Teğmen
03 Nisan 2012
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme
Toplam: 86 (Bu ay: 0)
Gönderileri
Aracımın 2 yıl garantisi var ama yetkili servis filitre değişimine bin TL istiyor bende dışarda yaptırmayı düşünüyorum.
Merhaba arkadaşlar 1 yıl önce sıfır araç aldım, taş sıçraması sonucu kaputta boya atması meydana geldi.Kaput koruması yaptırsam işe yararmı dersiniz.
Arkadaşlar merhaba benim şöyle bir sıkıntım var depo 42 lt simit depo fulledikten sonra gösterge modülünde 4 yeşil ışık yanıyor buraya kadar normal depodaki gaz çeyrek azaldığında 3 yeşil ışık, yarım depo azaldığında 2 yeşil ışık, çeyrek depo gaz kaldığında 1 yeşil ışık yanması gerekmiyor mu? bendeki sıkıntı bu şekilde kademeli olarak göstergenin düşmeyişi. yaklaşık 150 km sonra 3 yeşil ışığa, birkaç km sonra da direkt olarak 2 ve 1 yeşil ışığa düşüyor.Bu sıkıntıyı yaşayanlar var mı? bilgisayar üzerinden usta birçok kez ayar yaptı ama bir türlü olmadı.
2005 model ford fiesta aracım 1 ay önce rektefiye oldu.Sanayide motor yeniden yapıldık dan sonra aracım mavi duman atmaya başladı bildiğiniz mangal dumanı gibi, ustaya götürdüm turbo yeni takılmıştı garantiden değişildi düzelmedi, pompacıya gitti düzelmedi, araca 8 bin masraf yaptım bir türlü düzelmedi sizce duman atmasının sebebi ney olabilir arakadaşlar.
Geçtiğimiz günlerde karşı taraf yüzde yüz kusurlu bir kaza geçirdim.Aracim Honda Civic 2017 model bayiye gittim bayi çamurluk değişir tampon değişme ihtimali varda yokta dedi tahmini 4-5 bin civarı hasar çıkabileceği söylendi.Gocuk onarımı yapan yerleri gezdim düzeltiriz çamurluk uç kısmı ezilmiş sadece orasını düzeltemeyiz dediler.Kafam karıştı kimisi arabayı git serviste yaptir hem senden

para çıkmayacak hemde servis garantisi altında arabani temiz yapılmış bir şekilde alırsın diyor kimileri araçta parça değiştirme onarim yaptır diyor.Sizlerin fikri nedir acaba.
Arkadaşlar herkese hayırlı günler. 2 gün önce maddi hasarlı bir kaza geçirdim sol ön çamurluk ta göçük var.Ankara da önerebileceğiniz işin ehli işini düzgün yapan göçük onarım merkezi arıyorum.Önerisi olan varsa çok sevinirim.
Sıfır dizel araç almayı düşünüyorum.Benzinli ile arasında 10-15 bin lira fiyat farkı var.İlerde satmak gerektiğini de düşünerek 2'nci el piyasasınada baktığımda belli kilometreden sonra fiyatlarda ciddi bir düşüş söz konusu.Sizce dizel araç almak mantıklımı değilmi.
ARKADAŞLAR YAZIN MERSİNDE AİLEMLE TAİL YAPMAYI DÜŞÜNÜYORUZ.NEREYİ ÖNERİRSİNİZ VE GİTMEDEN YAZLIK EV NASIL AYARLAYABİLİRİM.YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM.
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: geçen ay
Son Mesaj Zamanı: 5 gün
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 439
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 2.689 (Bu ay: 126)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 275 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Sıcak Fırsatlar
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.