Şimdi Ara

2023'te 'Daha Hızlısı Yok' Diyoruz! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
166
Cevap
2
Favori
8.040
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • İş yerimizdeki telefon ve internet hattımızı size taşıdık. Bugün internet aktif oldu ama telefonda çevir sesi yok. Arama da yapılmıyor, arama da gelmiyor. İş yeri telefonu olduğundan elimiz ayağımız şu an telefon hattı ancak durum ortada. Çağrı merkezi ile görüştük, kayıt açtık ama sabahtan beri durum aynı. Ne yapacağız biz?


    @TurkNetDestek




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi calzebur -- 30 Aralık 2022; 17:40:54 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • calzebur kullanıcısına yanıt
    Merhaba, destek kaydı numaranızı gönderir misiniz? Kontrol ederek yardımcı olmak isterim.
  • Kullandığınız internet ve telefon hizmeti tahhütsüz ise "Bireysel" olarak hizmet almaktasınız ve size tavsiyem en kısa zamanda hattınızı kurumsal pakete geçirmeniz veya işletmeciyi değiştirmeniz. Özellikle bireysel tarafta sabit telefon numarasını tamamen kaybeden kullanıcılar var.

  • Daha hızlısı yok derken ticketlara dönmeme hızı mı? Veya zam yapma hızı?

    Hmmm hemen hemen en hızlısısınız evet.

  • Cemilian C kullanıcısına yanıt
    Merhabalar, oluşturulan destek kayıtlarına net uzmanlarımız hızlı bir şekilde dönüş sağlıyor ama yaşamış olduğunuz sorunu iletebilirseniz size yardımcı olmak isterim.
  • 3 ay evvel turknetten gidip türk telekoma geçtim malum enflasyon yüksek diye habire zam yapılır diye gittim taahhüt verdim. Açıkçası ttnete geçtiğime pişmanım. Cayma bedeli çok çıkmasa açıkçası tekrar turknete geçmek isterdim. İkisini de kullandım ancak turknet daha iyiydi diyebilirim.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Türknet’e geçeli 1 ay bile olmadı henüz ,gigafiber altyapısı olmasına rağmen henüz 500mb bile hız test edebilmiş değilim bazı günler 100mb hız bile alamıyorum normal mi bu hızlar acaba?
    2023'te "Daha Hızlısı Yok" Diyoruz!



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi furkanyusuf123 -- 8 Ocak 2023; 19:39:54 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • furkanyusuf123 kullanıcısına yanıt
    Merhaba, bu durum ile ilgili oim üzerinden destek kaydı oluşturmanızı rica ederim. Ekiplerimiz gerekli kontrolleri sağlayacaktır.
  • Burada hangi firma olursa olsun port ucretinden dolayı zam yapmak zorunda kalıyor zam tt yapıyor not ben baska iise kullanıyorum turknetli degilim

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • phasan P kullanıcısına yanıt

    Hocam 6 sene hizmet aldığım firmayı bana anlatmayın. Biliyoruz. O kadar sene hiç aksatmadan her faturamı ödedim. Sonra bi baktık adamlar "sana zam yapıyoruz, sana yapmıyoruz" diye müşteri seçmeye başladılar. Bu dünyanın neresinde olursa olsun saçmalığın daniskasıdır. Siz bizim alt yapımızı kullanmıyosunuz o yüzden siz daha fazla ödeyeceksiniz dediler. Lan sanki ben mi dedim benim apartmana mahalleye gelmeyin diye. Bunun hiç bir kitapta karşılığı yoktur kardeşim. Bu kazığı bize attılar. O yüzden hiç savunmasın kimse çünkü emin olun verecek cevabımız var.

  • Her firma zam yapıyor bu zammı tt alt yapisinda olan firmalardan degil de bence bunu tt söylemiz gerekli ama burda kim tekel olursa o fiyat istediği gibi artirabiliyor malesef turkiyede tt nın rakibi olsa da ona göre hangisi uygunsa gsm şirketlerin gibi degistirebilsek

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • size lafım yok sizde haklısınız bu konuda malesef burası turkiye burada belediyeler yeni kurulan firma ile anlaşsa daha hızlı işler yürür kullanıcının isine gelir

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Önce gigafiber altyapınızı genişletin sonra reklamınızı yapın :)

  • Pazartesi. Cikiyorum. 249 tl alacak baska birini bulun

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • xsabitx kullanıcısına yanıt
    Merhaba, GigaFiber çalışmalarım her bölge için devam etmektedir. Gelen talepler proje ekiplerimiz tarafından değerlendirilmekte ve altyapı uygunluğu da varsa sürece dahil edilmektedir.
  • Başlık ZAM konusunda değil mi? 😀

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Türknet bitmek bilmeyen arıza olayını hala çözemedi. Benim 2 aboneliğimi ve 4 referans kurbanını uyararak en kısa sürede fahiş zamlardan ve 1 haftadır interneti arıza adı altında kesilip diğer operatörlerin interneti olmasına rağmen hala verilemeyen hizmet için arıza tespiti yapalım 300 lt diyen müşteri hizmetleri yetkilisi anlıyorum artık yükünüzü tuttunuz şimdi müşteri yolma peşine düştünüz galiba. Artık ne haliniz varsa görün. Taahhüt yok diye gelenler 1 yılda yüzde 250 zam ile sonu belli olmayan maceraya girmeye gerek yok. Tttnet 1. Türknet ikinci uzak durulması gereken şirket oldu artık. 1 haftadır şehir merkezinde hat yenilemesi diye internet kesintisimi olur dep ya hu...

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 2311asd 2 kullanıcısına yanıt
    Merhaba, size yardımcı olabilmem için destek kayıt numaranızı iletmenizi rica ederim.
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt
    Beni bulmak için müşteri hizmetleri çalışanı yunus k konuya hakim Kütahya de sorunsuz hat için 300 TL de hemen anlar

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 2311asd 2 kullanıcısına yanıt
    Özür dilerim, bu şekilde size yardımcı olamıyorum. Destek numaranızı iletirseniz hizmetinize ulaşabilirim.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.