Şimdi Ara

22 Şubat 1 Mart Bim Aktüel Listesi (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
181
Cevap
4
Favori
22.407
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bilgisayarın piyasası nedir? malum taksit olmayacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: helsloot

kimse çay makinesinden bahsetmemiş ? 55lira çelik çay makinesi için çok uygun değilmi ?

Geçen bayramda aldım 2 tane 60 TL aldım ben memnunum çok kaliteli değil ama hem keetle hem çay makinası olarak kullanılabilir..
  • arkadaşlar mouse u tavsiye ederim.ben haziran aylarında bimden aldım.bimin kendi piliyle 6 ay rahat gidiyor aktif kullanımda.biraz küçük ama fena değil işte
    laptopunda fiyatı çok iyi.o fiyata netbook ya da b800 işlemci modelli ürünler var.internet,ofis için arayanlara birebir.hd graphics ufak çaplı oyunları rahat kaldırır

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bilgisayar donanımından anlayan arkadaşlar varsa sormak istediğim bi şey var bu Asus hdmi ile tv ye bağladığımda 1080p filmlerimi izlerken kasar mı ? ve birde bşka bir soru da aletin kamerası 0.3mp miş çok kötü müdür bundaki görüntü önce görmek istiyorum fakat olduğum şehirdeki bimeks ,teknosa vs de bu aletin aynısı yok bilenler lütfen yardımcı olsu şimdiden teşekkürler
  • 2 sayfadaki kozmetik ürünlerinin hepsi güzel. hepsi alınır. hepsi piyasa fiyatının altında. palettein deluxe boyaları en uygun 8.90 normalde. bb krem de aynı şeklde fiyatı iyi. ve maskara ise normalde 14 tl gibi bir fiyat. eşlerinize söyleyin bunlara ihtiyaçları varsa sabahleyin aşındırsınlar bim in kapısını
  • Laptopun ekran kartı nasıl arkadaşlar kaçlık ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Berkmn

Laptopun ekran kartı nasıl arkadaşlar kaçlık ?

harici ekran kartı yok
    işlemcinin içine gömülü grafik ünitesi var onboard gibi düşünebilirsin

• quote:

Orijinalden alıntı: -Vincenzo-

quote:

harici ekran kartı yok

yani kaç mb'a denk geliyor ?
  • quote:

quote:

quote:

harici ekran kartı yok

ekran kartının belleğinin tek başına bir önemi yok
    oyun performansına burdan bakabilirsin
    http://www.notebookcheck.net/Intel-HD-Graphics-2000-100.37994.0.html

• quote:

quote:

quote:

harici ekran kartı yok

ekran kartında önemli olan üzerindeki bellek miktarı değildir.700 liralık bir cihazdan da yüksek bir performans bekleme zaten siz ne amaçla kullanacaksın cihazı. ona göre tavsiye verebiliriz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emree27 -- 16 Şubat 2013; 20:45:45 >

• quote:

Orijinalden alıntı: emree27

quote:

quote:

quote:

harici ekran kartı yok

ekran kartında önemli olan üzerindeki bellek miktarı değildir.700 liralık bir cihazdan da yüksek bir performans bekleme zaten siz ne amaçla kullanacaksın cihazı. ona göre tavsiye verebiliriz

ya ben net+ autocad amaçlı yani oyuncu bir kişi değilim arada oynarsam oynarım ama mb karşılığını öğrenmek isterim

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

harici ekran kartı yok

ya ben net+ autocad amaçlı yani oyuncu bir kişi değilim arada oynarsam oynarım ama mb karşılığını öğrenmek isterim

O zaman bu cihaz sizin ihtiyaçlarınızı karşılayabilir sanırım autocad kısmında da ekran kartı sizi idare eder bu arada vidalama için daha fazla yorum bekliyoruz f/p olarak nasıl?

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

harici ekran kartı yok

O zaman bu cihaz sizin ihtiyaçlarınızı karşılayabilir sanırım autocad kısmında da ekran kartı sizi idare eder bu arada vidalama için daha fazla yorum bekliyoruz f/p olarak nasıl?

Peki kaç mb ?

Vidalama güzel bende alayım diyordum dremele karar verdim, bu vidalama ile ahşap vb. delinedebilir gayet güzel yani

• laptop gayet uygun fiyat alacak arkadaşlara şöyle söyleyeyim hiç kaçırmasınlar.bende samsung marka olanı var.bu makinalardaki ekran kartı intel hd grafik işlemciye entegredir ve açamadıgı oyun yok buna dikkat yeni oyunlarda dahil.
  • ayrıca led ekran oldukları için işlemcileride az enerji tükettiği için enaz batarya 5 saat gidiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tanner1973 -- 16 Şubat 2013; 21:25:01 >
  • laptopu taksitle verirler mi?
  • Arkadaşlar soğutucu ve ses sistemini almayı düşünüyorum kullanan varmı işimizi görermi,bazı arkadaşlar soğutucuya iyi bazıları kötü demiş net bir karar veremedim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Wadjet

quote:

Orijinalden alıntı: mericok

Bence bilgisayar ve soğutucunun fiyatları gayet makul. Günlük işlemler için laptop yeterli olacaktır. Soğutucunun markasıda Logitech beyler dandik olması imkansız. Logitech in bugüne kadar kötü bir ürününü görmedim.

Soğutucudan fazla birşey beklemeyin. Plastik bir soğutucu. Daha iyi bir soğutma istiyorsanız üzeri full alüminyum olanlara yönelmelisiniz.

Edit:İmla.

Alüminyum olanların fiyatı nedir acaba?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hector17

Arkadaşlar soğutucu ve ses sistemini almayı düşünüyorum kullanan varmı işimizi görermi,bazı arkadaşlar soğutucuya iyi bazıları kötü demiş net bir karar veremedim.

ben ses sisteminin 2+1 ini kullanıyorum. sistem de denmez ya, öyle yazmışlar. çok fazla bir şey beklememek lazım, idare eder diyebiliriz
  • quote:

Orijinalden alıntı: duyguluboy

laptopu taksitle verirler mi?

BİM'de taksit yok. Ancak bazı kredi kartlarının kendi taksit uygulaması oluyor. Kartları araştır.

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.