Şimdi Ara

22 Şubat 1 Mart Bim Aktüel Listesi (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
181
Cevap
4
Favori
22.407
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: TuVNeRa

Benzerleri 400-500 TL den satılıyor, tezgah destere nasıl?

Bende kurban bayramında baltayla kemik dogramaktan bıktım ıriyiz diye bize kitliyorlar.kemik kesmeye yararmı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mizan23

quote:

Benzerleri 400-500 TL den satılıyor, tezgah destere nasıl?

Bende kurban bayramında baltayla kemik dogramaktan bıktım ıriyiz diye bize kitliyorlar.kemik kesmeye yararmı?

Kemik kesmek için el testeresini tavsiye ederim. 3 4 sene önce almıştım her sene bir ineği parçalarına ayırıyor :) testeresi bile körlenmedi daha
    http://www.amazon.co.uk/Black-Decker-KS890ECN-Scorpion-Saw/dp/B00032II4A

• Paradontax'dan mutlaka alıcam 2aydır var geçen hafta bi markette denk geldim 8 ve 11 lira arasıydı.Diş eti için baya güzel olduğunu duymuştum..
    Ekran temizleyici'de almayı düşünüyorum zaten iyisi kötüsü olmaz artık nekadar idare ederse
    Koltuk'da aklımda var ama 100 lira çok gibi geldi bide dayanıksız çıkarsa kullananlar yorumlarını yazarsa o na göre hareket ederiz
    Soğutucu zaten logitech kötü çıkacağını sanmam

Mouse kendi kullandığım mouse 1 hafta önce bimeks'ten almıştım F/P olarak en iyisi bana göre eli büyük olanlar biraz alışması zaman alabilir ama
    Laptop'a biraz baktım almayı düşünenler oyun vb. oynamayacaksa günlük işler için gayet yeterli kronik sorunu yoksa tercih edilebilir

Edit: ekleme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mq1n -- 14 Şubat 2013; 16:11:27 >
  • paradontax iyimidir arkadaşlar ? Colgate optik white kullanıyorum normalde
  • masalı ağaç testeresi var. bim mi koçtaş mı belli değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: chetyner

paradontaxlar iyiymiş 5-6 tane stok yapıyım bari buralarda 8-10 tlden aşağı yok.nasıldır diye merak edenler için diş etimde kanamalar oluyordu paradontax kullandım hemen kanamalar kesildi ama tadı iğrenç 15 günde falan zor alışılıyor

benim de diş etimde kanamalar oluyor özellikle sabahları çok oluyor. colgate pro-gum health kullandım diş eti için özel bir ürün ama pek sonuç vermedi gibi. sonra sensodyne (mavi) önerildi aldım iki haftadır kullanıyorum ama ine bir değişiklik yok gibi hissediyorum...

bu paradontax kesin sonuç verdi mi, önceden diş eti kanaman için ne kullandın, paradontax kullandığında sonuç belirgin miydi ve ne kadar sürede ne gibi değişimler yaşadın? bir de diş eti kanaman fazla mıydı?

biraz fazla soru sordum biliyorum ama yanıtlarsan sevinirim, yanıtlayamayacağın ya da çok özel bir durum varsa özel mesaj atarsan sevinirim

• paradontax güzel olumlu sonuçlar alınıyor.

migros kipa gibi yerlerde kampanyalar oluyor 1+1 yada 2. %50 şeklinde hemen hemen yılda 2 kere yapıyorlar. Takip ederseniz daha uyguna denk
    getirebilirsiniz
  • laptop iyi
  • usb çoğaltıcı ve kart okuyucu olan micro sd kartı adaptörsüz okuyabiliyor mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: fox_doctor

usb çoğaltıcı ve kart okuyucu olan micro sd kartı adaptörsüz okuyabiliyor mu?

bu bilgi bana da lazım.
    birde şu notebook soğutucu randımanlı mıdır ?
  • Jeneratör hakkında bilgisi olan var mı arkadaşlar?
  • Bim 22 Şubat kabin tipi valiz güzel, geçen yıl almıştım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: alfist

Jeneratör hakkında bilgisi olan var mı arkadaşlar?

Kalitesiz Çin malı ürünler. Bu fiyata da başkası beklenmez zaten. Uzun süreli kullanamazsınız ama kısa süreli elektrik kesintilerinde kullanılabilir. Bunun yanında hassas elektronik aletleri bu tür jeneratörlerle kullanmamalısınız. Kampta bağda, bahçede aydınlatma için kullanılabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gentleman_

quote:

Orijinalden alıntı: chetyner

paradontaxlar iyiymiş 5-6 tane stok yapıyım bari buralarda 8-10 tlden aşağı yok.nasıldır diye merak edenler için diş etimde kanamalar oluyordu paradontax kullandım hemen kanamalar kesildi ama tadı iğrenç 15 günde falan zor alışılıyor

benim de diş etimde kanamalar oluyor özellikle sabahları çok oluyor. colgate pro-gum health kullandım diş eti için özel bir ürün ama pek sonuç vermedi gibi. sonra sensodyne (mavi) önerildi aldım iki haftadır kullanıyorum ama ine bir değişiklik yok gibi hissediyorum...

bu paradontax kesin sonuç verdi mi, önceden diş eti kanaman için ne kullandın, paradontax kullandığında sonuç belirgin miydi ve ne kadar sürede ne gibi değişimler yaşadın? bir de diş eti kanaman fazla mıydı?

biraz fazla soru sordum biliyorum ama yanıtlarsan sevinirim, yanıtlayamayacağın ya da çok özel bir durum varsa özel mesaj atarsan sevinirim

Dis eti kanamasi icin baska birsey kullanmadim ilk paradontaxi kullandim azi disi ile onundeki disin arasinda baya bosluk vardi orda surekli apse ve kanama oluyordu bende curuk var zannedip diktora gittim curuk yok sadece orda yemeek artiklari kalliyor ondan apse ve kanama oluyor dedi paradintax ve oral b arayuz fircasini onerdi ikisinide kullaniyorum hicbir sorun kalmadi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• hassas tornavida setini geçen sene almıştım çok işimi gördü, hala da görmekte. tavsiye ederim. bir süre sonra sapındaki plastik ekler kopuyor ama bit düşürme veya yamulma gibi bir durumu yok (hassas işler dışında da kullanıyorum)

onun dışında yukarıda bir arkadaş da memnun olduğunu söylemiş, şu kabin tipi valiz ilgimi çekti. kullanan arkadaşların yorumlarını bekliyorum.
  • hassas tornavida seti 31 parça

kesinlikle öneririm.. açamadığım şey yok gibi bununla.. kalitesi de fiyatına göre oldukça iyi sayılır..
  • Akülü vidalama nasıl?
  • quote:

Orijinalden alıntı: photo_canon1

hassas tornavida seti 31 parça

kesinlikle öneririm.. açamadığım şey yok gibi bununla.. kalitesi de fiyatına göre oldukça iyi sayılır..

Ben aldım.
    Kutusunun mandalı gevşek olduğu için dökülen uçlardan birkaç tanesi kayıp.
    Çatal uç daha ilk kullanımda eridi.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cihan9999

hassas tornavida setini geçen sene almıştım çok işimi gördü, hala da görmekte. tavsiye ederim. bir süre sonra sapındaki plastik ekler kopuyor ama bit düşürme veya yamulma gibi bir durumu yok (hassas işler dışında da kullanıyorum)

onun dışında yukarıda bir arkadaş da memnun olduğunu söylemiş, şu kabin tipi valiz ilgimi çekti. kullanan arkadaşların yorumlarını bekliyorum.

Kabin tipi değil ama büyük valizden 2 adet 2010 yılında Bim den almıştım. Daha ilk seyahatte her ikisinin de çek çek mekanizması gövdeden ayrıldı. Bir tanesinin çek çeki kullanılmaz hale geldi.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: photo_canon1

hassas tornavida seti 31 parça

Ben aldım.
    Kutusunun mandalı gevşek olduğu için dökülen uçlardan birkaç tanesi kayıp.
    Çatal uç daha ilk kullanımda eridi.

hocam gevşek olmayan kutu almak lazım o halde.. bizimkini zor açıyorum inan..
    diğer erime hususuna gelince, bizimkilerde de az biraz erime var ama bayağa zorlandığım şeyler oldu açmak için.. lakin hala sıkıntı yok, gayet güzel tutuyor vidaları.. kaldı ki 1-2 tornavida fiyatına 31 parçalık set alıyoruz.. olsun o kadar bence..

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.