Şimdi Ara

[24.01.2019 - YENİ KAMPANYA] Yeniden! E-gurme.com'da kahve kategorisinde %45 İndirim! (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.133
Cevap
29
Favori
36.051
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
21 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: tashunkee

Sipariş hata verdi cevap veren yok.Sonra da stok yok diyecekler Biraz iş lütfen

Hocam stok durumu bir tek peaberry de sıkıntılı şuan, o da bugün gelebilirmiş gelirse size haber ederim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • furky41 kullanıcısına yanıt
    Hocam failed dese de alıyor ödemeyi ve siparişi hazırlıyorlar. Satıcıyla iletişime geçin hallederler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SANAL VİP

Bu yöresel kahvelerin her çeşidini Türk kahvesi gibi cezvede pişirebilirmiyiz.Bu şekilde kullanırsam hangileri güzel olur. Yukarıda bir arkadaşa etiophia'yı önermişiniz ama 2 çeşit var hangisi.

Limu grade 2 güzel olur hocam evet öğütülüş biçimini türk kahvesi olarak seçerseniz hepsi cezvede pişirilebilir olur.

• quote:

Orijinalden alıntı: Eyvallah

french press için hangi siparişi vereceğimi çözemedim. daha önce hiç böyle bir şey içmedim. misal kebap, tereyağlı pilav, dolma gibi yiyecekler herkes tarafından lezzetli bulunan yiyecekler. sevmem diyeni bulamazsınız neredeyse. sitede de böyle bir kahve var mıdır french press için?

Hocam merhaba french press için hangisi olursa olsun öğütülüş biçimini french press seçmeniz yeterli herkesin sevdiği bir kahve düşünüyorsanız colombia seçebilirsiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: gokceonur

quote:

Hocam stok durumu bir tek peaberry de sıkıntılı şuan, o da bugün gelebilirmiş gelirse size haber ederim

gelirse banada haber verin hocam :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: turkeytv

Kahve kıtlığı mı yaşanıyor ?

Haha biraz talep var hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: kadtas

quote:

quote:

gelirse banada haber verin hocam :)

Ekledim seni de listeye hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: volkan4226

quote:

Orijinalden alıntı: Umut K.

Arkadaslar bi tane frenchpress im var ama hic kullanmadim chocolate raspberry ile hazelnut kahve alasim var sizce bunlar nasildir yoksa onerebileceginiz kahve var mi kahvenin her turlusunu cok severim bir heves disariya para vermem diye almistim french press'i kaldi oyle. Aromali olacak diye sart yok guzel kahve biliyorsaniz alabilirim

chocolate raspberry çikolata tadı farklı,kaptan black sigaralarına benziyor tadı,ben pek beğenmedim, hazelnut kahveyi denemedim,ama yöresel kahve ve harman kahveleri güzel frenc press ile tavsiye ederim.

Eyvallah hocam sagolasin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: [Zat-ı Muhterem]

Hocam failed dese de alıyor ödemeyi ve siparişi hazırlıyorlar. Satıcıyla iletişime geçin hallederler

Evet paypal ödemesini mail olarak uyarmak gerekiyor firmaya arkadaşlar sanırım geçici bir sıkıntı var

• hangi tür filtre kahve tavsiye edersiniz arkadaşlar ?
    aroması güzel kokusu güzel olan hangisidir ?
    bi el atıverin
  • Anladim hocam tesekkürler yine de ama ben french press olmadığı için daha doğrusu anlamadığım için cezvede yapabileceğimiz dedim önce maksat deneme..sonra duruma göre bakarım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mgmeteor -- 13 Şubat 2015; 10:25:38 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheHandOfGod

hangi tür filtre kahve tavsiye edersiniz arkadaşlar ?
    bi el atıverin

Mehmet bey gelince daha iyi önerilerde bulunur ancak ben yemen'e hem tat hem de aroma olarak bayılıyordum, bu kampanyaya özel getirttikleri sulawesi yemenle eşdeğer demiyor firma tarafından

• quote:

quote:

bi el atıverin

Mehmet bey gelince daha iyi önerilerde bulunur ancak ben yemen'e hem tat hem de aroma olarak bayılıyordum, bu kampanyaya özel getirttikleri sulawesi yemenle eşdeğer demiyor firma tarafından

Costa Rica SHB EP Dota Tarrazu Yöresel Kahve

Colombia - Excelso Yöresel Kahve

Bu ikisinin tatları nasıl hocam bilginiz var mı ?

Sulawesi Grade 1 ekledim sepete

• Arkadas yorumlari okuyunca hep kafam karisti.

Cezve ile yapilabilen bir kahve yokmu bu sitede ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mgmeteor

Anladim hocam tesekkürler yine de ama ben french press olmadığı için daha doğrusu anlamadığım için cezvede yapabileceğimiz dedim önce maksat deneme..sonra duruma göre bakarım

Hocam o zaman siteden bir ısıya dayanıklı french press alıp, bir de grade 2 kahve alıp öğütülme biçimini french press seçerseniz yeterli olacaktır

• quote:

quote:

quote:

bi el atıverin

Costa Rica SHB EP Dota Tarrazu Yöresel Kahve

Colombia - Excelso Yöresel Kahve

Bu ikisinin tatları nasıl hocam bilginiz var mı ?

Sulawesi Grade 1 ekledim sepete

Hocam costa ricayı denemedim, colombian tadı nefis bence, bir deneyin aroma olarak yoğun yani

• quote:

Orijinalden alıntı: Beocan

Arkadas yorumlari okuyunca hep kafam karisti.

Cezve ile yapilabilen bir kahve yokmu bu sitede ?

Hocam sitede her kahve çeşidi var aslında tük kahve seçeneklerinde öğütülüş biçimini türk kahvesi seçerseniz, hepsinden türk kahvesi elde edebilirsiniz, ancak öğütülüş biçimini french press seçerseniz, siteden bir de french press almanız gerekir

• gokceonur kullanıcısına yanıt
    Tesekkür hocam insan bıkıyor hep aynı şey biraz farkli tadlar... Şimdi hocam istbl. içi sipariş verirsem kargo p.tesiye kadarmı beklemem lazım elime ulaşmasi için..

• merhaba,

sitede 2 çeşit french press var satışta olan. biri normal bildiğimiz french press, diğeri ise "ısıya dayanıklı" (muhtemelen temperli cam) french press olarak listelenmiş.

biri tamam ısıya dayanıklı da, diğeri dayanıksız anlamını taşıyor bu şekilde. 2 sıcak su koyunca elinizde kalabilir anlamını mı taşıyor bu?

sıcak su görünce çatlayan patlayan french press mi olur? aklım almadı yemin ediyorum. sanıyorum ki ucuz olan en dandiğinden chinese press :)
  • mgmeteor kullanıcısına yanıt
    Pazartesi bile gelmez. Şu an korkunç bir sipariş yoğunluğu olduğuna eminim. Çarşamba gibi umuyorum ben. Daha önce de kargo konusunda yavaş bir deneyim yaşadım e-gurme'de, şimdi çalıştıkları kargo firmasını değiştirmişler, bu güzel bir haber ama dediğim gibi sipariş yoğunluğundan bir miktar gecikme mümkün.

İstanbul içiyim ben de.
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.