Yüzbaşı
25 Haziran 2010
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
4 üye
Görüntülenme
Toplam: 87 (Bu ay: 0)
Gönderileri

Arkadaşlar kızımın yürüyüşü bize garip geldiği için dün normal bir ortopedi uzmanına gittik, hafif düzey skolyoz dedi ve zamanında teşhis dedi ama univeristede bir doktor görsün diyerek yönlendirdi.

İzmir' de universite bünyesinde bize bir doktor önerisinde bulunacak arkadaşlardan isim ve yapilabilecek işlemlerle ilgili yardım istiyorum. Daha önce univ. Hastanesi deneyimimiz olmadı, en erken nasıl randevu alınır ve en önemlisi dogru oktora giderek hem cocuğu yipratmamak ve zaman kaybı yaşamamak.

Başlikta belirttigim arabayi buldum 170 bin km de ve 2. Sahibi kendisi 2011den beri kullanıyor.

Gelelim işin zor kısmına pilot garage expertizde

Sağ çamurluk, sağ ön kapı boyalı

Sağ arka kapı işlemli boyalı ve kapı içi boyalı

Motor kısmı için ise şanzumanta terleme ve motor üst kapakta terleme notu yazılmış,bunun dışında başka bi olumsuzluk yok.

Aracı alıp 2 tane motor ustasına götürdük

1. Usta kaputu açtı, bu 3 silindir saatli bombadır,ben olsam hayatta almam dedi, marş bastık yağ çubuğunu çekti, bu araba üflüyor dedi, alma dedi.

2. Ustaya gittik, kaputu açtık , bu 3 silindir kapımdan içeri sokmam dedi, tamiri zordur dedi. Üfleme var mı dedik, dizellerde bu kadar olabilir,terleme de olabilir, normaldir dedi.

Haliyle ben kararsız kaldım, yorum yaparsanız sevinirim.

Fiyat 175bin tl diye anlaşmıştık.

Değerli arkadaşlar apartmanın en üst katındayım.Gizli çatı şeklinde bir üst yapı var. Çatı içine herhangi bir durumda su basmasın diye çatı koridoruna balkonumun üzerine 750litrelik bir depo koyduracağım.Açık alan olması sebebiyle kararsızım.

1)Galvaniz depo

2)Polieliten(Plastik) depo

Hangisini tercih etmeliyim? Uzun ömürlü ve sorun yaşanmaması açısından.İÇME SUYU OLARAK DEĞİL GÜNLÜK KULLANIM İÇİN.

Değerli arkadaşlar apartmanın en üst katındayım.Gizli çatı şeklinde bir üst yapı var. Çatı içine herhangi bir durumda su basmasın diye çatı koridoruna balkonumun üzerine 750litrelik bir depo koyduracağım.Açık alan olması sebebiyle kararsızım.

1)Galvaniz depo

2)Polieliten(Plastik) depo

Hangisini tercih etmeliyim? Uzun ömürlü ve sorun yaşanmaması açısından.İÇME SUYU OLARAK DEĞİL GÜNLÜK KULLANIM İÇİN.

Siz degerli arkadaslar bana 4bin liraya kadar parasinin hakkini veren marka model belirterek laptop tavsiyesi verir misiniz. Bugun alacağim beklememe gerek yok.
Çok meşhur bir e-ticaret sitesinden aldığım bu ayakkabı için orijinallik konusunda emin olamadım. Model ve markayı kullananlar yardımci olabilir mi,fotolar aşağıda ve 259 tl ye aldım.
New Balance 574(kandırıldık mı?)
New Balance 574(kandırıldık mı?)New Balance 574(kandırıldık mı?)
Ashford alisveris sitesi hakkinda bilgisi olan bi yardimci olsun. Ecnebi site oldugundan bize urun yolluyor mu yolluyorsa vergisi teferruati nedir,iyi bir kurumsal midir?cunku fiyatlar yuzde elli uygun gorunuyor...
3 yasindaki evladimin odasindaki klimadan kaynakli bronsit rahatsizligi var. Onun yerine yagli radyator dusunuyorum.

Arkadaşlar fiyat performans urunu dediginiz kullanip memnun kaldiginiz marka ve modelleri yazar misiniz?
Yönetimle ilgili davalık durumlar söz konusu. Yardımcı olabilecek kimse var mı?
Ev 110m2 3+1
En üst kat
Binada mantolama yok
Çatı içine taş yünü serildi
Alt kat boş
Zemin parke kaplama
Isınma tipi klima

Alt kat boş olduğu için benim parkeler kışın buz pisti gibi oluyor. 3 yaşında yerlerde yuvarlanan bir evladım var. Bana zeminden gelen bu soğuğu kesmem için ısı yalıtım tavsiyesi lazım.

Parke üzerine duvardan duvara nasıl bir kaplama yapmalıyım ki hem evin icinde abes durmasin dekor olarak hem de ısınmaya faydası olsun???
Hakkında
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 3 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 10 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 2.263
İkinci El Bölümü Mesajları: 51
Konularının görüntülenme sayısı: 18.235 (Bu ay: 291)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 269 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Sıcak Fırsatlar
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.