Binbaşı
12 Mart 2006
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
1 üye
Görüntülenme
Toplam: 124 (Bu ay: 0)
Gönderileri

yıllardır hep söylenir arşiv için HDD kullanın diye. SSD'ye hele ki M.2 NVMe'ye hiç gerek yok diye.

Yıllar içinde ordan oraya taşınırken zamanla bütün HDD'lerinm(2.5 veya 3.5 inç farketmeksizin) bozuldu verilerim hep çöp oldu.

Yani şimdi ben bu arşivimi SSD veya M.2'de depolasaydım daha mı çabuk bozulacaktı bu genel kanıya göre?

Şöyle dayanıklı yıllaaaaaar boyunca videolarımı vs. saklayabileceğim bir depolama aygıtı yok mudur? Bunlar arasından en iyisi hangisidir? Şuna bir açıklık kazandıralım isterim.

NOT: arkadaşlar HARİCİ kullanım için özel üretilen armor korumalı vs. ürünler var tabii ki ben onlardan bağımsız saf formlarındaki haliyle en uzun ömürlü ve dayanıklısı hangisidir onu merak ediyorum.

Merhabalar.

Anneme telefon alacağız.

Kullanım alanı: facebook, instagram, küçük dandirik oyunlar. ekranı büyük olsun, çabuk ısınmasın ve arayüzü kolay olsun yeterli.

Ne önerirsiniz max 2500 tl bütçeye?

Ben şu 3'ü arasında kaldım:

Samsung Galaxy M21

Xiaomi Redmi 9

Realme 6

Diyelim ki tutturduk. Dışardan oynananları sanal olanı değil. Prosedür gerçekte nasıl işliyor acaba. İnternetten araştırınca hep aynı şeyler çıkıyor. Ya diyolar notere git tasdik ettir ya da gerek yok demişler. Bir bankaya git müdürle birlikte gidip al hesabına hemen geçsin diyolar, o eskide kaldı artık müdür uğraşmaz onlarla bankalarda öyle 1-2 milyon için kılını kıpırdatmaz artık, sen gidip çek olarak al git bankaya bozdur yatır diyenler de var. İlk iş biletin arkasına isim soyisim yazıp imzalamak sanırım bir orası kesin :) Bir de illa ankara'ya mı gidilcek yoksa istanbul'daki şubelerden halloluyor mu orası da muamma.

Tutturacağımızdan değil ya ön bilgi olsun :)

Arkadaşlar selamlar,

Bu 3 telefondan birini alacağım.

Hangisini önerirsiniz ve neden?
Kulaklıkla müzik dinliyorum sürekli ve hem bunda en iyi olan hem özellikleri iyi olan hangisidir?
ekşi sözlükten bir arkadaşla kurduğumuz bu orta sınıf timimize siz arkadaşları bekliyoruz.
sourberry diye aratınca bir tek biz çıkıyoruz zaten. ben level 29'um arkadaş 28.

elimde ios 7.1.2 kanada rogers'dan alınmış iphone 4 var. ios update ettikten sonra itunes'da aktivasyon ekranında kaldı sim kart da yok tabii elimde.

cihaz bu haldeyken factory unlock yaptırabilir miyim? ya da illa aynı operatörün sim kartını mı bulmam gerekiyor aktivasyon ekranını geçmek için?

bunu soruyorum çünkü sanırım aktivasyon ekranını geçemeyen cihazlara factory unlock yapmıyorlarmış ?

kaldım mal gibi
SSL ile mail açtık , mail yollayabiliyoruz ama alamıyoruz.
Google Gmail'le test yaptık fakat hata mesajı aldık.

* Portlar doğrudur.
* Godaddy'den alınmıştır.
* Mail atıldığında hedefe ulaşmaktadır.

SSL-siz bağlantı da yapılamamaktadır.

Sorun sizce ne olabilir?
zyxel modemi ana modem olarak kullanıp airties'ı access point olarak kullanmak istiyorum. iki modemin de wds özelliği var. ama beceremiyorum.

zyxel modemin wds bölümüne airties'ın kablosuz mac adresini ekliyorum. daha sonra airties modeme gidip tekrarlayıcı modunu açıp zyxel'i bulup ekliyorum ama olmuyor
ayarlarda ekranı kapatınca hiçbir şey yapma seçili, uyuma ve askıya alma falan hepsi hiçbir zaman seçili. ama yine de bilgisayar askıya alınıyor ekranı aşşağı indirince.

makina asus g serisi. bunu engelleyecek ekstra bir yazılım da kullanmıyorum windows'un kendi güç ayarları sadece.
isitdownorjustme'de de çökmüş gözüküyor. gireiblen var mı?
Hakkında
İlgi Alanları: movie,music,software&hardware
Forum İmzası:
Forum İkinci El İmzası:
ALIŞVERİŞ YAPTIKLARIM:YENİ NESİL EXPORT,MuSTy!!!
Hakkımda:
Gülersen dünya da seninle güler, ağlarsan yalnız
ağlarsın.

Forever Blues & Rock'n Roll
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 2 hafta önce
Son Mesaj Zamanı: 2 hafta
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 4.406
İkinci El Bölümü Mesajları: 41
Konularının görüntülenme sayısı: 339.148 (Bu ay: 572)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 20 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.