|
Bildirim
|
Marka Model Yazmadiginiz iyi olmuş, hic kullanmamis gencler gelip, ayy iyy ya da oo yildiz falan yazmasinin onune gecmissiniz.
Marka modeli ayrica o markanin forumlarinda aratin. Buralarda herseyi bilen kullanicalara sormayin. Kısaca yazayim, ister benzin olsun, ister dizel iyi bildiğinde hic birsey olmaz. Aksini Yazanlar ya Benzinli ya da dizel arac sahibi olmamistir, het ikisini de uzun donem kullanmis biri olarak ayrica hala hem turbo benzin hem de turbo dizel arac sahibi olarak yaziyorum, hic bir sey olmaz. Ama her araba da alinmaz. 1600cc 0 km aldim, simdi 300.000 e dayandi, seneye 300 olacak, çeyrek depo altına düştüğümü aman surada 10 kuruş ucuz olsun diye bilinmeyen yakit aldigimi bilmem 95°C gördüğünü bilmem. Bakimlari aman 1 ay daha gitsin diye oteledigimi bilmem. Motoru yikattigimi, 2 kereeden fazla usta sen yap hadi diyerek birakip gittigimi de bilmem 4500 uzerinde devir verdigimi bilmem. Klimasina senelik kontrol yapmadigimi bilmem. Antifriz her triger bakiminda degisir, 7-8litredir, degistiririm. Sanziman fren yağını hidroliklerini kitapciktaki omurunden fazla kullandigimi bilmem. 3-5 defadan fazla kendim goturdugum, yagin disinda sanayide usta ne uygunsa onu koy dedigimi de bilmem. Hala tikir tikir hizmet eder, simdi soruyorum size bunun neresinde dizel benzin farki var :) İyi bakmak oyle sanildigi gibi kolay degildir. Eger arabadan anlamiyorsaniz 150.000den fazla dizel 100.000den fazla benzinli almayin. Biraz teknik biriyseniz arastiririim diyorsaniz alin, keyfinize bakin. |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KingOfAnarchy -- 16 Nisan 2018; 10:47:56 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Coldplay3517 -- 16 Nisan 2018; 10:30:20 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cplusgazoz -- 16 Nisan 2018; 11:36:39 > < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-92A2F8722 -- 16 Nisan 2018; 14:06:13 > < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > |