Şimdi Ara

22 Şubat 1 Mart Bim Aktüel Listesi (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
181
Cevap
4
Favori
22.407
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • BEN ÇELİK ÇAYDANLIK ALACAM. İHTİYACIM VAR. ÇAY KAŞIĞI VB.
  • Asus baya iyi pusuya yatayım 2 farklı mağazada
  • quote:

Orijinalden alıntı: B@R!$

ofis bilgisayar koltuğu kullanan daha önce var mı? fiyatı iyi gibi geldi

ben 1 yıl kullandım bunun gibi bişey
  • Mouse küçük insanın elinde kayboluyor. Daha öncekiler öyleydi.(yada benim elim çok büyük :))
  • Hizmet ediyoruz kötümü elimizde olsa 4 haftalık göstereceğim. Benim yaptığı mı başka hiç bir site yapmıyor. Desteğinizi esirgemeyin
  • 16 gb usb le laptop soğutucuyu alabilirim
  • Jenerator konusunda detayli bilgi isteyenler su linki takip edebilir:
    http://forum.donanimhaber.com/m_57547914/tm.htm

Konu yardimci olursa 3-5 bir seyler yazin da accik yukari ciksin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • testere fiyat iyi ama 3-4cmlik tahta kesilir,hobi amaçlı

kemik kesmek içinhttp://www.e-hirdavat.com/Skil-4900-AA-Panter-Testere-1050-Watt-F0154900AA,PR-18127.html bunlarla istanbulda keism yerlerinde kemik parçalamışlar,tilki kuyruğu yada panter testere diye geçiyor isimleri
  • Soğutucu ve 16 lık bellek sıcak geldi
  • Koltuktan bir tanede ben almak istiyorum ama hala bi kullanan cıkmadı
  • geçen sene baharda akülü vidalama aldım rengi markası aynı tarzı değişmiş sadece. Bende 17+1 tork var sanırım. Bosch marka kaliteli matkap uçları var bende darbeli matkap setinin. Vallahi darbesiz olmasına rağmen duvar bile deldim bu sene içinde biraz zorlanıyor ama torku çok hoşuma gitti. Okadar zorlamama rağmen nazar değmesin hiç bişey olmadı aldığım sayılı güzel ürünlerdendir tam bir fiyat performans canavarı 49 liraya almıştım. Yanında gelen matkap uçları beş para etmez bunu söylemeliyim yalnız. Zaten tahta için olanlar geliyor, seramikte delebilen özel alaşımlı bosch beton uçlarından alırsanız sivri uçlu kolon sertliğinde olmayan duvar sıvasını ve tuğlayı rahatla delebilirsiniz tabi darbeli performansı beklemeyin.

Mouse u da geçen sene aldım, yok yok geçen sene değil yaz sonu glemişti sanırım ozaman aldım. Halen kullanıyorum, a4 kablolu vardı x750f lazer gamer. Onun orta tuşundan sonra bu biraz sert geldi hatta baya sert ama zamanla alışıyor insan. Laptop kullanıcıları için iyi , nekadar logitech incelediysem orta tuşları hep sert. Vatan'a falan giderseniz bakın çoğu tekno markette mouse un fiyatı 32 lira civarında :)

Benim ilgimi çeken şimdi tezgah testere oldu. Acaba nasıldır, gerçi 1 2 tane falan gelir herhalde kalmaz yetişemeyizde köyde kullanım için iyimidir ki mdf falan keser herhalde.

• laptop f\p adina gayet uygun duruyor, bu ozelliklerde laptop 1000 tlden asagi yoktur kanımca; dusunulebilir.

12.90 eder mi usb cogalticiya ihtiyacm var ama bu fiyat iyi midir?

bir de bu logotech ses sistemi 1+1 19.90 arada bir geliyor bim e, bu fiyat uygun mudur alinabilir mu sizce?

• quote:

Orijinalden alıntı: ysfmchdylmz

Koltuktan bir tanede ben almak istiyorum ama hala bi kullanan cıkmadı

Markası adore ise:

http://www.hepsiburada.com/liste/adore-vlt028-techno-plus-file-sirtli-bilgisayar-sandalyesi/productDetails.aspx?productId=ofisadvlt028&categoryId=15410#Yorumlar

Hepsiburadanın ayakçıları yüzünden yorumların yarısı çöp olsa da öteki yarısı işe yarar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mexicana -- 15 Şubat 2013; 9:08:39 >

• takip güZel ürünler var.

• quote:

Orijinalden alıntı: Wadjet

quote:

Orijinalden alıntı: mericok

Bence bilgisayar ve soğutucunun fiyatları gayet makul. Günlük işlemler için laptop yeterli olacaktır. Soğutucunun markasıda Logitech beyler dandik olması imkansız. Logitech in bugüne kadar kötü bir ürününü görmedim.

Soğutucudan fazla birşey beklemeyin. Plastik bir soğutucu. Daha iyi bir soğutma istiyorsanız üzeri full alüminyum olanlara yönelmelisiniz.

Edit:İmla.

Aynen. Plastik tek-küçük fanlı bir soğutucu. Fiyatı piyasaya göre uygun ancak bu soğutucu işinize yaramayacaktır. Stand olarak kullanmak istiyorsanız alın. Zaten biraz araştırma yaparak alanların memnun kalmadığını görebilirsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Yazılımcı Online

geçen sene baharda akülü vidalama aldım rengi markası aynı tarzı değişmiş sadece. Bende 17+1 tork var sanırım. Bosch marka kaliteli matkap uçları var bende darbeli matkap setinin. Vallahi darbesiz olmasına rağmen duvar bile deldim bu sene içinde biraz zorlanıyor ama torku çok hoşuma gitti. Okadar zorlamama rağmen nazar değmesin hiç bişey olmadı aldığım sayılı güzel ürünlerdendir tam bir fiyat performans canavarı 49 liraya almıştım. Yanında gelen matkap uçları beş para etmez bunu söylemeliyim yalnız. Zaten tahta için olanlar geliyor, seramikte delebilen özel alaşımlı bosch beton uçlarından alırsanız sivri uçlu kolon sertliğinde olmayan duvar sıvasını ve tuğlayı rahatla delebilirsiniz tabi darbeli performansı beklemeyin.

Mouse u da geçen sene aldım, yok yok geçen sene değil yaz sonu glemişti sanırım ozaman aldım. Halen kullanıyorum, a4 kablolu vardı x750f lazer gamer. Onun orta tuşundan sonra bu biraz sert geldi hatta baya sert ama zamanla alışıyor insan. Laptop kullanıcıları için iyi , nekadar logitech incelediysem orta tuşları hep sert. Vatan'a falan giderseniz bakın çoğu tekno markette mouse un fiyatı 32 lira civarında :)

Benim ilgimi çeken şimdi tezgah testere oldu. Acaba nasıldır, gerçi 1 2 tane falan gelir herhalde kalmaz yetişemeyizde köyde kullanım için iyimidir ki mdf falan keser herhalde.

yazılımcı seni buralarda görmek güzel

• quote:

Orijinalden alıntı: mexicana

quote:

Orijinalden alıntı: ysfmchdylmz

Koltuktan bir tanede ben almak istiyorum ama hala bi kullanan cıkmadı

Markası adore ise:

http://www.hepsiburada.com/liste/adore-vlt028-techno-plus-file-sirtli-bilgisayar-sandalyesi/productDetails.aspx?productId=ofisadvlt028&categoryId=15410#Yorumlar

Hepsiburadanın ayakçıları yüzünden yorumların yarısı çöp olsa da öteki yarısı işe yarar.

Teşekkür ederim almaktan vazgectim biraz kiloluyum daha geniş birşey bulmam lazım dayanıklı olması için

• usb çoğaltıcıdan hayır gelir mi ilk kez zatılıyor herhalde
  • kimse çay makinesinden bahsetmemiş ? 55lira çelik çay makinesi için çok uygun değilmi ?
  • Hassas tornavida setini ben de öneririm. Cep telefonu ve şarj aletlerini tıkır tıkır açıyor. Nokia şarj aletlerindeki tuhaf üçgen vidalar dahil..

Ama uçlar çok zorlamaya gelmiyor.. Adı üstünde hassas.. :)

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.