Şimdi Ara

2022 F/P Otel Fırsatları (55. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.405
Cevap
155
Favori
398.793
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
33 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5354555657
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Degisiklik isteyenler tren ile istanbuldaysaniz sapanca yapabilirsiniz ordan kartepe , etkinlikler filan var . Tren tek yon kisi basi 20 tl gebze sapanca . Ctesi sapancaya gececegiz . Kartepeye cikmam ama .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sevenhillli -- 21 Ocak 2022; 0:39:56 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Uzaklaşıp biraz kafa dinlemek istiyorum. Şubat ayı için, deniz kenarı beldelerden nereleri tavsiye edersiniz? Otel olarak tavsiyeleriniz var ise de mutlu olurum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Geçmiş yıllarda 3 sefer bu otelde konaklamıştık, ailecek.

Ödediğimiz ücretlere göre tam bir f/p otelidir. Yemekleri çok ama çok iyidir, otel olanakları fena değildir.

Özellikle çalışan kalitesi müthiş iyidir, öyle göz kaçıran, küfür eder gibi servis yapan çalışanları yoktur.

Artık çocuklar sıkıldı, biz bu sene farklı bir otele gideceğiz. Yoksa bana kalsa ben yine giderdim. :-)

<<<===Panasonic TX-P50G10E===>>> incelemesi için buraya tıkla...
  • Sevenhillli S kullanıcısına yanıt

Kartepe kadar gereksiz ve şişirilmiş başka bir yer bilmiyorum. Eğer kayak yapıyorsanız gidin ama çocuklar kar görsün, kızak kaysın, vs düşüncesi ile gidiyorsanız hiç gitmeyin.

Bir tuvalet sırasında bile yarım saat beklemeyi göze alıyorsanız gidin, üstelik pislikten girilmeyecek bir tuvalet için.

Yemek yenecek yerler çok kısıtlı, olanlar da hem kalitesiz hem de abartılı fiyatlandırılmış.

Hayatımda, gereksiz kalabalığın bu kadar bir araya geldiği başka bir yer görmedim.

<<<===Panasonic TX-P50G10E===>>> incelemesi için buraya tıkla...
  • brkprlk35 kullanıcısına yanıt

Hocam firma adını neden yazmıyorsunuz ısrarla? Yazın ki başkalarının da başı yanmasın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dediğim gibi adamların avukatları boş durmuyormuş. Ben haklı davamda bile tüketici hakem heyeti onlarına tarafında. Bir de üzerine Google yorumlara yazmıştım fakat sonradan sildim çünkü Şikayetvar.com'da bile yazıyor herkesi dava etmişler. İzmir firması eğer İzmirli olan varsa ufak bir araştırma ile zaten bulabilir. Ben nasıl ketenpereye geldim onu anlayamadım bir türlü, acele ettim sanırım.. 1 haftada karar verdik, 3 gün içinde eşim covid pozitif oldu. Şimdi de karar çıktı, reddedildi..

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

AQUAWORLD BELEK

%45 EB İndirimi ve %5 DH Özel İndirimi ile Toplam %50'lik İndirim Oranı ile Hala Çok Cazip Bir Seviyede.
    Değerlendirmek isteyen misafirlerimizin hızlı aksiyon almalarını öneririz zira yakın zamanda kademeli fiyat artışı gerçekleşecektir.

Tesis Belek Bölgesinin imza tesislerindendir.
    Çok geniş alana kurulu, denizi, sahili, peyzajı, doğası ile gerçekten Belek Bölgesi'nin en özel konumlarından birine sahiptir.
    UHD Konsepti ile hizmet sağlar. F/P beklentisi ile konaklayan misafirlerinden çok yüksek memnuniyet geri dönüşleri aldığımız tesisle alakalı

Bilgi, teklif ve rezervasyon talepleriniz için;

DIVERSO TUR'A NASIL ULAŞIRIM?
    Adres: Meşrutiyet Mahallesi Selanik Caddesi 52/6 Kızılay Çankaya/ANKARA
    Telefon: 0312 266 44 44 / 444 4 608
    WB:

NASIL TEKLİF İSTERİM?
    Giriş/Çıkış Tarihi:
    Yetişkin Sayısı:
    Çocuk Sayısı ve Doğum Tarihleri:
    Tercih Edilen Bölge/Otel:
    Maksimum Bütçe:

Bilgilerini Tarafımıza;
    Özel Mesaj (PM) ve WB Hattımız üzerinden iletebilir,
    İletişim Numaralarımız Üzerinden Bizlerle İrtibata Geçebilir,
    Ya da ofisimizde konusunda uzman personelimiz aracılığı ile detaylı bilgi edinebilirsiniz.

SEVGİYLE KALIN.

2022 F/P Otel Fırsatları2022 F/P Otel Fırsatları2022 F/P Otel Fırsatları2022 F/P Otel Fırsatları2022 F/P Otel Fırsatları2022 F/P Otel Fırsatları2022 F/P Otel Fırsatları2022 F/P Otel Fırsatları

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Diverso -- 24 Ocak 2022; 11:28:43 >

• Diverso kullanıcısına yanıt
    Zeynep hotel ne zaman açıklayacak fiyatları onu bekliyoruz

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
    Geçtiğimiz hafta bekliyorduk ama ufak bir sarkma oldu.
    En kısa süre içerisinde duyurularını yapmayı temenni ediyoruz.
    Sevgiler.

Bu mesaj üzerine Coşku Bey ile iletişime geçtik ve ekibi ve kendisi bize çok yardımcı oldular.

Bayram haftasında inşallah 6 aile olarak otelde olacağız.

Bir kez de buradan teşekkür etmek istedim kendisine.

• Setur Yetkili Satış Acentesi Diverso Tur İyi Forumlar Diler.

ZEYNEP HOTEL
    Fiyatları açıklandı ve rezervasyon alımına başladık.

Bilgi, teklif ve rezervasyon için WB hattımızdan ve PM aracılığı ile bizimle irtibata geçebilirsiniz.

Sevgiyle Kalın.

• Geçen yıl 6700 e gittiğim zeynep otel aynı tarihlerde 13000.

Zeynep oteli bekliyordum 8-9 bin olursa yine orayı tercih ederim dedim. Bu yıl 5 günlük tatil cebimizi boşaltcak.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• 2006 Laguna 1.6 Expression Manuel | 2005 Getz 1.3 GLS Otomatik | 2008 Honda CR-V 2.0i Executive Otomatik | 2015 Fluence 1.5dCi Touch Plus | 2000 Megane RTE 1.6 16V | 2015 Fiesta 1.6 Titanium | 2019 Subaru Forester 2.0i Premium Plus | 2018 Subaru XV 1.6 Xtreme Plus | 2017 Toyota Corolla 1.33 Life
    • 2018 Megane 1.5 DCI Touch (Mevcut araç)
    • 2022 Egea 1.3 Easy Plus (Mevcut araç)
  • Diverso kullanıcısına yanıt

Herkese iyi forumlar dileriz.

ZEYNEP HOTEL

Rezervasyonları çok hızlı ilerliyor.
    %40'a varan EB indirimleri ciddi talep görüyor.
    Muadillerinin çok ama çok önünde, avantajlı bir fiyata sahip.
    Hiç bir üründe, hiç bir hizmet kaleminde geçtiğimiz yıl ki fiyatlarla karşılaştırmamak gerekiyor.
    Şunu gönül rahatlığı ile söyleyebiliriz; tesis muadil hizmet kalitesine sahip diğer tesislerden 4-8 Bin TL arasında daha uygun.

* Zeynep Hotel Regnum Carya İşletmesidir.
    * Tesis Belek/Serik Bölgesi'nde konumlanmaktadır.
    * Peyzajı, kum sahili, çabuk derinleşmeyen denizi, sahil iskelesi ve kaliteli hizmeti ile ön plana çıkmaktadır.
    * Tesiste markalı import içkiler konsept dahilinde sunulmaktadır. (RedLabel, Ballantanis, Smirnoff, Gilbeys, Yeni Rakı, Tekirdağ Rakı, Efes, Tuborg vb.)
    * Minibarlar alkollü, alkolsüz soft içeceklerle günlük tazelenmektedir.
    * Yiyecek ürün tedarikçileri %90 oranında Regnum ile aynıdır, dolayısı ile lezzete ve kaliteye yansımaktadır.

Bilgi, teklif ve rezervasyon için hızlı aksiyon almanızı tavsiye ederiz, zira kısa zaman içerisinde kademeli fiyat artışı söz konusu olabilir.
    Sevgiyle kalın.

• 
Sayfa: önceki 5354555657
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.