Şimdi Ara

[24.01.2019 - YENİ KAMPANYA] Yeniden! E-gurme.com'da kahve kategorisinde %45 İndirim! (57. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.133
Cevap
29
Favori
36.048
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
21 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5354555657
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: xantorus

Kasım ayında sipariş verdiğim fiyatlar ile karşılaştırıyorum indirim falan yok o zaman 25 TL olan kahve şimdi 45 TL olmuş önce bindir sonra indir yani

Merhaba,

Bir konuya açıklık getirmek isteriz. Sitedeki fiyatlar kur yükselişinden önceki fiyatlardı tam güncellenme aşamasında denk gelmişsiniz, bu dönemsel kampanyalarımız dışında da düzenli müşterilerimize yıl boyu geçerli olacak kalıcı indirimler de tanımlayacağız. Donanımhaber kullanıcıları ile iç içeyiz ve böyle bir şey (bindirim üzerine indirim) yapmak samimiyetimize yakışmaz.

Sevgiler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• egurme kullanıcısına yanıt
    başladı mı? ben deniyorum hicbir indirim olmuyor. hesaplara mi tanımlanıyor?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Başlamamış galiba bende de indirim olmuyor

Edit: mail geldi egurme6 indirim kodu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berke_han -- 24 Ocak 2019; 8:56:42 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: maicole

100 grlık 15 farklı yöresel kahveden oluşan toplamda 1.5 kglık paket 105 tl

https://www.e-gurme.com/taze-kahve/yoresel-harman-tadim-paketi/15x100gr.-yoresel-kahve-tadim-paketi.html
    190₺ fiyat çıkıyor sadece bunu almak isteyince. Toplam 5 pakete tamamlayınca fiyat 105₺’ye düşüyor

• quote:

Orijinalden alıntı: coupe96

başladı mı? ben deniyorum hicbir indirim olmuyor. hesaplara mi tanımlanıyor?
    Şimdi başladı hocam kampanya:https://forum.donanimhaber.com/yeniden-e-gurme-kahvelerinde-45-indirim-6-yil-ozel--136838819?#136839163

• quote:

Orijinalden alıntı: berke_han

Başlamamış galiba bende de indirim olmuyor

Edit: mail geldi egurme6 indirim kodu.
    Şu an başladı kampanya:https://forum.donanimhaber.com/yeniden-e-gurme-kahvelerinde-45-indirim-6-yil-ozel--136838819?#136839163

• Abi bu ne ya, nereye tıklasam aynı sayfa açılıyor. Eski konu yeni konu..

• quote:

Orijinalden alıntı: egurme

Merhaba,

Bir konuya açıklık getirmek isteriz. Sitedeki fiyatlar kur yükselişinden önceki fiyatlardı tam güncellenme aşamasında denk gelmişsiniz, bu dönemsel kampanyalarımız dışında da düzenli müşterilerimize yıl boyu geçerli olacak kalıcı indirimler de tanımlayacağız. Donanımhaber kullanıcıları ile iç içeyiz ve böyle bir şey (bindirim üzerine indirim) yapmak samimiyetimize yakışmaz.

Sevgiler

Alıntıları Göster
    Söylediğiniz yalana önce siz inanabiliyor musunuz? Şimdi fiyatlarda %80 lik bir artış var hangi kurun güncellenmesi bu? Kasım sonu kur 5.4-5.5 TL arası hadi diyelim ki güncellemeyi unuttunuz Mart kuru 4 TL idi %30 bilemedin %40 artış eder donanım haber kullanıcısı o kadar salak değil önce bindirip sonra indiren firmaya inanmaz. Hatanızı kabul edip biz sizi kandırmaya çalıştık özür dileriz diyebilirsiniz

• Merhaba bugün kargo şirketinin getirmediği ve iadeye düşürdüğü siparişim için mail attım ve site üzerinden yazdım herhangi bir dönüş alamadım? @egurme

• quote:

Orijinalden alıntı: ozan387

Merhaba bugün kargo şirketinin getirmediği ve iadeye düşürdüğü siparişim için mail attım ve site üzerinden yazdım herhangi bir dönüş alamadım? @egurme
    Merhabalar, gönderinin takibini yapıyoruz ve en kısa sürede tekrar tarafınıza gönderimi sağlanacaktır. Kargo firmalarının bayram sonrası yoğunluktan dolayı hata payları arttı maalesef.
  • Bugün mail atmışlar yeni kampanyaları başlamış affınıza sığınarak konuyu hortlatıyorum.

2019 Temmuz Ayı’nda ara verdiğimiz kampanya serimize yeniden başladık.

Gönderdiğimizde bizi mahcup etmeyeceğine inandığımız kahve çekirdekleri ile devam ediyoruz. Sadece orta ve orta-üst segment çekirdekler sunuyoruz.

%35 indirim 2 paket ve üzeri alımlarda geçerlidir.
    KOD: egurme7

*Yöresel Kahveler, Harman Kahveler, Tadım Paketleri

*Diğer detaylar için, siparişinizden önce ana sayfamızda yayınlanan “Kampanya Detayları” bağlantısını ziyaret edebilirsiniz.
  • 
Sayfa: önceki 5354555657
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.