< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Skywalkerx -- 2 Eylül 2020; 14:50:47 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Skywalkerx -- 2 Eylül 2020; 14:50:47 > |
bu tip konular forumda ne kadar fakir olduğunu gormek icin iyi oluyor. Adama bak seviniyor degeri düştü diye. alma imkanı hicbir zaman olmayan ürünler baskasini zarara uğraştı diye memnun oluyor. bu hastalıklı kafa forumun heryerinde var. arkadaşım 2080ti var bende yatirim icin alsaydim altın alirdim. bu kart bana 1 senedir en üst düzey performansı veriyor. bu tip bir kart zaten satarken kaça gider ne olur diyecek olanların kartı değildi. nvidia ve ekran kartının en tepe modeliydi ve overpriced bir üründü. hep kendi dar gelirli öğrenci dünyanızdan bakıyorsunuz.
|
2080tiyi 3000, 2070i 1800 liradan yukarı satan olursa almayın
2060 içinse 1300 lira |
Sadece 2000 serisi değil , bence yazılımı bile beceremeyen Amd yi de sildi
|
Konuyu açan kişinin yaş maks. 14
|
Ben hep söylüyordum, 2000 serisi nvidia nın tamamen para söğüçlemek için çıkardığı bir modeldi. ray tracing teknolojisini getirdik dediler, ama daha oturmamış bir teknoloji ile karşımıza çıktılar. 1080 ti kartı olan biri 2000 serisine bulaşmadan çok rahat tamamladı bu süreyi.
|
7000+ dan 3070
10000+ danda 3080 girdiğinde ekran kartı sahipleri size gülebilir.. Avrupa daki zaten ihtiyaçına göre aldığı için fark etmeyecek. Alt modelle üst model arasında 100$ fark oluyor. Sendeki gibi 2000 tl fark olmuyor.. |
buna benzeri 1000 serisi çıktığında olmuştu. sevinmemiz lazım, gıdım gıdım giden gelişme yerine böyle sıçramalar daha güzel. 2080 2070 i olanda bir zahmet kullanmaya devam etsin, her nesildede kart değişmez ki.
|
O kadar parayı verip 1 sene sonra 2080ti ın kuşa döndüğünü görünce bu 2080 sahibi arkadaşlarda bayağı sinirlenmiş anlaşılan. Kolay değil tabi bu şok Türkiye şartlarında enflasyon dolar kuru vs anlıyorum Gördüğüm kadarı ile işi hakarete kadar getirmişler kimi yaş tahminleri yapmış kimi fakir yakıştırması yapmış gerçekten gülünç yorumlar..
Tabi verebilecek bir cevapları olmayınca en kolay yola kaçıp yaşı küçük ve fakir yakıştırmaları yapılmış neden çünkü cevap yok..Bu arada anlaşılan çok merak edilmiş eminim o yaşı küçük diyen arkadaşlardan en az 10 yaş büyüğümdür Eskiyi hatırlamaz diyenler olmuş bunlarada c64 den beri gamer olduğumu belirteyim Vallahi ne diyim gerçekten üzüldüm bak samimi söylüyorum, sen git 10k ver sonra 3070 gelsin yarı fiyata gelsin geçsin üzücü... |
2060 alınır teklifim 700tl
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Started_With_FX5200 -- 2 Eylül 2020; 0:54:13 > |
|
|
|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sky__walker -- 2 Eylül 2020; 10:30:35 > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Skywalkerx -- 2 Eylül 2020; 9:47:46 > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi An Idiot Abroad -- 2 Eylül 2020; 10:49:58 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|