Şimdi Ara

2019 F/P Tatil Fırsatları (Ana Konu) (275. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7.104
Cevap
245
Favori
779.178
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 273274275276277
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Herşey dahilde bir türlü cam bardakla servis veren otele denk gelemiyorum. en son Voyage da olmuştu. Hatta plajda garsonlar servis yapıyordu. Yemekleri olsun, hizmeti olsun 4*4 lüktü. Ancak şimdi Voyage alsam 1 hafta 4 kişi 20 bini aşıyor. Yok mu Voyage kalitesinde ucuz fiyat performans oteli özellikle içeceği cam bardakta veren

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi graystorm -- 2 Temmuz 2019; 17:59:14 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: By_C@BB@R

Arkadaşlar eşim ve 3 ve 5 yaşındaki 2 çocuğumla birlikte en az 6 gece maximum 4-5bin bütçe için tavsiyelerde bulunabilir misiniz?
    Fiyatlar çok şişmiş.
    3 öğün yemek olsun denizi güzel olsun yeterli benim için.
    Kilikya Çamyuva hotel
    Clup akman beach camyuva

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • graystorm kullanıcısına yanıt
    Giderken yanında cam bardağını götür.

• quote:

Orijinalden alıntı: karabil07

Kilikya Çamyuva hotel
    Clup akman beach camyuva

Alıntıları Göster
    hocam sen sürekli aynı yerleri öneriyosun ?

Hayırdır?

Tripadvisor yorumlarını okuyomusun bu önerilerinin ?
  • radko kullanıcısına yanıt
    Hocam hepsi doğrudur da taksicilerin bi tanesinin daha işler iyi dediğini duymadım. Geçen biri anlatıyor söyle borç böyle harç yetmiyor vs. Abi dedim taksi kirası nasıl çıkıyor sana ne kalıyor diye, demesin mi taksi plakası benim diye. La istanbulda bi plaka 1.5 milyon dalga mı geçiyon dedim, o ölü yatırım ama işler yavaş diyor. Sever mısın yarına mı saklarsın

• Bodrum'da 10. evlilik yıl dönümü için önerecebileceğiniz güzel deniz manzarası olan, kalite olarak pişman etmeyecek, çiftler için uygun, gecelik 2.000'e kadar önerileriniz olur mu?

Kendim Baia Bodrum ve Swissotel Resort Bodrum arasında gidip geliyorum. Bu otelleri deneyimleyen var mı?
  • Sportivo S kullanıcısına yanıt
    Titanic deluxe ve lujo hotel bakın lujo"À La Carte All Inclusive" bir hotel tam lüks hotel

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • radko kullanıcısına yanıt
    Güzel oteller ama Gecelik max 2000 TL bütçeyi aşıyorlar maalesef. Lujo gecelik 4000 TL civarı.
  • Dostlar merhaba, marmaris için uygun fiyatlı otel önerir misiniz?

• quote:

Orijinalden alıntı: CrazyLeshRaC

Arkadaşlar bir sorum olacak. Annem babam için bayrama tatil rezervasyonu yaptırmıştım. 2 ay önce. Şuan fiyata bakıyorum aynı tur üzerinden ve fiyatın düştüğünü görüyorum bu durumda yapılabilecek şeyler nedir? İptal ettirip yeniden rezerv yapabilirim ama taksitli olduğu için limite anında yansımayacak o yüzden başka şansım varmı arayıp farkı istemek gibi?
    ETS bu konuda çok iyi bir firma. Daha önce benim de başıma geldi. Satın aldığım otelin fiyatı düşmüş ama benim haberim dahi yoktu. Acente arayıp, kartınıza aradaki farkı iade ettik dedi. Çok şaşırmıştım gerçekten. Türkiye’de bunu yapacak başka firma tanımıyorum. Aramasalar haberim dahi olmazdı:)

• quote:

Orijinalden alıntı: gorkemnalbant

Radko hocama katılıyorum'. Kuşadası tatilimden neredeyse otelde hiç yabancı yoktu. Alayı alamancı idi. Sahilde de çoğu türktü. Yabancı vardı ama o çok fazla değil. Yerlisi ile konuştuğumda hala sezon tam açılmadı bu sene az diyordu. Ya pastayı Antalya kaptı, ya da bize yalan söylüyorlar
    Sanırım temmuz ayına girmemizle birlikte canlanır turizm piyasası. 23 Haziran seçimleri de insanların tatil planlarını ertelemesine sebep oldu diye düşünüyorum.

Önümüzde koca bir temmuz ve ağıstos ayı var, hatta kurban bayram tatili var. Taksiciler de ağlaşıp durmasın hemen:)

• goldenlight17 kullanıcısına yanıt
    Cocuk kulubu gercekten basarili , hem büyük hemde ilgili personelle donatilmis tabi suenonun falan cocuk kulubunden sonra burasi cocuklarinizi kesmez.
    Animasyonlar cok basarili degil , havuz basinda hergun klasik danslar muzikler , aksamlari 4. Kattaki roof bar denilen yerde gösteriler oluyor ama mekan cok büyük olmadigindan ekip iyi olsada gösteri tam anlamiyla sergilenemiyor , cuma günleri köpük partisi yapiyorlar sahilde.

• gorkemnalbant G kullanıcısına yanıt
    Hocam yanyana otellerde okadar fark olurmu . bizim otel full arti full du hemde otelin cogu rustu.

• Water Planet Delux & Aquapark hakkında bilgi verebilir misiniz?
  • baia bodrumu ve forever clup bilen varmi ikisinide

forever clup geceligi 650 baia 1200 du... iki katini verecek fark varmidir... baia ultra her sey dahil ama biz alkol kullnmiyoruz

• fettah kullanıcısına yanıt
    Hocam senin otelle benim otel bir değilki öncelikle.Seninki her şey dahil lüks bir otel.Yabancı misafirin gelmesi daha olası.Bizim otelde 3-5 kişi hariç yabancı görmedim.Alayı Türk’tü ama alamancı Türk.Denizde de hep Türk’tü.Yabancıda vardı ama öyle aman aman değil.Yoksa tabi ki yabancı var ama öyle söyledikleri sayıda gözlemlemedim.tabi ki yanlışta olabilir gözlemim

• fifa_05 kullanıcısına yanıt
    Alt-orta sınıf arası bir otel.Kaydırakları,havuzları dışında bir özelliği yok.Yemekler vasat,hizmet vasat,odalar vasat.Amaç aqua,eğlence ve ucuz olsun denirse gidilir.Yoksa aman aman bir otel değil.

• gorkemnalbant G kullanıcısına yanıt
    bu fiyat aralığında tavsiye edebileceğiniz bir otel var mı hocam?
    2 kişi günlük ortalama 1000 TL
  • Hepinizine merhabalar.. aranıza yeni katıldım.Esimle birlikte eğlenebileceğimiz max 3500 TL bütçe 4 gece kalabilecegimiz otel tavsiyelerinizi bekliyorum.. şimdiden teşekkürler

• graystorm kullanıcısına yanıt
    Voyage ı ilk defa bu sene tecrübe ettim gerçekten çıtayı yükseltmiş bir tesis

• 
Sayfa: önceki 273274275276277
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.