Şimdi Ara

lay's kaşık cips - mini inceleme - ssler geldi -

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
94
Cevap
4
Favori
17.540
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bugün böyle bi şey gördüm aldım. içerisinden efsanevi dippas sosu çıkıyor. sosun mavi paketi bile aynı. sosa kıyamadığımdan cipsi tek yedim, acı bi şey ama o sos için her şeye değer

67 gramı 2 buçuk lira olmasaydı iyiydi tabi

edit: dayanamadım sosu döktüm yoğurda valla aynı sos

eskiden bu dippas sosunu ayrı satıyolardı ne güzel. gene ayrı satsalar cipsi alan olmaz herhalde

edit2: sosu tek yemiyorum 2. paketi açtım

edit3: hem cips de klasik patates cipsleri gibi yağı çekmemiş. lays yazmasa mısır cipsi zannederdim. yalnız diğerleri gibi değil gerçekten acı bi cips.
    benim notum 9/10 o biri de fiyatından kırıyorum.

edit4: ssler eklendi

lay's kaşık cips - mini inceleme - ssler geldi -  lay's kaşık cips - mini inceleme - ssler geldi -  lay's kaşık cips - mini inceleme - ssler geldi -

nacizane tavsiyem cipsi sade yoğurt ile yiyin. cipsin zaten yoğun bir tadı var.
    bence bu cipsin sadesi çıkması lazım. yoksa sos ile acı cipsi yemenin anlamı yok. sosu ziyan etmeye değmez

sosun ne tattığını ise tarif edemiyorum küçükken ne tadıyorsa o tadıyor. ne hayal ediyorsan o tad geliyor ağzına.
    mantı gibi tadıyor bence

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Man Down -- 16 Mayıs 2013; 18:31:32 >

• fiyata göre gramı çok az ama lezzetli, eskiden bir cips vardı ay dede derdim çok küçükken ben 90'larda, aynı o tat, sos zaten dippas vardı eskiden yine aynısı.

kısacası çok güzel cips ama gramajı yükseltseler süper olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Man Down

bugün böyle bi şey gördüm aldım içerisinden efsanevi dippas sosu çıkıyor sosu mavi paketi bile aynı sosa kıyamadığımdan cipsi tek yedim acı bi şey ama o sos için her şeye değer

67 gramı 2 buçuk lira olmasaydı iyiydi tabi

edit: dayanamadım sosu döktüm yoğurda valla aynı sos

eskiden bu dippas sosunu ayrı satıyolardı ne güzel. gene ayrı satsalar cipsi alan olmaz herhalde

edit2: sosu tek yemiyorum 2. paketi açtım

Hocam yeni bir ürün mü bu hiç denk gelmedim?

• yeni ürün evet. ben de ilk kez bugün gördüm. fotoğraf çeken bi şey yok etrafımda paketini çekip atmak isterdim. google da bile bulamadım.
    mor bi paketi var. cipsler kaşık gibi içi oyuk. yoğurda daldır ye
  • evet yeni bir ürün, ben de bugün aldım, çok beğendim, hem sos hem cipsin kendisi de çok güzel, sossuz bile çok lezzetli bir tadı var cipsin, cipslerin şekilleri de çok iyi kaşık gibi, sosu rahatlıkla alabiliyorsunuz
  • İyiymiş ya ilk kez duydum, henüz buralarda yok.Frilotaysa gelir zaten 1 haftaya falan biz de yerik
  • Ss yok mu dostum ?

Burası konu dışı. Kuralları biliyorsun. -Üzülerek söylüyorum- No SS No Güven Joe.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Feysbuk sayfasında bile yok SS falan. Ekşide 1-2 Entry var o kadar. Beyler bari bi teaser olsun bize, koyuverin SS ,hade gari
  • biraz zahmetli oldu ama ilk mesaja ss ekledim

@Grant Imahara
    @yigitovski
  • Sos

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nerden aldiniz acaba

• Kaçmaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Man Down

biraz zahmetli oldu ama ilk mesaja ss ekledim

@Grant Imahara
    @yigitovski

Hocam isteğimden şu an pişmanlık duyuyorum,çok pis canım çekti
  • Güzel duruyor ancak fiyatı biraz fazlaymış, 3 ekmek parası Deneriz bir ara
  • lanet olsun tamda cipsi bırakmıştım!!!

• Dün bende bakkalda görünce hastalığımı unutup dayanamayıp aldım. İçinden çıkan sos dokundu yalnız bana. karaciğer yağlanması olan varsa hiç denemesin.
    2 saat kendime gelemedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: alcarzer44

Nerden aldiniz acaba

ankara okyanus market - yenikent şubesi

böyle ıssız bir yerde bile varsa merkezi yerlere ulaşması lazım çoktan.
  • bizde yeriz yakında. valla her şey sos için. =D
  • yarın alayım
  • 3 gün önce erzincan refahiyede küçük bir ilçede gördüm 2 tane aldım.

dilim yaraydı pek tad alamadım dilimin acısından ama tadı çok harika, dippas gibi değil cipsde sos var. ayrıca o sos karışımındada kekik-nane-karabiber-pulbiber karışımı var.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.