Şimdi Ara

2022 F/P Otel Fırsatları (56. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.405
Cevap
159
Favori
397.401
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
33 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5455565758
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Zeynep Hotel fiyat açısından bu yıl çıtayı yükseltmiş. Eylül 23'ten sonra Sueno ile aynı fiyatlara geliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi civcivx -- 26 Ocak 2022; 10:35:39 >
  • bendemi sorun var kazandiğim parada mı sorun var normal sartlarda eskiden 5 gün 5 yıldızlı otelde cok rahat kalabiliyorken bu sene imkan yok 12..13...15..20...30 bune ya yazıkk bize

• morpheus.00 kullanıcısına yanıt

Fiyatı artıran talep değil masraflar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçen ay 375 TL gelen elektrik faturam bu ay 606 TL geldi. Doğalgaz ne gelecek Allah bilir. 7 TL olan benzin 14 TL oldu. Otel fiyatlarını eleştirmeye gelene kadar çok daha fazla şey var bu ülkede. Sonuçta otel keyif işi, gitmezsin olur biter.

• mete041 kullanıcısına yanıt

Siz de bir sorun yok. Türk halkı olarak sistematik bir şekilde fakirlestirildik. Her şeyin fiyatını 2 katına çıktı son bir kaç ayda. Bizim kesimden tatile gidenler de dişinden tırnağından arttırdığı parayla sene de bir tatilim var bari 1 hafta keyif yapayım diyerek gidiyor.

• enflasyonun %50 olduğu yerde vade farkı yoksa sakızı bile 36 taksite bölerim.

• ayıp oluyor beyler A kullanıcısına yanıt

Konuyu kapayabiliriz bu efsane yorumdan sonra  

• Geçen sene 4.800'lere gittiğim otel bu sene 10.500'den aynı tarihlere fiyat açmış, affedersiniz ama OHA!

• Diverso kullanıcısına yanıt

Bugün itibariyle Temmuz sonu için aquaworld Belek için rezervasyonumuzu yaptık.. @diverso ya çoşku beye sağladığı çoçuk indirimleri ve yardımları için teşekkür ederim.. geçen sene tavsiyesi ile Zeynep otele gitmiş f/p olarak ben memnun kalmıştım .. bu sene de umarım yine aynı memnuniyet içinde oluruz..

• Bu zamana kadar zeynep oteli beklemiştim ama fiyatı uymadığı için ve @Diverso önerisiyle 16 Temmuzda 5 gece Aquaworld Belek için rezervasyon yaptım. Hayırlısı bakalım.

• Bu sene son tatilimiz ertelemeyin. Seneye 2023 konusu açılmaz sanırım.  

• TDB T kullanıcısına yanıt
    Ne yani 3 ay hiçbirşey yiyip içmeden aldığım ayligi otele yatırıp 5 gün tatil mi yapıyım.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Tesisler pahalı evet parası olan tatile çıkacak olmayan çıkmayacak, pahalı tesise gitmeyip çadır kursan yine bir asgari ücret harcarsin 5 gecede, hiçbir şeyin elle tutulur yani kalmadı, bu yaz sadece 7-8 bin lira akaryakıt giderim olacak geçtiğimiz yaz benzer guzergah 3 bin lira tutmamisti

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Biz sadece otel fiyatlarını baz alıyoruz tamam rezervasyon yaptırdık diyelim. Eşimde bende yıl sonu prim aldık otel paramız çıktı. Ama bunun yol parası var yolda giderken yemek yiyorsun, tatil kıyafetleri var, orada harcıyorsun.

Zamlar öncesi aracım 80 kuruş civarı yakıyordu şimdi 1.5 - 2 lira civarı yakar ben bu araçla nasıl tatile gideyim.
    Sadece otel parasıyla bitse keşke masraflar.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sar1Lac1

Biz sadece otel fiyatlarını baz alıyoruz tamam rezervasyon yaptırdık diyelim. Eşimde bende yıl sonu prim aldık otel paramız çıktı. Ama bunun yol parası var yolda giderken yemek yiyorsun, tatil kıyafetleri var, orada harcıyorsun.

Zamlar öncesi aracım 80 kuruş civarı yakıyordu şimdi 1.5 - 2 lira civarı yakar ben bu araçla nasıl tatile gideyim.
    Sadece otel parasıyla bitse keşke masraflar.
    Arabanız ney hocam 2 lira mı yakıyor cidden . Cidden tatil işi aşırı lüks artık

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 5455565758
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.