Şimdi Ara

256K'dan 1M'e 6 Ay Süre ile Bedava Geçiş Yapanlar (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
62
Cevap
0
Favori
1.771
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evdekiler 1024 hızı pek beğendiler 6 gb kotalıda kalalım diyorlar İşin trajikomik yanı ise, bu 6 aylık sınırsız kampanyasında ben haberdar etmiştim bizimkileri

256'ları kaldırıp 512 yaparlar artık umarım. Bizimkiler belki 512'ye razı olur

• merhaba ben 1204 3gb kulanıyorum 256 limitsiz e geçmek istiyorum acaba 256 ya geçersem dosya indirmek ızdırapmı olur
    birde call of duty 2 online oynuyorum acaba oyun oynamak sorun olurmu lütfen yanıtlayın
    teşekürler
    ve bu 28 şubat nedir hiç bir bilgim yok hakında anlatırsanızzz sevinirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi memo-e -- 9 Ocak 2007; 15:59:19 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: McCarty

Aslinda dogru telekom 256 sınırsızlari istemiyor hele o fiyata. (adamlara göre zarar ettiklerini düşünüyolar.)
    ayrica 256'ya gecmek icin 28 şubata kadar beklemeyin. o zamana kadar yenı tarifeler belli olacak ve 256 sınırsıza gecmeniz imkansiz bile olabilir.
    onun için nekadar erken gecerseniz sizin yararinizadir.

ayrica fazla üzülmeyin arkadaslar bende 256ya gectigimde 1 hafta sürdü alışmam ilk başta kötü oluyor. diyorum bu dosyalar 1 ayda zor iner diye ama yavaş yavaş hepsi tıkır tıkır iniyor

Hocam ayın kaçında geçtin ay sonunda geçmessek başımıza dert olabilirmiş tarifeyi düşürüp kotalı veriyormuşlar
    Ben de tırsmaya başladım şubatı beklemeden geçmek lazım 256 ya yoksa adamlar 6 aylık peşin 256 fiyatı alacaklar bir ayda

• Şubatta geçsek bişey olmaz değilmi ben açıkcası şubatın ilk haftası geçmeyi düşünüyorum.Durumu garantiye almak için...
  • Şubatın en geç 20'sinde dilekçemi vericem... Ancak biraz bekleyin... İki gün sonra Telekom yeni tarifeleri açıklayacak
  • kotaya gecicekler özellkile 256 ya, bilmiyorum ama acele etsinler sınırsız 256 nın kaldırılmasını daha evvelde denemişti tlkm yine deniyebilir en ucuz sınırsız tarifeyi iptal etmeyi
  • telefonla geçiş yapın arkadaşlar daha hızlı ve kesin oluyor.

ben 1024'e geçerken telefonla yaptım 20 dakika içinde geçirdiler umarım düzeltmeleri de bu kadar hızlı olur
  • quote:

Orjinalden alıntı: kaan84

kotaya gecicekler özellkile 256 ya, bilmiyorum ama acele etsinler sınırsız 256 nın kaldırılmasını daha evvelde denemişti tlkm yine deniyebilir en ucuz sınırsız tarifeyi iptal etmeyi

valla telekoma ne sölesek azdır dicek bişey bulamıyorum abi şu imzanı ne zaman görsem için bi kötü oluyor :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BATYUS -- 9 Ocak 2007; 21:24:18 >
  • merhaba ben 1204 3gb kulanıyorum 256 limitsiz e geçmek istiyorum acaba 256 ya geçersem dosya indirmek ızdırapmı olur
    birde call of duty 2 online oynuyorum acaba oyun oynamak sorun olurmu lütfen yanıtlayın
    teşekürler
  • quote:

Orjinalden alıntı: memo-e

merhaba ben 1204 3gb kulanıyorum 256 limitsiz e geçmek istiyorum acaba 256 ya geçersem dosya indirmek ızdırapmı olur
    teşekürler

merhaba dostum.

pingi etkilemez hiç merak etme.yani cod 2 oynamanda belirgin değişme olmaz,bu forumdaki uzmanlar kanıtlamıştı bunu ordan biliyorum,teknik açıklamayı hatırlamıyorum.
    dosya indirmek tabii ki ızdıraplı olacak.350 mb bir dizi bölümünü 4 saatte indiriyorsun,ona göre hesapla.
  • SAOL kardeşim b ilgi için ben fiziksel özürlüyüm 24 saat ewdeyim beklerim :D nabalım sınırsız için katlancaz
    teeşeküüüüüüür
  • yani az kıllık yapsınlar şu yeni tarifede fiyatların aynen durup kota ve hızlarla -muhtemelen- ayak oyunları yapsınlar kapattırıp gitcem en iyisi işten bakarız yavaş yavaş bişiçikte indirmeyiz ayda 50 kağıtta cebimizde kalır !
    aslında telekom bize muhtac ama denizde damlanın gücü olmuyor ..bi onbin kişi bulamıyorsunki şöle arkana alıp ultimatom vercen telekoma ve tabi sallamıcak tek bi talimatla kapatın arkadaşlar dicen ertesi gun onbin kişi kapatma başvurusu yapmış 50ytl*10.000kişi*12 ay =6.000.000ytl yandaki rakam trilyon oluyor -ama bu hülya tabi-nası o tekgözlü paracanavarını dize getirirsin ama ben bişi fısıldayayım mı sanki yüce devletimiz vatandaşının
    sınırsız ve ucuz interneti olsun istemiyor gibi yani hiç umrunda değil bi kere özelleştirmeden cok cok önce fiyat elindeydi yani bi kere kurduktan sonra sistemi bişi harcamıyorki bu meret işletim masrafları nedirki istese politika edinse ben her telefon giden yere sebil internet götürcem deseydi olmaz mıydı alt tarafı yurtdışı çıkışlarında yığılır kalırdık....

bari en azından şehir bazında özelleştirseler adam hattını cekse rekabet yapsa yurtdışına kendi çıksa bunlar cokmu zor şeyler bu fani dünyada şu azgelişmiş japonyada bilem 1gb vermeye başlamışlar 90 dolara -heryerde diil tabi--böle bir hızda indirme -download kavramı ve beraberinde arşivleme elinde bulundurma bile tarih olur istediğine her daim ulaşırsın zaten ....

• benim gibi kablo nete geçin sizde arkadaşlar artık
    sınırsız 256: 37 ytl

isteyene sınırsız 128 bağlantı bile war kabloluda.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Empyrium

quote:

Orjinalden alıntı: memo-e

merhaba ben 1204 3gb kulanıyorum 256 limitsiz e geçmek istiyorum acaba 256 ya geçersem dosya indirmek ızdırapmı olur
    teşekürler

merhaba dostum.

pingi etkilemez hiç merak etme.yani cod 2 oynamanda belirgin değişme olmaz,bu forumdaki uzmanlar kanıtlamıştı bunu ordan biliyorum,teknik açıklamayı hatırlamıyorum.
    dosya indirmek tabii ki ızdıraplı olacak.350 mb bir dizi bölümünü 4 saatte indiriyorsun,ona göre hesapla.

Vallahi bence 256k bağlantıyla lag olabilir Mesela SWAT oynanmıyordu pek 256k ile, ya da çok hızlı serverlar gerekiyordu. Ama Türkiye'den serverlarda ya da hızlı yutdışı serverlarında herhalde COD2 de oynanır. Çünkü network kodu daha iyi yazılmış SWAT oyununa göre

• walla biz de düşünmüyor değiliz kotalıda kalsakmı diye..nasıl o hııza geri döncez bilmiyorum alıştık iyice..
    bazen arkadaşa gidiyorum 256 var onda..ölüm gelio..ama kota da sakat..şubat gelsinde etraflıca bi düşüncez..
  • Şubat ayında 6gb geçmeyeceğim ben. Nasıl yapacaksak artık ailece kullanıyoruz interneti. Bunlara güven olmaz hiç.
  • benm adsl 1024 tü 256 limitsize geçmek için başvuru yapmaya gittiğimde adam bana 1024 6 gb geç 6 ay limitsiz kullanırsın kampanya var dedi bende ii dedim geçiim meğer 256 limitsizden 1024 6gb ya geçenler içinmiş farkında fatura gelince vardım bi faturam 120 diğeri ise 123 geldi kaş yapalım derken göz çıkardım ve hiçbişekilde şikayet edemedim ttnete kocaman bi
  • quote:

Orjinalden alıntı: Glyph

Şubat ayında 6gb geçmeyeceğim ben. Nasıl yapacaksak artık ailece kullanıyoruz interneti. Bunlara güven olmaz hiç.

şubat ayına dikkat edin 28subata kadar dilekce vs diyolar ama şubatta umarım kimsenin başına aksi bişi gelmez
  • arkadaşlar bende 2 kişiye vermişim 256k ile bağlantım.düşündüm taşındım apartmandaki sakinlerle konuştum ve toplam 13 kişiye kablo yollayacam.hal böyleyken 2048 bağlantı yapacamki ortalama herkese 20 ytl düşsün ve şimdilik en iyi bağlantıyı ortaklaşa kullanabilelim.şimdi diyeceksiniz ki sorunlar yaşarsın bağlantı bölünür kötü olur falan ama internet cafelerde de öyle değil mi internet kafelere gittiğinizde neredeyse hiç bağlantı sorunu yaşamıyorsunuz ve eminim ki o sıralar cafe sahibi bile olsa download yapılıyordur.bilmiyorum ama bence herkes böyle yaparsa daha iyi olur diye düşünüyorum.yarın sistemi kuracam bakalım ne kadar performanslı olacak.sizin de görüşlerinizi almak isterim.
  • senin düşüncen pratikte pek iyi olmaz. ilk download yapan tüm bandwidth i sömürür diğerleri bağlantıdan az bir pay alırlar. bunu önlemek için server kurmak gerekiyor üzerinede isa server kurup gerekli ayarlamaları yapmak gerekiyorki bunu yapmak pekte kolay birşey diğil
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.