Şimdi Ara

Bana karşı bir şey hissetmemiş...

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
7.587
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam arkadaşlar 3 ay kadar staj gördüğüm yerde bi kızla tanıştık,kızla muhabbetimiz falan çok iyiydi yani kız bana baya yakın davranıyordu sonra telefonlarımızı falan verdik ve ben kızdan baya hoşlanmıştım bunu kıza söyledim '' senden çok hoşlanıyorum içimde kalsın istemiyorum daha kötü oluyor '' falan dedim '' senden bir şey beklemiyorum sadece bunu bilmeni istiyorum'' dedim.O da çok şaşırdığını ifade etti...Bana sen çok iyi birisin hem de çok fazla dedi.Kusura bakma ama sana karşı bir şey hissetmiyorum dedi bana.çok özür diliyorum seni üzdüysem falan dedi...Galiba ben fazla ayran gönüllü biriyim ya da bilmiyorum arkadaşlar reddedilmek kötü bir duygu bilmiyorum ne kadar yaşadınız hayatta.

• Yapay Zekanın Yanıtı

{Sana Karşı Bir Şey Hissetmiyorum} Diyen Biriyle Karşılaştığında Ne Yapmalısın?

{Sana karşı bir şey hissetmiyorum} ifadesi, bir ilişkide veya ilişki potansiyeli olan bir durumda, duygusal bir bağlantının eksikliğini ifade eder. Bu ifadeyi duymak acı verici olabilir ve birinin duygularını anlamakta zorlanmana neden olabilir.

{Sana Karşı Bir Şey Hissetmiyorum Diyen Kadın} veya {Sana Karşı Bir Şey Hissetmiyorum Diyen Erkek} ile Karşılaştığında Yapman Gerekenler:

• Sakin Kalın: İlk tepkin öfke veya üzüntü olabilir, ancak sakin kalmaya çalışmak önemlidir.
    • Duygularını Anlamaya Çalışın: Karşıdaki kişinin neden bu şekilde hissettiğini anlamaya çalışın. Belki de başka biriyle ilgileniyor, kendine güveni eksik ya da sizinle uyumlu olmadığını düşünüyor.
    • Saygılı Olun: Karşıdaki kişinin kararına saygı gösterin, mesmo eğer aynı fikirde değilseniz.
    • Mesafeli Olun: Karşıdaki kişi duygusal yakınlığı reddettiyse, fiziksel ve duygusal mesafeyi korumak önemlidir.
    • Kendine Odaklan: Bu durumdan etkilenmiş olsan da kendine odaklan ve kendi duygusal sağlığını korumak için adımlar at.
    • Yardım Alın: Gerekirse, bir arkadaşın, aile üyenin veya terapistin desteğini alın.

{Bir Kadın Sana Karşı Bir Şey Hissetmiyorum Derse Ne Anlama Gelir} ve {Bir Erkek Sana Karşı Bir Şey Hissetmiyorum Derse Ne Anlama Gelir}

Bu ifadenin anlamı kişiden kişiye değişebilir. Ancak, genellikle aşağıdaki anlamlardan birini taşıyabilir:

• İlişkiye ilgi yok
    • Duygusal bir bağlantı eksikliği
    • Farklı beklentiler veya değerler
    • Zihinsel veya duygusal uyumsuzluk

{Duygusal Bir Şey Hissetmiyorum} Durumunda Ne Yapmalı?

{Duygusal Bir Şey Hissetmiyorum} ifadesi, yalnızca romantik ilişkilerle ilgili değildir. Arkadaşlıklar veya aile ilişkileri bağlamında da kullanılabilir. Karşıdaki kişinin duygusal yakınlıktan yoksun olduğunu hissettiğinde, şunları yapmayı düşün:

• İletişim Kurun: Karşıdaki kişiyle açık ve dürüst bir şekilde iletişim kurun. Duygularını anlamaya çalışın ve beklentilerinizi belirtin.
    • Sınırlar Belirleyin: Karşıdaki kişinin duygusal mesafesiyle uyum sağlayın ve kendi sınırlarınızı belirleyin.
    • Değerlendirin: İlişkinin sizin için hala anlamlı olup olmadığını düşünün. Duygusal yakınlık sizin için önemliyse, bu ilişkinin beklentilerinizi karşılamayabileceğini değerlendirmeniz gerekebilir.
    Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Kardeşim reddedilenlerin alabileceği cevaplar arasından en iyisini almışsın.
  • Kız iyi kalpliymiş bence peşini bırakma sohbete devam et seni tanıdıkça hoşlanabilir belki

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hükümdar Han

Kardeşim reddedilenlerin alabileceği cevaplar arasından en iyisini almışsın.

+1
  • beyler kız benden hoşlanmadıysa yapacak bir şey yok galiba hatırlamamaya çalışıyorum ama zor işte.şuan facebook ta eskiden hep yazardı konuşurduk ederdik şimdi yazmıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Luke Cage -- 19 Şubat 2013; 21:49:57 >
  • kız kendini tatmin etmiş açıkça.
    iyi kalpliymiş , peh.olmayacak adama ne diye kuyruk sallıyor o zaman.adam kız bana baya yakın davranıyordu diyor.
  • Çıkma teklifi etmekle hata yapmışsın bence. Şu kitabı okumanı öneririm.

http://www.netkitap.com/kitap-erkegin-kutsal-kitabi-xaveir-bonde-safir-yayinlari.htm
  • Reddediyorsa kendini kabul ettir. Bir şey hissetmiyorsa hissettir. Sorun dediğin böyle çözülür
  • bu arada kız Çanakkale de 2 ay sonra gelecek
  • Sonuç ne oldu bari :))

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fatihlik kullanıcısına yanıt
    Bazı kızlar da var bu, benimde başıma gelmişti ilk başta bana çok yakın davranmıştı' bildigin iş atmıştı bakışlarıyla vs. Adım atınca ise geri çekildi. Bu bir tuzak aslinda' biz erkekler çabuk düşüyoruz maalesef.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.