Şimdi Ara

256K'dan 1M'e 6 Ay Süre ile Bedava Geçiş Yapanlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
62
Cevap
0
Favori
1.771
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bende 256K'dan 1M'e 6 ay boyunca beleş geçiş yapanlardanım. Bu muhabbetin ilk çıktığı günlerde geçmiştim. Bizim bu süre ne zaman doluyordu? Zamanı geçirmememiz lehimize olur diye düşünüyorum...

• 28 şubat
  • 28 şubatta bittik biz.

1024'den geri 256'ya geçişe nasıl katlanacağız bilmiyorum
    Ama ne olursa olsun kimse bizi kotalı zihniyete sokamaz.

Ölümüne sınırsız ADSL
  • arkadaşlar yeni tarife hazırlığındaki telekom 1mbite geçen arkadaşların geri döneceği tarifeyi ortadan kaldıracağa benziyor.o zaman nereye dönecez fikriniz var mı?bu tarifeler 28 şubattan önce açıklanacak büyük ihtimalle.
  • ya ben bi şey sormak istiyorum 1024 de bi şeyi 80le 90la yada max (bazen)100 ile yukleyebiliorum (ama kotalıııı) 256 da en yuksek kac olabiliyor bu hız??
  • 27-29 nadiren 30-32 bulabiliyo
  • ya kotuymus bee ben simdi bişi yukluorum 120 ye bile vurdu.Allah ım nie bu kadar pahalı bu internet yaaaaaaa
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ülkenin gelişmişliği bukadar azizim
  • Ben Birşey soracağım
    Şimdi Biz Bi karar download yapıyoruz.Bu hakkımız ise 28 şubat'ta dolacak.Biz şimdi download etmeyi 28 Şubat Tarihnde mi sona erdireceğiz yoksa, Ocak Ayı Sonunda Mı ???
  • @emrahsaral

256 dan 1024 e geçiş telefonla 5dk. da yapılabiliyordu.
    1024 ten 256 ya geri dönmek için ise bağlı olduğun tt müd.lüğüne dilekçe vermen gerekiyor.

yok şu eksikti, yok bu belge lazımdı, aman biz onu evrakların arasında unutmuşuz şeklinde olaylarla karşılaşıp 6 gb kotalı 1024 te kalmak istemediğimden durumu riske atmamak için ben şubatın ilk 15 günlük süresi içinde dilekçe vermeyi düşünüyorum. isterlerse hızımı şubat sonuna kadar 1024 te tutsunlar isterlerse dilekçeyi verdiğim gün 256 ya düşürsünler, onlara kalmış. ben erkenden önlemimi alacağım.
    yani sen 28 şubata kadar kulanıp o gün dilekçe vermeyi düşünme bence.
  • quote:

Orjinalden alıntı: nerevar

@emrahsaral

256 dan 1024 e geçiş telefonla 5dk. da yapılabiliyordu.
    1024 ten 256 ya geri dönmek için ise bağlı olduğun tt müd.lüğüne dilekçe vermen gerekiyor.

yok şu eksikti, yok bu belge lazımdı, aman biz onu evrakların arasında unutmuşuz şeklinde olaylarla karşılaşıp 6 gb kotalı 1024 te kalmak istemediğimden durumu riske atmamak için ben şubatın ilk 15 günlük süresi içinde dilekçe vermeyi düşünüyorum. isterlerse hızımı şubat sonuna kadar 1024 te tutsunlar isterlerse dilekçeyi verdiğim gün 256 ya düşürsünler, onlara kalmış. ben erkenden önlemimi alacağım.
    yani sen 28 şubata kadar kulanıp o gün dilekçe vermeyi düşünme bence.

Verdiğin bilgiler için Teşekkürler...

• adsl memuru 256 dan 1024 e geçişte 28 şubattan sonra eğer kotayı aşmışsak otomatikman 28 şubattan sonra 256 ya döneceğimizi söyledi defalarca sordum ben dilekçe die bişi duymadım herşey otomatik olacak dediler,ne zihniyettir anlamadım gitti karmakarışık bişi ya yap 4 megabit herkese aynı hızı ver bu kadar mı aciziz ya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi venomtrk -- 3 Ocak 2007; 17:06:57 >
  • arkadaslar ben 256 sınırsıza gecmek istiyorum
    dilekcemi vermek gerkiyor simdi?
  • evet arkadaslar aradim bagli oldugu telekom mudurlugune sahsen basvuracakmisiz
    kapattirip smileami gecsem napsam sinir oldum
  • quote:

Orjinalden alıntı: thereasun

evet arkadaslar aradim bagli oldugu telekom mudurlugune sahsen basvuracakmisiz

bence smile a geçmeden önce onla ilgili başlıklara göz at derim. pek memnun kalan görmedim..
    diğerleri altyapılarını tam olarak oturtana kadar öyle yada böyle şu an en iysi tt..
  • quote:

Orjinalden alıntı: thereasun

evet arkadaslar aradim bagli oldugu telekom mudurlugune sahsen basvuracakmisiz

256 ya geçerken ay sonunda gitmeyide unutma çünkü 256 ya geçtin sınırsız die dayanırsın internete gene kota geçirirler.Başvuru yaptıktan 1 saat sonra hızı 256 ya düşürüyolar ama tarifen gene kotalı oluyo.Sınırsız tarifeye ise diğer ayın başından itibaren geçiliyor.Haberiniz olsun Telekoma bulaşılmaz..saygılar
  • 256 sınırsız da 29 larda indirebilirsin bazen(çok nadir)34 e kadar çıkabiliyorsun.

Ama sınırsız olsun bizim olsun
  • quote:

Orjinalden alıntı: sadrazzam

256 sınırsız da 29 larda indirebilirsin bazen(çok nadir)34 e kadar çıkabiliyorsun.

Ama sınırsız olsun bizim olsun

20 ile 29 arasında değişiyor. 28 Şubat sonrası kıyamet kopacak..... Bence şimdiden 256 k için hazırlık yapın.
  • quote:

Orjinalden alıntı: venomtrk

adsl memuru 256 dan 1024 e geçişte 28 şubattan sonra eğer kotayı aşmışsak otomatikman 28 şubattan sonra 256 ya döneceğimizi söyledi defalarca sordum ben dilekçe die bişi duymadım herşey otomatik olacak dediler,ne zihniyettir anlamadım gitti karmakarışık bişi ya yap 4 megabit herkese aynı hızı ver bu kadar mı aciziz ya

+1
    Böle bir durum da var..
  • quote:

Orjinalden alıntı: Loop

quote:

Orjinalden alıntı: venomtrk

adsl memuru 256 dan 1024 e geçişte 28 şubattan sonra eğer kotayı aşmışsak otomatikman 28 şubattan sonra 256 ya döneceğimizi söyledi defalarca sordum ben dilekçe die bişi duymadım herşey otomatik olacak dediler,ne zihniyettir anlamadım gitti karmakarışık bişi ya yap 4 megabit herkese aynı hızı ver bu kadar mı aciziz ya

+1
    Böle bir durum da var..

evet broşürde de 28 şubat tarihine kadar aksini belirtmediğim sürece:promosyon süresinde herhangi bir ay kotamı aşarsam 28 şubat tarihinden sonra 256 k sınırsız internet erişimi paketine dönmeyi talep ediyorum diye madde var.otomatikman geçmesi lzm ama gene de güven olmaz arayıp öğrenmek lzm iyice

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.