6 Yaş Kızımda Skolyoz
Arkadaşlar kızımın yürüyüşü bize garip geldiği için dün normal bir ortopedi uzmanına gittik, hafif düzey skolyoz dedi ve zamanında teşhis dedi ama univeristede bir doktor görsün diyerek yönlendirdi.
İzmir' de universite bünyesinde bize bir doktor önerisinde bulunacak arkadaşlardan isim ve yapilabilecek işlemlerle ilgili yardım istiyorum. Daha önce univ. Hastanesi deneyimimiz olmadı, en erken nasıl randevu alınır ve en önemlisi dogru oktora giderek hem cocuğu yipratmamak ve zaman kaybı yaşamamak.
2008 model SEAT cordoba 1.4 buldum
Başlikta belirttigim arabayi buldum 170 bin km de ve 2. Sahibi kendisi 2011den beri kullanıyor.
Gelelim işin zor kısmına pilot garage expertizde
Sağ çamurluk, sağ ön kapı boyalı
Sağ arka kapı işlemli boyalı ve kapı içi boyalı
Motor kısmı için ise şanzumanta terleme ve motor üst kapakta terleme notu yazılmış,bunun dışında başka bi olumsuzluk yok.
Aracı alıp 2 tane motor ustasına götürdük
1. Usta kaputu açtı, bu 3 silindir saatli bombadır,ben olsam hayatta almam dedi, marş bastık yağ çubuğunu çekti, bu araba üflüyor dedi, alma dedi.
2. Ustaya gittik, kaputu açtık , bu 3 silindir kapımdan içeri sokmam dedi, tamiri zordur dedi. Üfleme var mı dedik, dizellerde bu kadar olabilir,terleme de olabilir, normaldir dedi.
Haliyle ben kararsız kaldım, yorum yaparsanız sevinirim.
Fiyat 175bin tl diye anlaşmıştık.
Suya dair bir derdim var📌
Değerli arkadaşlar apartmanın en üst katındayım.Gizli çatı şeklinde bir üst yapı var. Çatı içine herhangi bir durumda su basmasın diye çatı koridoruna balkonumun üzerine 750litrelik bir depo koyduracağım.Açık alan olması sebebiyle kararsızım.
1)Galvaniz depo
2)Polieliten(Plastik) depo
Hangisini tercih etmeliyim? Uzun ömürlü ve sorun yaşanmaması açısından.İÇME SUYU OLARAK DEĞİL GÜNLÜK KULLANIM İÇİN.
💧Açık Alana Su Deposu💧
Değerli arkadaşlar apartmanın en üst katındayım.Gizli çatı şeklinde bir üst yapı var. Çatı içine herhangi bir durumda su basmasın diye çatı koridoruna balkonumun üzerine 750litrelik bir depo koyduracağım.Açık alan olması sebebiyle kararsızım.
1)Galvaniz depo
2)Polieliten(Plastik) depo
Hangisini tercih etmeliyim? Uzun ömürlü ve sorun yaşanmaması açısından.İÇME SUYU OLARAK DEĞİL GÜNLÜK KULLANIM İÇİN.
4 bin tl ye kadar laptop
|
New Balance 574(kandırıldık mı?)
Ashford sitesi
|
Yağlı Radyatör
|
Apartman Yönetimine vakıf olan var mı
|
Yardım Lazım(ısı yalıtımı)
|
Son Giriş: 5 gün önce
Son Mesaj Zamanı: 2 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 2.264
İkinci El Bölümü Mesajları: 51
Konularının görüntülenme sayısı: 21.082 (Bu ay: 215)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 270 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Sıcak Fırsatlar