Şimdi Ara

22 Şubat 1 Mart Bim Aktüel Listesi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
181
Cevap
4
Favori
22.407
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • beyler bilgisayar nasıldır? günlük işler için yeterli midir, hızlı mıdır? 5-6 yıl götürür mü, 3 yıl sonra iyice yavaş bir pc haline gelir mi?

30 ocak cidden sıcak fırsat. yarısını alasım geliyor şu an
  • quote:

Orijinalden alıntı: droid7399

bu soğutucu nasıldır bilmiyorum ama şunu unutmayın bilgisayarınız normal kullanım esnasında ısınıyorsa soğutma sisteminin bakıma ihtiyacı vardır. oyun oynarken biraz fazla ısınması normal onun için soğutucu takviyesi gereklidir. ama normal kullanırken laptopu ısınanlar hiç soğutuculara bakmasın işe yaramayacak çünkü sıcak havayı dışarı atma kanalları tıkanmıştır tecrübeyle sabit.

bu söylediklerini hp g6 serisi hariç söylüyon galiba kapalı konumdayken bile ısınabilen bir laptop ama logitech marka soğutucu ne kadar kötü olabilirki normal soğutucular zaten bu fiyatlarda hiç değilse logitech alınmış olur.

• masa lambası kullanışlı, iyi ışık veriyor bir önceki kampanyada 3.5tl idi ardından aynısını özdilekte 5tl'ye sattı,şimdi 4.5lira,ben 1tane daha alıcam, tercih sizin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence bilgisayar ve soğutucunun fiyatları gayet makul. Günlük işlemler için laptop yeterli olacaktır. Soğutucunun markasıda Logitech beyler dandik olması imkansız. Logitech in bugüne kadar kötü bir ürününü görmedim.
  • Benzerleri 400-500 TL den satılıyor, tezgah destere nasıl?
  • quote:

Orijinalden alıntı: TuVNeRa

Benzerleri 400-500 TL den satılıyor, tezgah destere nasıl?

Hocam benzeri (aynısı) 135tl
    http://online.bauhaus.com.tr/Catalog/Products/Index/5217
    Nasılını ben de merak ediyorum.
  • testerden alacam galiba erzincanda çok işime yarar
  • quote:

Orijinalden alıntı: mericok

Bence bilgisayar ve soğutucunun fiyatları gayet makul. Günlük işlemler için laptop yeterli olacaktır. Soğutucunun markasıda Logitech beyler dandik olması imkansız. Logitech in bugüne kadar kötü bir ürününü görmedim.

Soğutucudan fazla birşey beklemeyin. Plastik bir soğutucu. Daha iyi bir soğutma istiyorsanız üzeri full alüminyum olanlara yönelmelisiniz.

Edit:İmla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wadjet -- 14 Şubat 2013; 8:47:01 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bilgehannnn

Koltuğun markası ne acaba?

evet bilen varmı banada lazım ?
  • akülü vidalamanın fiyatı nasıl

• quote:

Orijinalden alıntı: chetyner

paradontaxlar iyiymiş 5-6 tane stok yapıyım bari buralarda 8-10 tlden aşağı yok.nasıldır diye merak edenler için diş etimde kanamalar oluyordu paradontax kullandım hemen kanamalar kesildi ama tadı iğrenç 15 günde falan zor alışılıyor

gerçekten iğrenç bir tadı var, çamur gibi, niye böyle acaba...
  • Burun bandını tavsiye etmem gece uyurken burundan düşüyor yapışmıyor..Brigt markaydı sanırım ondan aldım gece yatarken hiç oynamadı hatta çıkartırken bile zorlanıyor insan..
  • quote:

Orijinalden alıntı: thsn_can

quote:

http://www.adoremarket.com/urundetay/822/vlt-028-fs-1.html
  • quote:

Orijinalden alıntı: yedinumara

mini müzik çaları burada bir BİMde 14 liradan veriyorlardı. sanırım defolu filandı.. ama görünüşlerinde bişey yoktu.. almadım.. burada 29.90 yazıyor. bence etmez

ellerinde kalınca indirim yapiyorlar bazen , geri yollamak yerine. 4.95 e ayna almıştım 15 miş normal fiyatı .genelde sote yerlerdeki bimlerde kalıyor.

laptop iyi bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RECEP____KOVBOY -- 14 Şubat 2013; 14:42:35 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mkflow

quote:

Orijinalden alıntı: thsn_can

quote:

http://www.adoremarket.com/urundetay/822/vlt-028-fs-1.html

http://www.ucuzu.com/Jump.php?ProductAttributeId=130408337&Price=0.177&ProductType=p&pp=136d4a9334326182aa1263b9a1ff7850

bu fiyata da buldum.

• vidalama ve koltuk hakkındaki görüşleriniz neler alınır mı
  • Laptoba yorum yapacak yok mu

• quote:

paradontaxlar iyiymiş 5-6 tane stok yapıyım bari buralarda 8-10 tlden aşağı yok.nasıldır diye merak edenler için diş etimde kanamalar oluyordu paradontax kullandım hemen kanamalar kesildi ama tadı iğrenç 15 günde falan zor alışılıyor

Sanırım onlar 75gr oluyor. Bu 50gr. Gerçi paradontax için yine de iyi fiyat
  • quote:

Orijinalden alıntı: drkozi

quote:

Sanırım onlar 75gr oluyor. Bu 50gr. Gerçi paradontax için yine de iyi fiyat

Hayir hepsi 50 bende surekli bunlardan kullaniyorym buyuk hic gormedim

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.