Şimdi Ara

[24.01.2019 - YENİ KAMPANYA] Yeniden! E-gurme.com'da kahve kategorisinde %45 İndirim! (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.133
Cevap
29
Favori
36.054
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
21 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: B_O_S_S

Merhaba, öncelikle paylaşımınız için teşekkürler. Ben durumumu izah edeyim sizde bana size zahmet bir tavside bulunun. Daha önceden almış olduğum ama hiç kullanmadığım french press aletinden var. Kahve konusunda bilgim sıfır olduğu için sizlerin burada yazdığı kahve çeşitleri kafamı allak bullak ediyor. Genelde nescafe ve Türk kahvesi içen biri olarak bana ne tavsiye edersiniz. Fazla sert olmayan aromasıyla ve kokusuyla insana kahve içtiğini hissettiren bir kahve arıyorum. Tavsiye bulunursanız çok iyi olur.

Hocam size kenya veya etyopya kahvesini orta kavrulmus,guney amerika kahvelerini ise az kavrulmuş olarak denemenizi tavsiye ederim.
    Herkesin istediği aromanin farklı olmasindan dolayı direkt şu kahveyi alın diyemiyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bitki çaylarında indirim yapmıyor mu bu ?
  • gokceonur kullanıcısına yanıt
    Hocam bitki çaylarında indirim geçerli değil mi? Düşmüyor da fiyat.
  • Yggdrasil Asgard kullanıcısına yanıt
    Hayir hocam kod bitki caylari kategorisi icin gecerli degil maalesef

Anladım hocam, teşekkürler. Ben kahve sevmiyorum. Bitki çayı seviyorum.

Alan arkadaşlara afiyet olsun.
  • Frenchpres icin tavsiyem bodum marka almanızdır.Starbucks,caribou vb. yerlerden bulabilirsiniz.

El degirmenini porlex veya hario marka alabilirsiniz.En uygun ebay üzerinden getirtebilirsiniz.Turkiyede fiyatları pahalıdır.

Espresso severler için bodum marka double wall bardaklar var.Ebay ve amazon üzerinden uygun fiyata alabilirsiniz.

Frenchpreste hazırladığınız kahveyi sogutmadan içmek icin en iyi öneri ise Thermos marka mug.

Edit:imla hatası duzeltildi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rynell -- 13 Şubat 2015; 7:39:00 >
  • Paypal ödemesi sıkıntılı sanırım. Dün akşam paypal ödemesi yapmadı. Failed diye mail geldi. Normal ödeme yapın.
  • Arkadaslar bi tane frenchpress im var ama hic kullanmadim chocolate raspberry ile hazelnut kahve alasim var sizce bunlar nasildir yoksa onerebileceginiz kahve var mi kahvenin her turlusunu cok severim bir heves disariya para vermem diye almistim french press'i kaldi oyle. Aromali olacak diye sart yok guzel kahve biliyorsaniz alabilirim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • furky41 kullanıcısına yanıt
    Hocam bu site böyle. Normalde de alıyorum ben. Paypalla alınca ilk önce failed diyor ama alıyor ücreti hazırlayıp gönderiyorlar ama sorun olmuyor.

• Kendime aldım arkadaşlarada tavsiye ettim onlarda aldım. Umarım mahcup olmam.
    3'ü1 aradayı 25 kuruşa alıp, kahve içtiğini zanneden zevattan gelen bazı arkadaşlar var abuk subuk yorumlar yapıyorlar, dokanmayın.

Ignorance is bliss

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Talvehtia -- 13 Şubat 2015; 9:59:56 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Umut K.

Arkadaslar bi tane frenchpress im var ama hic kullanmadim chocolate raspberry ile hazelnut kahve alasim var sizce bunlar nasildir yoksa onerebileceginiz kahve var mi kahvenin her turlusunu cok severim bir heves disariya para vermem diye almistim french press'i kaldi oyle. Aromali olacak diye sart yok guzel kahve biliyorsaniz alabilirim

chocolate raspberry çikolata tadı farklı,kaptan black sigaralarına benziyor tadı,ben pek beğenmedim, hazelnut kahveyi denemedim,ama yöresel kahve ve harman kahveleri güzel frenc press ile tavsiye ederim.
  • Colombia Excelso Peaberry

Stoklara girerse alıntılarsanız sevinirim
  • Fırsat için teşekkürler, ben de yurtdışındaki kahve sitelerini araştırıp Kenya AA'da karar kıldım. Bundan önce hep starbucks dan alıyordum kahvemi, eğer memnun kalırsam artık e-gurme'den tercih edicem
  • quote:

Orijinalden alıntı: oksit

Kendime aldım arkadaşlarada tavsiye ettim onlarda aldım. Umarım mahcup olmam.

Umarım olmazsınız hocam

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: theshiver

Fırsat için teşekkürler, ben de yurtdışındaki kahve sitelerini araştırıp Kenya AA'da karar kıldım. Bundan önce hep starbucks dan alıyordum kahvemi, eğer memnun kalırsam artık e-gurme'den tercih edicem

Önceden ben de tchibo veya starbuckstan alıyodum son 6 aydır buradan alıyorum ve emin olun starbucksın fersah fersah üzerinde kahveleri

• quote:

Orijinalden alıntı: [Zat-ı Muhterem]

Hocam bu site böyle. Normalde de alıyorum ben. Paypalla alınca ilk önce failed diyor ama alıyor ücreti hazırlayıp gönderiyorlar ama sorun olmuyor.

Ben ilk paypalla denediğimde failed maili geldi bi baktım ödeme olmadı sonra normal ödeme yaptım.

Sanırım 2 ödeme oldu fakat kredi kartı işlemlerime bakınca sadece normal ödemeyi gösteriyor paypalı göstermiyor.

Paypalı bekleyen işlemlerde ve işlem geçmişinde göstermiyor ama paypalın sitesinde tamamlanan işlemlerde 33.77 TL diyor. Yanlış olmuş sanırım nasıl düzeltebilirim?

• quote:

Orijinalden alıntı: Karqasa

Colombia Excelso Peaberry

Stoklara girerse alıntılarsanız sevinirim

Hocam dün üç dört kişi daha sordu sanırım girmeyecek ama girerse ben size hatırlatırım mutlaka

• quote:

Orijinalden alıntı: Talvehtia

3'ü1 aradayı 25 kuruşa alıp, kahve içtiğini zanneden zevattan gelen bazı arkadaşlar var abuk subuk yorumlar yapıyorlar, dokanmayın.

Ignorance is bliss

Neyse hocam, kişisel zevkleri

Satıcı arkadaşa mesaj atmıştım dün gece yarın öğlen gibi tekrar kontrol edin girme olasılığı var demişti

İş yoğunluğundan unutuyorum sonra
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.