Şimdi Ara

[24.01.2019 - YENİ KAMPANYA] Yeniden! E-gurme.com'da kahve kategorisinde %45 İndirim! (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.133
Cevap
29
Favori
36.051
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
21 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: egurme

merhaba,

öncelikle siparişim iptal oldu diye bir mail geldi, sipariş no 13064 ilgilenebilir misiniz.

ayrıca sitenizin güvenlik sertifikasında sorun var.
    bu sebepten siparişi paypal üzerinden verdim ve siparişimi iptal etme nedeninizin bu olabileceğini düşünüyorum. zira forumda aynı sorunu yaşayan sipiarişi iptal edilen diğer arkadaş da taksitli sipariş vermiş, ödeme yöntemleri ile ilgili bir sıkıntı olduğunu düşünüyorum. bu arada paypal sayfama baktım iade edilmemiş ödeme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kbere -- 13 Şubat 2015; 0:24:08 >
  • french press için hangi siparişi vereceğimi çözemedim. daha önce hiç böyle bir şey içmedim. misal kebap, tereyağlı pilav, dolma gibi yiyecekler herkes tarafından lezzetli bulunan yiyecekler. sevmem diyeni bulamazsınız neredeyse. sitede de böyle bir kahve var mıdır french press için?
  • hocam indirim kodu kahve değirmenlerinde de geçerli olamaz mı acaba?
    bi değirmen ve çekirdek kahve kombini yapalım dedik hevesimiz kursağımızda kaldı
  • quote:

Orijinalden alıntı: kbere

quote:

merhaba,

öncelikle siparişim iptal oldu diye bir mail geldi, sipariş no 13064 ilgilenebilir misiniz.

bu sebepten siparişi paypal üzerinden verdim ve siparişimi iptal etme nedeninizin bu olabileceğini düşünüyorum. zira forumda aynı sorunu yaşayan sipiarişi iptal edilen diğer arkadaş da taksitli sipariş vermiş, ödeme yöntemleri ile ilgili bir sıkıntı olduğunu düşünüyorum. bu arada paypal sayfama baktım iade edilmemiş ödeme

Merhaba siparişiniz düzeltilmiştir. İyi Akşamlar
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: kbere

quote:

merhaba,

Merhaba siparişiniz düzeltilmiştir. İyi Akşamlar

teşekkürler, iyi akşamlar

• Filtre kahve için tavsiyeniz ne olur acaba? Orta ya da daha sert kahve seviyorum. Aromalı olursa değişiklik olur tabi, aroma konusunda çok bilgim yok dürüst olmak gerekirse. Ethiopia Limu Grade 2 özel olduğunu söylediğiniz için ekledim. Bunun dışında tavsiyelerinizi dört gözle bekliyorum.

--Harman kahveler arasındaki fark (Black, Gold, Silver) sertlikleri mi oluyor acaba?-- kategoride yazanı sonradan gördüm, o yüzden sorumu geri alıyorum :)

Değişik tarz kahve denemek istiyorum (filtre ya da french) açıkçası. Yöresel kahveleri tattıktan sonra, harman kahveler yavan mı gelir acaba? Yöresel kahvelere odaklanmak daha mı doğru olur bu durumda?

@egurme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi usekes -- 13 Şubat 2015; 1:26:56 >
  • Kod girildiği halde niye kodu kabul etmiyor?
  • gokceonur kullanıcısına yanıt
    Merhaba, öncelikle paylaşımınız için teşekkürler. Ben durumumu izah edeyim sizde bana size zahmet bir tavside bulunun. Daha önceden almış olduğum ama hiç kullanmadığım french press aletinden var. Kahve konusunda bilgim sıfır olduğu için sizlerin burada yazdığı kahve çeşitleri kafamı allak bullak ediyor. Genelde nescafe ve Türk kahvesi içen biri olarak bana ne tavsiye edersiniz. Fazla sert olmayan aromasıyla ve kokusuyla insana kahve içtiğini hissettiren bir kahve arıyorum. Tavsiye bulunursanız çok iyi olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhabalar, uzun zamandır filtre kahve için kahve arıyordum. İlk defa kendim yapacağım için bilemiyorum ama kahveyi sütlü içeceğim ama yine de kahve tadını net olarak almayı seviyorum. Frenh press kullanacağım. Kahve tavsiyelerinizi bekliyorum, iyi günler.
  • Mehmet Bey bir arkadaşta bahsetmiş şekersiz şurup isteyenler grubundanım.Yarın yorumları okuyup güzel bir kahve sipariş geçicem fakat sormak istediğim bir soru daha var satmış olduğunuz şurup pompası starbucksta satılan vanilya karamel vs şuruplarına uygun mudur acaba?Ona göre pompada sipariş etmeyi düşünüyorum.Saygılar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AADUUKET -- 13 Şubat 2015; 2:18:06 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gokceonur

utanan bir smile olsaydı atardım hocam size karşı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evde bi kenarda French Press'im vardı kullanmadığım, bu vesileyle kullanmak için tavsiyelerden ve yorumlardan hareket ederek ben de 250'şer gram Excelso ve Sulawesi sipariş ettim, bakalım memnun kalırım inşallah.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Do Bemol Kerim -- 13 Şubat 2015; 2:45:07 >
  • Merhaba, tavsiyeye ihtiyacım var;

Yöresel kahveleri maksimum lezzetiyle içmem için nasıl almalı ve nasıl hazırlamalıyım ?
  • İlk kez alacağim tavsiyesiniz nedir?

---Türk kahvesi dışında tabi onu biliyoruz, farkli güzel tadlara yönelmek gerek ama makine / frech press filan yok normal cezvede yapabileceğimiz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mgmeteor -- 13 Şubat 2015; 3:36:00 >
  • Eyvallah hocam, bilgi için sağolun.

• Arkadaşlar Cafissimo Espresso makinem var. Bu makinede insanlar kapsülleri doldurup istediklerini içiyorlar.

Bende açıkçası tadlarını çok beğenmiyorum. Adam gibi şekerli türk kahvesi doldurmak istiyorum. Gidip çektirmeye üşendiğim içinde almıyorum.

Bundan alıp az kavrulmuş çektirsem kapsüle doldursam olur mu? fikirlerinizi bekliyorum.

Yanında mutlaka şunuda al dene dediğiniz kahve varsa onuda yazarsanız sevinirim. (tatlı kahve seviyorum)
  • quote:

Orijinalden alıntı: mysticat

Ne meraklıymışsınız internetten fahiş fiyata kahve almaya

Neden böyle düşünüyorsunuz hocam, 30 liralık taze kahve alsanız 18 liraya geliyor bu rakam yeterince tatmin edici değil mi?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gokceonur

quote:

Orijinalden alıntı: mysticat

Ne meraklıymışsınız internetten fahiş fiyata kahve almaya

Neden böyle düşünüyorsunuz hocam, 30 liralık taze kahve alsanız 18 liraya geliyor bu rakam yeterince tatmin edici değil mi?

Ayrıca aynı ozelliklerde daha ucuza satılan kahveyi alabileceğimiz link verebilir arkadaşımız.

• quote:

Orijinalden alıntı: mgmeteor

İlk kez alacağim tavsiyesiniz nedir?

---Türk kahvesi dışında tabi onu biliyoruz, farkli güzel tadlara yönelmek gerek ama makine / frech press filan yok normal cezvede yapabileceğimiz?

Ilk defa için frenchpres alabilirsiniz.kahveyi frenchprese gore cektirirsiniz.
    Kahve cekirdegini ise kendiniz deneyerek belirleyebilirsiniz.herkesin istedigi tat ve kahvenin kendine has (aroması) tadı farklıdır.

• quote:

Orijinalden alıntı: Avanta

Merhaba, tavsiyeye ihtiyacım var;

Yöresel kahveleri maksimum lezzetiyle içmem için nasıl almalı ve nasıl hazırlamalıyım ?

250 gr pakette çekirdek olarak almalısınız.böylece taze,aromali ve etrafı mest eden kahveniz olur.ayrıca kendi el degirmeninizde espresso makinası veya frenchprese göre cekebilirsiniz.

• 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.