Şimdi Ara

2023'te 'Daha Hızlısı Yok' Diyoruz! (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
11 Misafir - 11 Masaüstü
5 sn
166
Cevap
2
Favori
8.045
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • esqueleto kullanıcısına yanıt
    Merhaba, GigaFiber süreçleri bölgeden gelen talep ve altyapı uygunluğuna göre şekillenmektedir. İletilen her talebi proje ekiplerimiz değerlendirmekte ve uygunluk varsa projeye dahil etmektedir.
  • Sevgili forumdaşlar,benim herhangi bir firma vs ile ilişkim yok. emekli cumhuriyet öğretmeniyim... yaklaşık iki yıldır turknet den telekom altyapısı üzerinden 100 mbit internet alıyorum.Gayet stabil 100 üzerinden net 94 alıyorum. dün beklenmedik bir arıza oldu. buradaki şikayetleri okuyunca korktum. turknetin kendi elemanı yoksa arıza uzar diye.

    emekliyim internet olmazsa suyu kesilmiş balığa dönerim.

    telekom a gittim. "aman aman heyy" lüblanlinin dolandırdığı telekom zararı vatandaşa yüklüyor. 100 mbir 550 tl 18 ay taahüt vee modem kıra ücreti aylık 110 tl??? tabiki vaz geçtim.

    bu sabah aradılar servis geldi,24 saat içinde arızam giderildi... Aman ha turknet kalite ve fiyat uygunluğunu hiç bir yerde bulamayız derim.

    Turknet e başarılar diliyorum.

  • mamoste1 kullanıcısına yanıt
    Merhaba, hizmetinizi kontrol ettiğimde evet arızanız giderilmiş ve hattınız online görünüyor. Keyifli kullanımlar dilerim
  • Üye olayım diye girdim. Müşteri hizmetlerini aradım. Bana telesekreter sen üyesin diyor. Halbuki kapısından bile geçmedim. Neyse diğer menüleri zorladım canlı destek için ama dolandıra dolandıra bir hal oldu. Sonuç olarak canlı destek alamadan kapattım.


    Allahtan üye değilim. Üye olup sorun yaşasam bittik.

  • Moon Star Turkey kullanıcısına yanıt
    Merhaba, yaşadığınız sorun için üzgünüm. İletişim bilgilerinizi PM üzerinden gönderebilirseniz size yardımcı olmak isterim.
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.