Şimdi Ara

22 Şubat 1 Mart Bim Aktüel Listesi (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
181
Cevap
4
Favori
22.412
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ysfmchdylmz

Koltuktan bir tanede ben almak istiyorum ama hala bi kullanan cıkmadı

Ben de koltuk bakıyorum ama çok da hesaplı gelmedi bana.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bilen Biri

quote:

Orijinalden alıntı: duyguluboy

laptopu taksitle verirler mi?

BİM'de taksit yok. Ancak bazı kredi kartlarının kendi taksit uygulaması oluyor. Kartları araştır.

o nasıl oluyor üstadım?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Bilen Biri

quote:

laptopu taksitle verirler mi?

BİM'de taksit yok. Ancak bazı kredi kartlarının kendi taksit uygulaması oluyor. Kartları araştır.

o nasıl oluyor üstadım?

Örneğin Axess, Bonus gibi bazı kartlarla peşin alışveriş yaptığımda "Bu alışverişi 5 TL ücret karşılığında 6 taksitte ödemek için şuraya mesaj atın" şeklinde SMS geliyor. Bütün kredi kartlarının sitelerine bakıp kampanyaları incelemeni öneririm. Şu an için hangi kartta böyle bir kampanya var, bilmiyorum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Berkmn

quote:

Orijinalden alıntı: emree27

quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: -Vincenzo-

quote:

Laptopun ekran kartı nasıl arkadaşlar kaçlık ?

harici ekran kartı yok
    işlemcinin içine gömülü grafik ünitesi var onboard gibi düşünebilirsin

yani kaç mb'a denk geliyor ?

ekran kartında önemli olan üzerindeki bellek miktarı değildir.700 liralık bir cihazdan da yüksek bir performans bekleme zaten siz ne amaçla kullanacaksın cihazı. ona göre tavsiye verebiliriz

ya ben net+ autocad amaçlı yani oyuncu bir kişi değilim arada oynarsam oynarım ama mb karşılığını öğrenmek isterim

O zaman bu cihaz sizin ihtiyaçlarınızı karşılayabilir sanırım autocad kısmında da ekran kartı sizi idare eder bu arada vidalama için daha fazla yorum bekliyoruz f/p olarak nasıl?

Peki kaç mb ?

Vidalama güzel bende alayım diyordum dremele karar verdim, bu vidalama ile ahşap vb. delinedebilir gayet güzel yani

tam emin olmamakla beraber ekran kart belleği paylaşımlıdır diye tahmin ediyorum 4 gb ramin 1 gb ı ekran kartınındır mesela bu oran değişebilir.Cevabınız için teşekkürler bir soru daha sorayım bende size bu dramelin hangi ürününü ne kadara ve nereden alacaksınız ben nereden bulabilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emree27 -- 16 Şubat 2013; 23:04:28 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

harici ekran kartı yok

ekran kartında önemli olan üzerindeki bellek miktarı değildir.700 liralık bir cihazdan da yüksek bir performans bekleme zaten siz ne amaçla kullanacaksın cihazı. ona göre tavsiye verebiliriz

ya ben net+ autocad amaçlı yani oyuncu bir kişi değilim arada oynarsam oynarım ama mb karşılığını öğrenmek isterim

O zaman bu cihaz sizin ihtiyaçlarınızı karşılayabilir sanırım autocad kısmında da ekran kartı sizi idare eder bu arada vidalama için daha fazla yorum bekliyoruz f/p olarak nasıl?

Peki kaç mb ?

Vidalama güzel bende alayım diyordum dremele karar verdim, bu vidalama ile ahşap vb. delinedebilir gayet güzel yani

tam emin olmamakla beraber ekran kart belleği paylaşımlıdır diye tahmin ediyorum 4 gb ramin 1 gb ı ekran kartınındır mesela bu oran değişebilir.Cevabınız için teşekkürler bir soru daha sorayım bende size bu dramelin hangi ürününü ne kadara ve nereden alacaksınız ben nereden bulabilirim.

Ya benim gibi orta bişey arıyosanız evde arada oyalanıcak dremel 300 var en iyi ve kaliteli fakat HB'de bir ürün buldum 75 liraydı sanırsam lotus marka yanında 120 civarı ucuyla ve uzatma ucu tarzı bişey var değişik bir sistem yani dremelin sadece bahsettiğim parçası 80 civarıydı yanlış hatırlamıyorsam lotusun yorumlarıda güzel onu alacağım gibi

• quote:

Orijinalden alıntı: Yazılımcı Online

geçen sene baharda akülü vidalama aldım rengi markası aynı tarzı değişmiş sadece. Bende 17+1 tork var sanırım. Bosch marka kaliteli matkap uçları var bende darbeli matkap setinin. Vallahi darbesiz olmasına rağmen duvar bile deldim bu sene içinde biraz zorlanıyor ama torku çok hoşuma gitti. Okadar zorlamama rağmen nazar değmesin hiç bişey olmadı aldığım sayılı güzel ürünlerdendir tam bir fiyat performans canavarı 49 liraya almıştım. Yanında gelen matkap uçları beş para etmez bunu söylemeliyim yalnız. Zaten tahta için olanlar geliyor, seramikte delebilen özel alaşımlı bosch beton uçlarından alırsanız sivri uçlu kolon sertliğinde olmayan duvar sıvasını ve tuğlayı rahatla delebilirsiniz tabi darbeli performansı beklemeyin.

Mouse u da geçen sene aldım, yok yok geçen sene değil yaz sonu glemişti sanırım ozaman aldım. Halen kullanıyorum, a4 kablolu vardı x750f lazer gamer. Onun orta tuşundan sonra bu biraz sert geldi hatta baya sert ama zamanla alışıyor insan. Laptop kullanıcıları için iyi , nekadar logitech incelediysem orta tuşları hep sert. Vatan'a falan giderseniz bakın çoğu tekno markette mouse un fiyatı 32 lira civarında :)

Benim ilgimi çeken şimdi tezgah testere oldu. Acaba nasıldır, gerçi 1 2 tane falan gelir herhalde kalmaz yetişemeyizde köyde kullanım için iyimidir ki mdf falan keser herhalde.

Tezgah testere çok iyi diyorlar geçen sene alamadım bu sene alacağım kesin.Alınca yorum yazarım.

• quote:

Orijinalden alıntı: TuVNeRa

quote:

Orijinalden alıntı: photo_canon1

hassas tornavida seti 31 parça

kesinlikle öneririm.. açamadığım şey yok gibi bununla.. kalitesi de fiyatına göre oldukça iyi sayılır..

Ben aldım.
    Kutusunun mandalı gevşek olduğu için dökülen uçlardan birkaç tanesi kayıp.
    Çatal uç daha ilk kullanımda eridi.

Ben de aldım her iki tornavida setini çok iyi ve kullanışlı erime kaynama yok benimkinde.Tavsiye ederim.
  • Tornavida setinin aynısının Atlas markasını geçen haftalarda A101 de verdi. Fiyatıda 12 yada 12 civarıydı . Ben bir tane almıştım.Çok kullanışlı. ama bu marka yı bilmem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 315kd -- 17 Şubat 2013; 1:32:21 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bilgehannnn

quote:

Orijinalden alıntı: ysfmchdylmz

Koltuktan bir tanede ben almak istiyorum ama hala bi kullanan cıkmadı

Ben de koltuk bakıyorum ama çok da hesaplı gelmedi bana.

aynı görüşteyim hocam baska koltuk bakacagım
  • quote:

Orijinalden alıntı: gentleman_

quote:

Orijinalden alıntı: chetyner

paradontaxlar iyiymiş 5-6 tane stok yapıyım bari buralarda 8-10 tlden aşağı yok.nasıldır diye merak edenler için diş etimde kanamalar oluyordu paradontax kullandım hemen kanamalar kesildi ama tadı iğrenç 15 günde falan zor alışılıyor

benim de diş etimde kanamalar oluyor özellikle sabahları çok oluyor. colgate pro-gum health kullandım diş eti için özel bir ürün ama pek sonuç vermedi gibi. sonra sensodyne (mavi) önerildi aldım iki haftadır kullanıyorum ama ine bir değişiklik yok gibi hissediyorum...

bu paradontax kesin sonuç verdi mi, önceden diş eti kanaman için ne kullandın, paradontax kullandığında sonuç belirgin miydi ve ne kadar sürede ne gibi değişimler yaşadın? bir de diş eti kanaman fazla mıydı?

biraz fazla soru sordum biliyorum ama yanıtlarsan sevinirim, yanıtlayamayacağın ya da çok özel bir durum varsa özel mesaj atarsan sevinirim

diş eti kanamalarında diş taşı tartar vs. olabiliyor. arkadaşım yıllarca çekti doktora gitti temizlik falan yapmış düzeldi.bilgin olsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: acem_i

quote:

Orijinalden alıntı: gentleman_

quote:

Orijinalden alıntı: chetyner

paradontaxlar iyiymiş 5-6 tane stok yapıyım bari buralarda 8-10 tlden aşağı yok.nasıldır diye merak edenler için diş etimde kanamalar oluyordu paradontax kullandım hemen kanamalar kesildi ama tadı iğrenç 15 günde falan zor alışılıyor

benim de diş etimde kanamalar oluyor özellikle sabahları çok oluyor. colgate pro-gum health kullandım diş eti için özel bir ürün ama pek sonuç vermedi gibi. sonra sensodyne (mavi) önerildi aldım iki haftadır kullanıyorum ama ine bir değişiklik yok gibi hissediyorum...

bu paradontax kesin sonuç verdi mi, önceden diş eti kanaman için ne kullandın, paradontax kullandığında sonuç belirgin miydi ve ne kadar sürede ne gibi değişimler yaşadın? bir de diş eti kanaman fazla mıydı?

biraz fazla soru sordum biliyorum ama yanıtlarsan sevinirim, yanıtlayamayacağın ya da çok özel bir durum varsa özel mesaj atarsan sevinirim

diş eti kanamalarında diş taşı tartar vs. olabiliyor. arkadaşım yıllarca çekti doktora gitti temizlik falan yapmış düzeldi.bilgin olsun.

cevap için teşekkürler

diş doktoruna görünmek şart oldu

• Dün gittim Pepsi alacaktım satmıyoruz dediler acaba her yerde aynı mı yoksa Manisa ya has bir uygulama mı ???
  • quote:

Orijinalden alıntı: mkflow

quote:

Orijinalden alıntı: thsn_can

quote:

Koltuğun markası ne acaba?

evet bilen varmı banada lazım ?

http://www.adoremarket.com/urundetay/822/vlt-028-fs-1.html

Hocam koltuğun markasının adore olduğu nerede yazıyor? Yoksa siz muadili diye mi bu linki verdiniz?

• quote:

Orijinalden alıntı: historiyst_45

Dün gittim Pepsi alacaktım satmıyoruz dediler acaba her yerde aynı mı yoksa Manisa ya has bir uygulama mı ???

Girdiğim bütün BİM'lerde Pepsi de Coca Cola da Le'Cola da var. Hattta bu hafta Pepsi Max geldi ve ben bir tane aldım.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1 Martta çok güzel ürünler var.Notebook soğutucu,12 Ledli masa lambası ve ekran temizleyici alacağım.USB çoklayıcıya da ihtiyacım var ama sanırım bu ürün 3'lü.Gidince elime alıp incelerim,içime sinerse alırım.
    Bundan 2-3 ay kadar önce aynı mouse u almıştım.Duracell AA 1.5V pil ile kullanıyorum.Çok memnunum tam f/p ürünü.İhtiyacı olanlar kaçırmasınlar.
    16GB usb belleğin yazma hızı BERBAT.2GB lık dosya atarken 20-25 dk bekliyorsunuz.Öyle sürekli veri transferi yapacaksanız önermem ancak ufak tefek dosyalarınızı,resimlerinizi saklayacaksanız işinizi görür
  • quote:

Orijinalden alıntı: thall

Teşekkürler
    Grup priz fiyatı iyi, üstelik anahtarlı. Ne diyorsunuz?

Edit:
    Burda da burun bandı varmış. Kaçırmamak gerek.
     22 Şubat 1 Mart Bim Aktüel Listesi

bimden yaklaşık 2yıl önce almıştım prizin markası borsan tse belgeli arada fanlı sobada çalıştırıyoruz hiçbir sıkıntısı yok

• fiyat uygunluğunu bilemem ama hassas tornavida setini tavsiye ederim yıllardır kullanıyorum umduğumdan sağlam çıktı 8 parçalı tornavidalarda iyi birde o ışıldağın fiyatı ucuz değil
  • quote:

Orijinalden alıntı: kinkes

quote:

Orijinalden alıntı: mkflow

quote:

Orijinalden alıntı: thsn_can

quote:

Koltuğun markası ne acaba?

evet bilen varmı banada lazım ?

http://www.adoremarket.com/urundetay/822/vlt-028-fs-1.html

Hocam koltuğun markasının adore olduğu nerede yazıyor? Yoksa siz muadili diye mi bu linki verdiniz?

Adore olup olmadığını bilmiyorum, görüntü olarak birebir aynı fikir oluşsun diye koydum

• Bim'in koltugu alip bir yere koyup fotografini cektigini sanmiyorum. Ureticiden almistir buyuk ihtimalle.

Fotografin yanindaki detaylari kaldirip kaydedip ondan sonra google'da gorselle arama yaparsaniz bir ihtimal ayni resmi bulursunuz, boylece markasi da ortaya cikar. Simdi mobildeyim bakamiyacagim. Merak edenler yapabilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

harici ekran kartı yok

Peki kaç mb ?

Ya benim gibi orta bişey arıyosanız evde arada oyalanıcak dremel 300 var en iyi ve kaliteli fakat HB'de bir ürün buldum 75 liraydı sanırsam lotus marka yanında 120 civarı ucuyla ve uzatma ucu tarzı bişey var değişik bir sistem yani dremelin sadece bahsettiğim parçası 80 civarıydı yanlış hatırlamıyorsam lotusun yorumlarıda güzel onu alacağım gibi

bayağı bir alıntı oldu ama bende arada eğlencelik oyalanacak birşeyler arıyorum bu linkteki ürünler nasıldır? alırsam hangisini alayım?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emree27 -- 17 Şubat 2013; 23:31:50 >

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.