Yüzbaşı
09 Ocak 2007
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
2 üye
Görüntülenme
Toplam: 58 (Bu ay: 0)
Gönderileri

Yeni bir laptop aldım oyun için değil ama işler bittince fifa atıyorum.

Fifa 15 yükledim ve güncel bir yama arıyor baktıgım yamalar baya yüksek boyutta sizin tavsiyeniz var mı?+

Toshiba smart tv disney plus geldi mi?

Merhaba 2 hafta önce aşağıdaki Tv yi aldım ben toshiba diye aldım megerse toshiba tv yi vestel almış, neyse tv güzel hatta görüntü kalitesi çokiyi wifi güzel,saatlerce netflix izliyorum sıkıntı olmuyor.

Not: daha önce samsung vardı

yannlız youtube izlerken donma oluyor, donuyor tv yi kapayıp açıyorum tekrar youtube gir videoyu bul falan, falan.. Sizce bu sorun için servisi çağırmalı mıyım?

https://www.hepsiburada.com/toshiba-32ll3a63dt-32-80-ekran-uydu-alicili-full-hd-smart-led-tv-p-HBV00000Q0PW0?magaza=Hepsiburada

Arkadaşlar merhaba, 1 hafta içinde 32 inç tv alıcam tavsiyeniz olursa sevinirim.

netflix ve youtube olursa iyi olur.

benim düşündüğüm tv bu 

https://www.hepsiburada.com/toshiba-32ll3a63dt-32-80-ekran-uydu-alicili-full-hd-smart-led-tv-p-HBV00000Q0PW0?magaza=Hepsiburada

Arkadaşlar merhaba bu 2 ürün arasında kaldım sizin düşünceleriniz nedir?
Ya da başka tavsiyeniz olur mu?

SAMSUNG Tab A T290

HUAWEI T8 8
merhaba 1.500TL var bi neriniz4 olurmu ?

bu tv var ama çoğu kişi beğenmemiş siz nedersiniz

Bir tane yadigar, Samsung Galaxy TAB 3 ( T310 ) Tabletim var root atım, Android yükselttim, baya ugraştım aslında piş7man oldum ve eskiye dönmek istiyorum şimdi stock rom yüklesem ilk aldıgım gibi olurmu?
stock rom nerden indire bilirim
stohck romu yüklerken farklı birşey yapmama gerek var mı?
Soruyu nasıl soracağımı bilemedim :)
bende birçok tiktok videosu var, hepsi bir biriyle birleşik bunları birleşme yerlerinden kesmem mümkünmü?
Merhaba, World 2010 kulanıyorum, cümle sonundak noktadan sonra bi kod girmem gerekiyor ama konu bira uzun bunu oütamatik biçimdde yapa bilirmiyim?

ÖRNEK

Virüs genellikle öksürük sonucu oluşan damlacıklar vasıtası ile insandan insana bulaşır.<break time="400ms"/>Kontamine olmuş yüzeylere dokunulmasının ardından kişinin kendi yüzüne dokunmasının da diğer bir yayılma yöntemi olabileceği düşünülmektedir.<break time="400ms"/>Virüs enfekte kişilerin dışkısında da bulunduğundan fekal-oral yol ile bulaşma araştırılmaktadır.<break time="400ms"/> Virüse maruz kalındıktan semptomların ortaya çıkmasına kadar geçen kuluçka süresi 2 ila 14 gün arasında olup, ortalama olarak 5 gün sürmektedir.<break time="400ms"/>
Hakkında
Hakkımda:
İbaret-i tekerrür yaşananlar hala aynı
Bıraktığın yerdeyim adımlarım hala aynı
Hala hayallerin başrolündesin
Vapurlar,
rüzgarlar,
sokaklar
hepsi aynı
Da Poet- Dur Dünya
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 3 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 7 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 583
İkinci El Bölümü Mesajları: 18
Konularının görüntülenme sayısı: 60.479 (Bu ay: 695)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 43 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.