Şimdi Ara

25 dolara windows 7 ultimate ...

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
818
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    bugun garip bir durum yaşadım:

ebay da bir ilan gördüm, windows 7 ultimate key lerini 25 dolara satıyor adam. daha önce ebay kullanmadığım için normalde ebay üzerinden teklif yapmam lazımken; ilan içindeki paypal butonunu tıklayıp aldım. yani ebay'ı devre dışı bırakıp direk adamın paypal hesabına parayı gönderdim (adamın feedback i sıfır bu arada :) ). sonra içime kurt düştü ve satışı iptal etmek için mesaj attım ve tabiki cevap yok :) paypal ile mail trafiği vs derken birde baktım ilanda dışarıdan link olduğu için ilan silinmiş , yani tamamen fake... tam para gitti diye düşünürken yarım saat önce adamdan windows key içeren bir mail geldi. eşeğin aklına karpuz kabuğu düştü bi kere, bu seferde adamla mail trafiği vs derken paramı geri aldım. tabi key i kullanmayacağıma söz verdim vs (kullanmadım :) )

şimdi :

1- adam keyleri başka ülkeden ucuza aldığını söylüyor ama 25 dolara win 7 ultimate olur mu ? saçma geldi, zaten baştan bu işe kalkışmam saçma...
    2- madem adam dolandırıcı, parayı niye geri gönderdi ?
    3- key in yasal olup olmadığını kontrol edecek bir yer bulamadım, ya yasalsa ? 25 dolara ultimate şaka gibi olur... nereden kontrol edebilirim ?

• çinden ucuza key düşürüp çorba parası çıkaran çok. ve dediğin gibi adam dolandırıcı olsa parayı göndermezdi. Ters bir şey olsa bir umut paypal dispute ile paranı iade alırdın
  • Windows 7 Loader
  • çinden nasıl düşürüyorlar ki ? veya çinde ne kadar ki adam 25 e verebiliyor ? ilginç...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dark Beauty
    Windows 7 Loader

loader akar :D keyde neymiş
  • Ya adam dolandırıcı paranı geri göndermiş ki olay çıkarmayasın diye.Büyük ihtimalle key çalışıyordur ama aynı keyi kaç kişiye veriyordur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MrTrmn

Ya adam dolandırıcı paranı geri göndermiş ki olay çıkarmayasın diye.Büyük ihtimalle key çalışıyordur ama aynı keyi kaç kişiye veriyordur.

la e-bay dan alışveriş yapıyorsun. Adam dolandırıcı olsa toplar paraları geçici bir banka hesabına aktarır, en yakın bankomattan çeker gider. Çıkaracağın en büyük olay, kendi eksenin etrafında tepinmek olur ki bunu da senden başkası duymaz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Key alacağına korsan kullan daha iyi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Akbaba89 -- 23 Eylül 2010; 13:29:29 >
  • Benim bir arkadaşın arkadaşı var, SDÜ'de okuyor. Microsoft ile öğrenci temsilciliği gibisinden bir bağlantısı var. Oradan key alıp eşine dostuna veriyor. Bende bir tane kaptım... Kullanıyorum şu anda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dewre

Benim bir arkadaşın arkadaşı var, SDÜ'de okuyor. Microsoft ile öğrenci temsilciliği gibisinden bir bağlantısı var. Oradan key alıp eşine dostuna veriyor. Bende bir tane kaptım... Kullanıyorum şu anda.

O keylerin parasını okulu karşılıyor ;)
  • Windows 7 Starter keyi var
  • msdn keyleri onlar, bugun çalışıyorsa 1 ay sınra çalışma garantisi yok.
  • wat remover akar
  • Bide paramı vercen
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.