E

Çavuş
10 Aralık 2005
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme
Toplam: 22 (Bu ay: 0)
Gönderileri

Merhaba telekoma ısrarlarım sonucu en sonunda ek fiber yaparak kofra koyulan yere kadar fiber çektirdim ve dairelere de fiber kablo çekildi ama bağlantı yapılmadı yani gelip kofrayı koymadılar ve ek fiber bağlantısı yapılmadı şuan ne yapmam lazım tekrar dan telskoma gidip baskı mı yapayım yoksa beklicem gelcekler mi yada telekoma gidip İnternet başvurusu mu yapayım fiber internet benim adıma başka evim de var buraya nakil mi istesem bina da vdsl var fiber de çekildi ? Napmam gerekiyor sizce

merhaba daire içinde dışa bakan taraflara iç montalama yaptırmak istiyorum piyasa da çok fazla marka model isimler dönüyor herkes şu iyi şu kötü diyor.

sizce hangi marka almalıyım orta sınıf dalmacyalı var cok pahalı mesela başka ne önerebilir siniz ?

merhaba turknet metro ethernet kurumsal olarak kullanan var mı ? yorumlarınızı alabilirim kesinti oluyor mu problem olunca müdahale hemen ediliyor mu ?

merhabalar yanlış ödenen faturalar var banka üzerinden enerjisa ile görüştüm kendileri iade etmiyorlar başka bir hesaba aboneye devrebiliriz dediler.
bu konuda bilgisi olan var mı yoksa hayrına başka bir abone ye aktaracağım faturaları.
merhaba arkadaşlar yanlışlıkla birinin faturasını ödedik ankara dan enerjisa kullanan.
iade iptal başvurusu yaptım iade yapılmıyormuş o şekilde dediler. ancak başka hesaba abone ye aktarabiliriz dediler.
bu konuda ne yapabilirim acaba ?
merhaba arkadaşlar elimde asus P5QPL-AM anakart var bu anakart sata kaçı destekliyor netten baktım ama pek anlamadım.
şunun için soruyorum SSD Disk taktım 500/500 özelliklerinde yazma okuma hızlarını test ettiğimde 250 max çıktı
sata kaç destekliyor benim anakartım ve sata2 veya 3 için farklı bir yeri var mı ? birde sata 2 veya 3 için sata 2 kablosu mu kullanmak gerekiyor normal sata kablosu yeterli mi hepsi aynı mıdır kabloların ?
merhaba mikrotik 450g aldım kendim kurulum vb işlemleri yapmaya çalıştım ama cok sıkıntılı olmaya başladı.

ban bağlantı kuracak kelime filtreleme hız sınırlandırması vb ihtiyaç gerekcesi olan ayarları yapacak kişi arıyorum.
merhaba arkadaşlar ben ttnet kullanıcısıyım. smile ye gececeğim yada ttnet e devam edeceğim ama şunu merak etmekteyim.
şuanda çoğu kullanıcı 8mbit limitsiz kullanıp 25gb adil kullanım kotası uygulanmıyor yani hızları 1mbit e düşmüyor buna bende dahilim.

ben şunu merak ediyorum 16mbit e gecince 50gb lık kota var peki 50 gb kotayı geçersem hızım 1mbit e düşer mi yoksa 8mbit gibi aynı devam eder mi kotayı geçsem ?

bu konuda 16mbit kullanan kullanıcılar bilgi verirse memnun olurum. teşekkürler.
Hakkında
Forum İmzası:
BF1 : bruuzhy5
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 5 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 3 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 104
İkinci El Bölümü Mesajları: 7
Konularının görüntülenme sayısı: 2.328 (Bu ay: 237)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 19 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Haberleşme ve Dijital Platformlar
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.