrederler.
5. Hem tipsiz hem de sessiz bir tipseniz sınıftaki işyerindeki arkadaşlarınız bile sizi tanımaz.
6. Facebookta, twitterda, whatsappda profil fotoğrafınız sizin fotoğrafınız değildir.
7.hoşlandığınız bir kıza açılamazsınız açılsanızda cevabı seni arkadaş olarak görüyorum olur tipsizsin diyemediği için arkadaş olarak görüyorum der.
Çirkin olduğum için görücü usülünden bile red yedim
bugün annemin bi arkadaşının kızıyla tanışmak için kafeye gittik öncesinde 1-2 hafta telefondan ve whatsapptan görüşmüştük bugün kafede buluşmak istedim kafeye geldi ve 5 dk sonra benim işim çıktı diyerek gitti eve geldiğimde ise bana ben seni daha yakışıklı ve uzun boylu bekliyordum kusura bakma ama olmaz dedi yani kısa boylu ve çirkinseniz kızları unutun 26 yaşındayım hiç sevgilim olmadı
Dış görünüşün her şey olması
Sadece kadın erkek ilişkileri olarak düşünmeyin iş hayatında bile çok önemli mülakatlarda ilk dikkat edilen şey dış görünüş hatta uzun boylu insanların kariyer konusunda daha başarılı olduğu gözlemlenmiş
Bu hayattaki tek dostum öldü
8 yaşında bir muhabbet kuşum vardı bugün öldü çok üzgünüm 18 yaşımdan beri benimleydi aileden biri ölmüş gibi hissediyorum telefonumdan videolarını bile silemedim
Monitor tavsiyesi
3-5 bin arası oyun için monitor tavsiyeniz var mı
Bu kızlar parayı nerden buluyor
aynı iş yerinde çalıştığım benle aynı maaş alan kızlar bile benden kat kat lüks içinde yaşıyor giydikleri kıyafetler falan hep marka sürekli lüks mekanlara lokantalara gidiyorlar nasıl oluyor bu ben bi telefon aldım 6 taksitle imanım gevredi.
Son Giriş: 3 gün önce
Son Mesaj Zamanı: 4 gün
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 2.676
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 106.489 (Bu ay: 2.832)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 1.488 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic