Şimdi Ara

2023'te 'Daha Hızlısı Yok' Diyoruz! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
166
Cevap
2
Favori
8.037
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • 1 haftadır ne yaptınız zaten amacım çözüm değil bunları ifşa etmek.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 2311asd 2 kullanıcısına yanıt
    Merhaba, biz sosyal medya ekibi olarak daha önce görüşme yaptığınız kişi üzerinden sizin hizmetinize ulaşamayız. Her birimin farklı sistemleri ve iş akışı mevcuttur. PM üzerinden müşteri numaranızı iletirseniz ya da destek numaranızı paylaşırsanız hizmetinizi bulup kayıtlarınıza ulaşabilirim.
  • merhaba bursa da ne zaman gigafiber gelecek bekliyoruz kaç yıldır

  • eXcitinG E kullanıcısına yanıt
    Merhaba, altyapı genişletme çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor 🚀 https://turk.net/gigafiber-istiyorum-altyapi-sorgulama sayfamızdan adresinizi talep olarak iletebilirsiniz. Çalışma olması durumunda bilginiz olacaktır 😇
  • algkmn kullanıcısına yanıt

    şunu yazıyı görünce


    Çünkü 1000 Mbps eşit download ve upload’a sahip bir internet herkesin hakkı!


    Ekrem çoşkun diyor ne yediğini bilmek herkesin hakkı

  • tt altyapısı ile ne zaman gbit paketler gelecek

  • rocky_balbao kullanıcısına yanıt
    Merhaba, şu an için paketlerimizde bir değişik bulunmuyor. Paketlerimizde değişiklik olması durumunda sizlere bilgi vereceğiz
  • Bu reklam biraz tırt olmuş abi , uzun yıllardır kullanıyorum. Leş gibi ADSL,VDSL varken hattınızın destekliği EN YÜKSEK hıza kadar veriyoruz idi politika, zaten leş gibi altyapıdan yüksek hıza ulaşamıyorduk. Biz internette sınırlara karşıyız falandı. Şimdi dürkdelekom altyapısı 1gbps yi açtı ama 100mbps üstü için bir çalışma yok diyorsunuz.

    Ne oldu bizim şu altyapının desteklediği sınırlamalara karşı olduğunuz en yüksek hız vaadi?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Miga kullanıcısına yanıt
    Merhaba, ortak altyapı üzerinden şu anda en fazla 100 Mbps' te kadar hizmet verebiliyoruz ama paketlerimizde bir değişiklik olması durumunda sizlere bilgi vereceğiz.
  • Vallahi çok hızlılar. Geçen sene 4-5 ayda 2 kere zam yaptılar. 99.90 dan önce 129 sonra 179. şimdide 249. Ben hızlarına yetişemiyorum.

  • Dogukan_Deniz kullanıcısına yanıt
    Merhaba, fiyat değişiklikleri genel olarak bizim de hiç sevmediğimiz bir konu. Ancak dünyada ve ülkemizde mevcut koşullar çok değişken. Bu durum bizim sektörümüzü de etkiliyor. Tüm TurkNet’lilerin bildiği gibi biz gerekmedikçe fiyat değişikliği yapmıyoruz. Türkiye’de pek çok ilke imza atan bir operatör olarak, tüm kullanıcılarımıza dünya standartlarında, taahhütsüz ve sınırsız internet sunabilmek için çalışmalarımıza da tüm hızıyla devam ediyoruz.
  • İyi günler. Evimde şu an türk telekom internetini kullanıyorum, 2 gün sonra taahhütüm bitiyor ve sizin türknet'e geçiş yapacam. Bugün türk telekom'dan bir çalışan geldi ve türknet için ağ açma işlemi yapacağını söyledi ve o adam gelene kadar altyapı sorgulamada sizin sitede internet hızının 72 mgps vdsl desteklediği yazarken, çalışan geldikten sonra 16 mgps adsl destekler oldu ne hikmetse sadece benim apartmanın 16'ya düşmüş komşularınki hâlâ 72 mgps destekliyor fakat benim hız çalışan geldikten sonra 16 mgps ya düştü. Nasıl olabiliyor böyle bir şey? Ben interneti hızlandırmak için uğraşırken eleman nasıl bir ayar yaptı da bu kadar düştü? Kaldı ki eski türk telekomun internetiyle 25 mgps görüyordum. 120 lira ödeyerek aylık, şimdi 250 lira ödeyecem daha hızlı olması için. Acaba kasıtlı olarak mı böyle bir şey yaptılar lütfen duruma el atın hemen gelip düzeltsinler. Adres Manavgat/ Kavaklı Mahallesi No26, kapı no5
    foto da paylaşıyom, eleman geldikten sonra ve gelmeden önce

    2023'te "Daha Hızlısı Yok" Diyoruz!
    2023'te "Daha Hızlısı Yok" Diyoruz!

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • peaceandlove kullanıcısına yanıt
    Merhabalar, eğer adreste boş VDSL portu yoksa altyapı sorgulamada ADSL paket bilgisi gelir.
  • Telekoma kızarsın fakat en geniş çaplı ve en stabil interneti onlar sunar, bu iş böyledir. Telekom sadık bir dost gibidir.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Zam da çok hızlılar. Pişmanlıktır şimdiden söyleyeyim. 3-5 fenomene reklam vermekle olmuyor bu işler.

  • 68-70 mbps hız alabildiğim 100 mbps bağlantımı geçen yıl Ağustosta 10 aylık peşin ödeme yaparak akullanıyordum. Bu süre içerisinde sanırım altyapıda da çalışalar yapıldı, ping 22 lerden 10 lara inmişti. Ev telefonu da ullandığım için aylık 149,99 TL ye geliyordu.

    Geçen hafta gelen SMS ile 249,90 TL olarak güncelleneceği bilgisi aldım. Enflasyonu dikkate alınca belki normal bir rakam ama, diğer servis sağlayıcıların güncel fiyatlarına bakınca rakam oldukça yüksek. Herhangi bir devam teklifi de sunulmadı. Her halde firma değiştireceğiz.

  • alibaba A kullanıcısına yanıt
    Merhaba, 10 ay peşin ödeme kampanya süresi dolduğu için güncel fiyat üzerinden ücretlendirme yapılacaktır. Fiyat değişiklikleri genel olarak bizim de hiç sevmediğimiz bir konu. Ancak dünyada ve ülkemizde mevcut koşullar çok değişken. Bu durum bizim sektörümüzü de etkiliyor. Türkiye’de pek çok ilke imza atan bir operatör olarak, tüm kullanıcılarımıza dünya standartlarında, taahhütsüz ve sınırsız internet sunabilmek için çalışmalarımıza da tüm hızıyla devam ediyoruz.
  • Peşin ödeme getirin yine, 50 mbps hız için fiyat çok pahalı

  • Matrixx7 kullanıcısına yanıt
    Merhaba, talebinizi ilgili ekibimiz ile paylaşacağım
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.