Şimdi Ara

[24.01.2019 - YENİ KAMPANYA] Yeniden! E-gurme.com'da kahve kategorisinde %45 İndirim! (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.133
Cevap
29
Favori
36.054
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
21 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: furky41

quote:

Orijinalden alıntı: egurme

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: onurfredy

quote:

Orijinalden alıntı: modifix06

Arkadaşlar nescafe felan içmek istemiyorum artık, bu işe bi adım atmak istiyorum. Ucuz yollu hangi kahve makinasını önerirsiniz ve beraberinde burdan hangi kahveyi

Filtre kahve tadmak istiyorum , şekersiz içerim

Sitedeki ısıya dayanıklı french press başlangıç için çok ideal bir seçim olacaktır. Kahve olarak ise, Colombia excelso opitmum bir tat sunar. Uç lezzetler için Kenya AA, Indonesia 'seçeneklerini deneyebilirsiniz. Bir kere filtre kahve içip de nescafeye dönen daha görmedim ben zaten :)

Bildiğimiz sıcak sütle tüketirim ben nescafeyi falan. Bu sipariş vereceklerimizi sıcak sütle tüketebilir miyiz?

Ayrıca nasıl kavrulmuş olmalı hocam?

Tabii ki sıcak sütle tüketebilirsiniz, kavrulma biçimi olarak orta olursa daha iyi olur.

İyi günler dileriz.

http://www.e-gurme.com/kahve/kahveni-harmanla-tr/kahveni-harmanla.html

Buradaki isimlerine göre nasıl olduklarına nereden bakabilirim googleden sadece 1-2 tanesini bulabildim.

Türkçe kaynak olarak en geniş bizim kaynamığımız var, ancak bu kaynakta da tam olarak hepsi yok ancak e-gurme.com olarak zaman zaman türkçeleştirip paylaşmaktayız.

İyi akşamlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: sumic

Hocam ben de hep neskafe tuketenlerdenim, yorumlar doğrultusunda ısıya dayanıklı french press önerilmiş onu alıp bi tanede burda onerilenlerden kahveyi de almayı düşünüyorum . Ek bir alet edevata ihtiyaç var mi bu makine ile hemen kahvemi yapabilir miyim

Merhabalar,

Evet sadece bu söylenenleri alarak kahvenizi içime hazır hale getirebilirsiniz (tabii ki ekstra olarak süt vs. katmak isterseniz onlar da zaten evinizde vardır)
    Sorunuz varsa sorabilirsiniz başka

İyi akşamlar dilerim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: coupe96

Konu günün en popüler konularına girmiş bu arada.gercekten sıcak fırsat olunca karşılığını buluyor demek ki.

foruma böyle bir katkıda bulunmak gerçekten beni çok mutlu etti, sanırım daha da devam edecek gibi başlık
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Arkadaşlar nescafe felan içmek istemiyorum artık, bu işe bi adım atmak istiyorum. Ucuz yollu hangi kahve makinasını önerirsiniz ve beraberinde burdan hangi kahveyi

Sitedeki ısıya dayanıklı french press başlangıç için çok ideal bir seçim olacaktır. Kahve olarak ise, Colombia excelso opitmum bir tat sunar. Uç lezzetler için Kenya AA, Indonesia 'seçeneklerini deneyebilirsiniz. Bir kere filtre kahve içip de nescafeye dönen daha görmedim ben zaten :)

Bildiğimiz sıcak sütle tüketirim ben nescafeyi falan. Bu sipariş vereceklerimizi sıcak sütle tüketebilir miyiz?

Tabii ki sıcak sütle tüketebilirsiniz, kavrulma biçimi olarak orta olursa daha iyi olur.

İyi günler dileriz.

Buradaki isimlerine göre nasıl olduklarına nereden bakabilirim googleden sadece 1-2 tanesini bulabildim.

Türkçe kaynak olarak en geniş bizim kaynamığımız var, ancak bu kaynakta da tam olarak hepsi yok ancak e-gurme.com olarak zaman zaman türkçeleştirip paylaşmaktayız.

İyi akşamlar.

Hocam yöresel kahvelerin açıklamaları ya yok yada cok basit olmuş.alacak arkadaşların kolay seçim yapması icin daha ayrıntılı yazar mısınız.(rakim,asidite,yıkama şekli vb.)
    Sahlep ve sıcak çikolata içinde kampanya yapmayı düşünmüyor musunuz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: rynell

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

İyi günler dileriz.

İyi akşamlar.

Hocam yöresel kahvelerin açıklamaları ya yok yada cok basit olmuş.alacak arkadaşların kolay seçim yapması icin daha ayrıntılı yazar mısınız.(rakim,asidite,yıkama şekli vb.)
    Sahlep ve sıcak çikolata içinde kampanya yapmayı düşünmüyor musunuz.

Merhabalar,

Sitemiz bir yandan düzenleniyor yaklaşık 2 hafta içerisinde sitemizde daha detaylı ve kolay erişilebilir bilgiler bulabileceksiniz, dediklerinizi de ayrıca not aldım, geribildirim için teşekkür ederiz,

Sıcak çikolata ve sahlepte kampanya yapmamamızın sebebi ürünlerin son tüketici için değil, endüstriyel yapıda olmasıdır, evdeki ekipmanlarla bu ürünler süt içinde olması gerektiği gibi çözünemediği için memnuniyetiniz adına kampanyaya dahil edilmemiştir.

iyi akşamlar diler, teşekkür ederiz.

• Ben üye olup alayım diyene kadar Colombia Excelso Peaberry kahve bitmiş.Yenisi gelecek mi acaba.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drokan -- 12 Şubat 2015; 21:54:42 >
  • Colombia - Excelso Yöresel Kahve aldım filtre makinemde yaparım bakalım deneyelim
  • quote:

Orijinalden alıntı: drokan

Ben üye olup alayıp diyene kadar Colombia Excelso Peaberry kahve bitmiş.Yenisi gelecek mi acaba.

Merhabalar,

Peaberry alternatif olarak tat yok maalesef önermek isterdim ama isterseniz kampanyaya özel stoğa giren Etiophia Limu deneyebilirsiniz, şuan için stoğa girmeyecek peaberry

İyi günler
  • quote:

Orijinalden alıntı: Poyrito

Colombia - Excelso Yöresel Kahve aldım filtre makinemde yaparım bakalım deneyelim

Deneyin hocam önceden denemiştim onu ben gayet yerinde
    :)
  • Yüklü bir miktarda sipariş geçtim.

Gold harmanda hangisinden ne kadar var ?

Kahveyi çok sevdiğim halde kahve konusunda çok cahil ve amatörüm.

Ama şarapta havamı atarım. Neyse o ayrı konu.

Gerçekten tat, asidite ve diğer bağlamda küçük bi özet geçilirse satışların patlayacağına inanıyorum.

Kampanya için teşekkürler.
  • Hocam bunu french press makinede yapabilmek için öğütülüşü de french press ayarlamak gerekiyor herhalde, peki diğer öğütülusler çekirdek expresso vs. ne amaçlı bilgilendirir misiniz ilk defa bu kahvelere bakıyorum da

• quote:

Orijinalden alıntı: judith

Yüklü bir miktarda sipariş geçtim.

Gerçekten tat, asidite ve diğer bağlamda küçük bi özet geçilirse satışların patlayacağına inanıyorum.

Merhabalar,

Size bu makale bir miktar yardımcı olacaktır:http://www.e-gurme.com/kahve-kahve-hakkinda.html

Gold'da güney amerika kıtası ağırlıklı kahvelerin harmanı vardır, bu harmanda 5 farklı çiftliğin kahvesi kullanılmaktadır.

İyi akşamlar.

• quote:

Hocam bunu french press makinede yapabilmek için öğütülüşü de french press ayarlamak gerekiyor herhalde, peki diğer öğütülusler çekirdek expresso vs. ne amaçlı bilgilendirir misiniz ilk defa bu kahvelere bakıyorum da

Merhabalar,

bu kaynak size fazlasıyla yardımcı olacaktır:http://www.e-gurme.com/kahve-kahve-hakkinda.html ancak ben yine de kısaca bilgi vereyim size evet öğütülüş biçimini french press olarak seçmeniz gerek, diğer tüm bilgiler sizinle paylaştığım linkte mevcut
  • İşleminiz gerçekleşiyor. işleminiz gerçekleştiriliyor lütfen bekleyin...

Kısmında 10 dakikadan beri bekliyorum.
  • quote:

quote:

Hocam bunu french press makinede yapabilmek için öğütülüşü de french press ayarlamak gerekiyor herhalde, peki diğer öğütülusler çekirdek expresso vs. ne amaçlı bilgilendirir misiniz ilk defa bu kahvelere bakıyorum da

Merhabalar,

bu kaynak size fazlasıyla yardımcı olacaktır:http://www.e-gurme.com/kahve-kahve-hakkinda.html ancak ben yine de kısaca bilgi vereyim size evet öğütülüş biçimini french press olarak seçmeniz gerek, diğer tüm bilgiler sizinle paylaştığım linkte mevcut

Çok sağolun hocam on numara bir firma çok ilgilisiniz biraz cahilligime ve tembelligime verin hic araştırma da yapmıyorum. Teşekkürler bilgiler için iyi aksamlar

• quote:

quote:

quote:

Merhabalar,

Çok sağolun hocam on numara bir firma çok ilgilisiniz biraz cahilligime ve tembelligime verin hic araştırma da yapmıyorum. Teşekkürler bilgiler için iyi aksamlar

estağfurullah, size hizmet etmek görevimiz,

iyi akşamlar dileriz.

• quote:

İşleminiz gerçekleşiyor. işleminiz gerçekleştiriliyor lütfen bekleyin...

Kısmında 10 dakikadan beri bekliyorum.

Merhabalar,

sayfayı yenileyip ollmazsa başka bir tarayıcıda deneyin lütfen eğer olmazsa bize mail ile ulaşabilirsiniz.

İyi akşamlar.
  • quote:

quote:

Merhabalar,

Size bu makale bir miktar yardımcı olacaktır:http://www.e-gurme.com/kahve-kahve-hakkinda.html

Gold'da güney amerika kıtası ağırlıklı kahvelerin harmanı vardır, bu harmanda 5 farklı çiftliğin kahvesi kullanılmaktadır.

İyi akşamlar.

Hangilerinin olduğu geldiğinde paket içerisinde yazıyor mu peki ?

Belli bir tadı ezberleyip ona göre artık hep o şekilde sipariş vermek istiyorum da.

Saygılar.

• quote:

quote:

quote:

Merhabalar,

İyi akşamlar.

Hangilerinin olduğu geldiğinde paket içerisinde yazıyor mu peki ?

Belli bir tadı ezberleyip ona göre artık hep o şekilde sipariş vermek istiyorum da.

Saygılar.

Merhabalar,

Siz her gold söylediğinizde içerik tamamen aynı gelecektir ancak maalesef içeriğindeki oranı paylaşamıyoruz, bizim ufak bir ticari sırrımız diyebiliriz,

iyi akşamlar dilerim.

• Ne meraklıymışsınız internetten fahiş fiyata kahve almaya
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.