Şimdi Ara

[24.01.2019 - YENİ KAMPANYA] Yeniden! E-gurme.com'da kahve kategorisinde %45 İndirim! (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.133
Cevap
29
Favori
36.054
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
21 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: egurme

quote:

Orijinalden alıntı: judith

quote:

quote:

Yüklü bir miktarda sipariş geçtim.

Gold harmanda hangisinden ne kadar var ?

Kahveyi çok sevdiğim halde kahve konusunda çok cahil ve amatörüm.

Ama şarapta havamı atarım. Neyse o ayrı konu.

Gerçekten tat, asidite ve diğer bağlamda küçük bi özet geçilirse satışların patlayacağına inanıyorum.

Kampanya için teşekkürler.

Merhabalar,

Size bu makale bir miktar yardımcı olacaktır:http://www.e-gurme.com/kahve-kahve-hakkinda.html

Gold'da güney amerika kıtası ağırlıklı kahvelerin harmanı vardır, bu harmanda 5 farklı çiftliğin kahvesi kullanılmaktadır.

İyi akşamlar.

Hangilerinin olduğu geldiğinde paket içerisinde yazıyor mu peki ?

Belli bir tadı ezberleyip ona göre artık hep o şekilde sipariş vermek istiyorum da.

Saygılar.

Merhabalar,

Siz her gold söylediğinizde içerik tamamen aynı gelecektir ancak maalesef içeriğindeki oranı paylaşamıyoruz, bizim ufak bir ticari sırrımız diyebiliriz,

iyi akşamlar dilerim.

black harman siparişle kavrulup mu gelecek yoksa önceden stoklar halinde kavrulmuşları harmanlayıp mı yollayacaksınız?Mesela ben black harman KOYU kavrulmuş filtre tercih edeceğim.olacak mı?

• yakın zamanda kafeinsiz kahve getirmeyi planlıyor musunuz peki? bir tarih verir misiniz ona göre şerif başarandan stok yapacağız

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Başlığı yeni görenlerdenim ben de, kahveyle ilgili bir sorum olacak benim eğer french press için öğütülüş biçimini türk kahvesi seçtim yanlışlıkla düzeltmeniz mümkün müdür?
  • quote:

Orijinalden alıntı: RASP

Başlığı yeni görenlerdenim ben de, kahveyle ilgili bir sorum olacak benim eğer french press için öğütülüş biçimini türk kahvesi seçtim yanlışlıkla düzeltmeniz mümkün müdür?

Merhabalar,

Eğer sipariş numaranızı paylaşırsanız düzeltebiliriz tabii ki

İyi akşamlar.
  • egurme kullanıcısına yanıt
    Hocam merhaba,
    Standart lezzetsiz türk kahvelerinden sıkıldım. Bana lezzetli içimli, arçelik 2li telve makinasında kullanabileceğim bir türk kahvesi önerebilir misiniz? Kavrulma nasıl olmalı?
    2 adette 250 gr filtre kahve deneyeceğim, kahve tadını alacağım, yoğun damak tadlı denenecek 2 adet kahve söylerseniz onları da sipariş edeyim.. French press için
    teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: tashunkee

quote:

quote:

quote:

quote:

Gerçekten tat, asidite ve diğer bağlamda küçük bi özet geçilirse satışların patlayacağına inanıyorum.

Merhabalar,

Size bu makale bir miktar yardımcı olacaktır:http://www.e-gurme.com/kahve-kahve-hakkinda.html

Gold'da güney amerika kıtası ağırlıklı kahvelerin harmanı vardır, bu harmanda 5 farklı çiftliğin kahvesi kullanılmaktadır.

İyi akşamlar.

Belli bir tadı ezberleyip ona göre artık hep o şekilde sipariş vermek istiyorum da.

Saygılar.

Merhabalar,

Siz her gold söylediğinizde içerik tamamen aynı gelecektir ancak maalesef içeriğindeki oranı paylaşamıyoruz, bizim ufak bir ticari sırrımız diyebiliriz,

iyi akşamlar dilerim.

black harman siparişle kavrulup mu gelecek yoksa önceden stoklar halinde kavrulmuşları harmanlayıp mı yollayacaksınız?Mesela ben black harman KOYU kavrulmuş filtre tercih edeceğim.olacak mı?

Merhabalar,

kesinlikle stokta kahve bekletmemekteyiz, zaten siparişlerin birkaç gün geç gelmesinin sebebi de yeni kavrulan kahvelerin dinlendirilip gönderilmesi,

İyi akşamlar.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: RASP

Başlığı yeni görenlerdenim ben de, kahveyle ilgili bir sorum olacak benim eğer french press için öğütülüş biçimini türk kahvesi seçtim yanlışlıkla düzeltmeniz mümkün müdür?

Merhabalar,

Eğer sipariş numaranızı paylaşırsanız düzeltebiliriz tabii ki

İyi akşamlar.

Özel mesaj ile gönderdim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: celalcaner2

yakın zamanda kafeinsiz kahve getirmeyi planlıyor musunuz peki? bir tarih verir misiniz ona göre şerif başarandan stok yapacağız

stok durumu kafeinsiz için yarın kesinleşecek,

iyi akşamlar dileriz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kadtas

Hocam merhaba,
    Standart lezzetsiz türk kahvelerinden sıkıldım. Bana lezzetli içimli, arçelik 2li telve makinasında kullanabileceğim bir türk kahvesi önerebilir misiniz? Kavrulma nasıl olmalı?
    2 adette 250 gr filtre kahve deneyeceğim, kahve tadını alacağım, yoğun damak tadlı denenecek 2 adet kahve söylerseniz onları da sipariş edeyim.. French press için
    teşekkürler

Merhabalar,

Türk kahvesi için etiophia'yı denemenizi şiddetle tavsiye ediyorum kavrulması orta öğütülüşü türk kahvesi olmalı,

Filtre kahve için de lezzet arıyorsanız tavsiyem Endonezya, Colombia kahvelerini denemenizdir bunlar zaten kampanya özel lezzetleri öğütülüşünü french press seçebilirsiniz

iyi akşamlar dilerim.

• Spam yapmayın evladım attığınız mailler spam a düşüyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Constantius -- 12 Şubat 2015; 22:48:53 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: tashunkee

quote:

quote:

quote:

quote:

Merhabalar,

İyi akşamlar.

Saygılar.

Merhabalar,

iyi akşamlar dilerim.

Merhabalar,

kesinlikle stokta kahve bekletmemekteyiz, zaten siparişlerin birkaç gün geç gelmesinin sebebi de yeni kavrulan kahvelerin dinlendirilip gönderilmesi,

İyi akşamlar.

sipariş 13057 failed diye mail geldi?nedir sorun bonusa 3 taksit yaptım?

• sözen el değirmeni alacağım ama %10 luk indirim olmuyor. başaran var mı?
  • Sipariş hata verdi cevap veren yok.Sonra da stok yok diyecekler Biraz iş lütfen
  • Bu yöresel kahvelerin her çeşidini Türk kahvesi gibi cezvede pişirebilirmiyiz.Bu şekilde kullanırsam hangileri güzel olur. Yukarıda bir arkadaşa etiophia'yı önermişiniz ama 2 çeşit var hangisi.
  • sözen el değirmenleri adresinde 35 tlye 40 tlydi sanırım :D. benim gibi süper ölücüler adresinden de alabilir :D

• celalcaner2 kullanıcısına yanıt
    merak ediyordum mağaza fiyatını ama ankara'dayım. o yüzden mağazasından alamam. teşekkürler...
  • egurme kullanıcısına yanıt
    az ve orta kavrulmuş hangi değerlere denk geliyor.
    city city plus vb belirtirseniz sevinirim.
    Hario v60, aeropress için az mı orta kavrulmuş mu tavsiye edersiniz?
  • e-gurme sitesinden önceki kampanyayla black ve gold harman kahveleri 250'şer gram çekirdek olarak almıştım. Black olanını baştan tükettim. Oturaklı kahve sevenlerin tutacağı bir harman. Gerçekten ismi gibi koyu bir içime sahip. Gold ise aromatik yapıda ve kolay içimli. İkisinin de kendince güzellikleri var. Bu indirimle kaçırılmayacak harmanlar olduklarını söyleyebilirim.

Bu tip kahveler içtikten sonra sevdiğim Starbucks kahveleri bana aromatik açıdan boş gelmeye başladı. Hele espresso denilen olaya alıştıkça (gerçi yapması meşakkatli, hemen de içip bitiriliyor) aromanın kralını tanımış oluyor insan fakat bardakta miktarı fazla olduğundan filtre kahve keyfi halen cazip geliyor. Yeni sipariş geçeceğim, bunların dışında yöresel harmanlardan denemek istiyorum.
  • Kahve kıtlığı mı yaşanıyor ?

• quote:

Orijinalden alıntı: loftuk

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Carvajal

kahve filtresi var mı?

Merhabalar evet kahve filtresi var :http://www.e-gurme.com/makine-ekipman/barista-ekipmanlari/filtre-kagitlari/

1*4 filtre kağıdı yok herhalde sitenizde, sizde de bulamadıysam umudu keserim artık filtre kağıdından.

Migroslarda var ancak alakasiz bir reyona koymuşlar görevliye sorun hatta şubeye gitmeden telefonla stok sorabilirsiniz

• 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.