Şimdi Ara

2019 F/P Tatil Fırsatları (Ana Konu) (273. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.104
Cevap
245
Favori
779.186
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 271272273274275
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Su aktiviteleri fazla olan nere önerirsiniz? (banana, parasailing vs.?)
  • Ya bu zeynep otel o kadar övüldü ki, karar veremedim. Daha rezervasyon yapamadım ama kafam çok karışık.
  • Merhaba; Eylül ayının ilk haftası için Alanya-Manavgat yada Fethiye bölgesinde 3000-3500tl bütce ile Herşey dahil komsetp ile otel arayışındayız. Açıkçası Otel dışına sadece Dalış turu için çıkmayı düşünüyoruz. Bu sebeple otel aktivite ve animasyonları beklentimizde mevcut.

Giriş Tarihi: 01 Eylül 2019
    Çıkış Tarihi: 08 Eylül 2019
    Yetişkin Sayısı: 2
    Tercih Edilen Bölgeler: Alanya / Manavgat / Fethiye
    Maksimum Bütçe: 3000-3500

Tavsiyemdir. 2017 yılında 10-17 Eyül tarihlerinde gidiş dahil 2190 tl'ye yine aynı amaç ile gittiğimiz Manavgat Narcia Otelde 7 gece kalmıştık. Şuan istediğim tarihlerde 5400tl civarı.. O sene Manavgat Düden şelalesi ve Alanya Yamaç Paraşütü için 2 gün Otel dışına çıktık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi leteral -- 1 Temmuz 2019; 11:36:52 >
  • By_EKReM kullanıcısına yanıt
    Bende Zeynep Hotel için kararsızım. Geçen yıllarda iyiymiş. Tripadvisor'de bu yaz yapılan olumsuz yorumlar var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gorkemnalbant

2012 yılında bende aynı tarihlerde 23ekim_30ekim arası lirada balayı yapmıştım.Çok memnun kalmıştık. Jakuzili suit oda vermişlerdi bize. Almadan verip vermeyeceklerini sorun. Konsepti değiştşrmedilerse benim ismimi bile verebilirsiniz tanıdığım çok memnun kalmıştı şimdi bize tavsiye etti diye. Enver bey vardır bu balayı çiftleri ile ilgilenen. Hala orada çalışıyor biliyorum. Otelin kendisini arayıp sorun. Birde para sıkıntısı yoksa voyage belkide öneririm. İş arkadaşım balayına gitmişti anlara anlata bitiremez hala.
    Hangi otelden bahsediyorsunuz?
    Edit: Limradan bahsetmişsiniz. Limrada şöyle bir sıkıntı var galiba. Ana otelin bulunduğu yerin sokağın karşısında Limraya ait Limra Park diye bi yer var. Orası ile ilgili şikayet çok. Hotels.com dan bakıyorum anladığım kadarıyla Economy olarak yazan odalar bu otelde galiba fiyatı da 5 gece için 2500 TL. Standart olarak yazan odalarda ana bölgede bulunan odalarmış. Onların fiyatı da alkolsüz 3000 TL. Arayıp rezervasyon sordum 3900 TL fiyat verdiler ama alkollü fiyatmış, alkolsüz rez. yapmıyorlarmış. Zaten alkol kullanmıyoruz biz. Farklı bi alternatif bulamazsam bu fiyata bu otel uygun gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atom-karınca -- 1 Temmuz 2019; 11:35:1 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ROLLING STONES

Bende Zeynep Hotel için kararsızım. Geçen yıllarda iyiymiş. Tripadvisor'de bu yaz yapılan olumsuz yorumlar var.
    Club nena ve bu ikisi arasında kaldım. Hayır işin kötü tarafı haftaya gideceğim.
  • atom-karınca A kullanıcısına yanıt
    Limak Limra'da geçen yaz konakladık. Odamızı ücretsiz aile odasına upgrade ettiler, 2 gece alakart restorandan yararlandık. Bunlara rağmen bir daha gitmeyi düşünmem. Tesis orta kalitede, daha önce gitmiş olduğum Ela, Titanik veya Xanadu ile karşılaştırılamaz. Bence biraz daha iyi bir otel tercih edin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: By_EKReM

Ya bu zeynep otel o kadar övüldü ki, karar veremedim. Daha rezervasyon yapamadım ama kafam çok karışık.
    Crystal flora beldibi otel biz çok beğendik

• quote:

Orijinalden alıntı: leteral

Merhaba; Eylül ayının ilk haftası için Alanya-Manavgat yada Fethiye bölgesinde 3000-3500tl bütce ile Herşey dahil komsetp ile otel arayışındayız. Açıkçası Otel dışına sadece Dalış turu için çıkmayı düşünüyoruz. Bu sebeple otel aktivite ve animasyonları beklentimizde mevcut.

Giriş Tarihi: 01 Eylül 2019
    Çıkış Tarihi: 08 Eylül 2019
    Yetişkin Sayısı: 2
    Tercih Edilen Bölgeler: Alanya / Manavgat / Fethiye
    Maksimum Bütçe: 3000-3500

Tavsiyemdir. 2017 yılında 10-17 Eyül tarihlerinde gidiş dahil 2190 tl'ye yine aynı amaç ile gittiğimiz Manavgat Narcia Otelde 7 gece kalmıştık. Şuan istediğim tarihlerde 5400tl civarı.. O sene Manavgat Düden şelalesi ve Alanya Yamaç Paraşütü için 2 gün Otel dışına çıktık.
    Sizin limitinize gore 2 kişi 7 gece normal otel bulmak çok zor

• quote:

Orijinalden alıntı: karabil07

Crystal flora beldibi otel biz çok beğendik

Alıntıları Göster
    Hocam fiyat.

:)

çok aşar o bizi.
    Park dediğiniz kısım ootelin arkasından geçen kiriş yolunun orada.Arada sadece bir yol geçiyor.Ama tavsiye etmem size.Balayı için orada kalınmaz zaten.Balayı hayatınızda bir kere yaşayacağınız bir olay olduğu için paraya kıyın derim.Eğer limradan alırsanız ana binadan olsun kesinlikle.Bende alkol kullanmıyorum.Alkolsüz oteller daha pahalı ve haremlik selamlık.O yüzden alkole takılmayın.

• quote:

Orijinalden alıntı: ftokan

Limak Limra'da geçen yaz konakladık. Odamızı ücretsiz aile odasına upgrade ettiler, 2 gece alakart restorandan yararlandık. Bunlara rağmen bir daha gitmeyi düşünmem. Tesis orta kalitede, daha önce gitmiş olduğum Ela, Titanik veya Xanadu ile karşılaştırılamaz. Bence biraz daha iyi bir otel tercih edin.
    Ela Quality Resort Hotel: 6000 TL ye yakın
    Titanic Deluxe Golf Belek: 6000 TL
    Xanadu Resort Hotel : 5000 TL civarı

Limak'ın 2 katı hocam fiyatlar. Xanadu baya ilgimi çekti ancak fiyatı yüksek geldi.

@gorkemnalbant Alkole takılmıyorum hocam sadece seçeneklerde fiyatı daha uygun oluyormuş. Yoksa alkolsüz bir otel arama gibi derdim yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atom-karınca -- 1 Temmuz 2019; 14:31:55 >
  • Merhaba tatil sepetinde çağrı merkezine özel indirimler varmış ben side kızılağaçta sunis elita beach hotele 24 ağustos giriş 4 gece 2 yetişkin 2 çocuk 13 ve 4 yaşlarında ana bina ranzalı odaya 4183 tl ödedim iptal sigortası dahil
  • nexivol191 N kullanıcısına yanıt
    Gecelik 1044₺ indirimli fiyat olarak kabul görülüyor artık üzücü

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: nexivol191

Merhaba tatil sepetinde çağrı merkezine özel indirimler varmış ben side kızılağaçta sunis elita beach hotele 24 ağustos giriş 4 gece 2 yetişkin 2 çocuk 13 ve 4 yaşlarında ana bina ranzalı odaya 4183 tl ödedim iptal sigortası dahil
    13 yaşındaki çocuğa para ödediniz mi?

• sorrento kullanıcısına yanıt
    hayır ödemedim normalde internet sitesinde fiyat 4.690 tl görünüyor iptal sigortası hariç
    Zeynep Hotel'e de bakın derim. Geçen sene her ikisinde de kalan bir tanıdığım Zeynep Otel'in Limak'dan daha iyi olduğunu söyledi.
  • Infinty bu yelken kuşadası yorumum

1 haftalik tatili bitirmiş bulunmaktayim, her sene 2 antalya otelinde tatil yaparim bir degisiklik olsun çocuk arabada sıkılmasin dedik kusadasina gittik ,iyide yapmışız, kadinlar denizini begendim hem sığ hem temiz , denizci oldugumdan oralarda ruzgar cok olur bilirim ama bize denk gelmedi nedense ,gelelim havuza, havuzu ufak ama nedense kalabalik olmadi. En büyük problem sezlong onada sebep olanlar insanlar sabahin köründe kalkip havlu koyuyorlar fazla fazla, yer kalmiyor gibi birsey ,kapali havuzu biraz soguk geldi bana ,hergün spor salonunda sporumu yaptim makinalar güzel , saunasi 100 derece bence cok yüksek , gural da 60 70 80 3 tane vardi , aquasi gercekten güzel ama dışarıdan girişleri ilerse acabilirlermis ozaman sira bekleme derdi olabilir suanda almiyorlar.
    Yemekler agirlik beyaz at ,cok fazla cesit yok ama cok lezzetli , voyage in baş ascisini transfer etmişler.
    Odalari zaten tertemiz ve Büyükses yalitimi muazzam sasirttilar beni ama buzdolabini ilk gun doldurdular dahada ellemediler, odalar hergun guzelce temizleniyor.
    Personel cok candan severek calisiyorlar ama sanirim biraz tecrübesizler belli oluyor.
    4 gun kalana alacarte ucretsiz , balik alacart enfes.
    Bileklik gittigim otellerin hicbirinde yoktu neredeyse burada vardi açıkçası uyuz oldum.
    İçkiler sadece lobby barda sinirsiz ne isterseniz var diger yerlerde kalmadi cevabi alabiliyorsunuz.
    Sonuc olarak kişi basi 290 liradan 1 hafta 3500 liraya tatil beni tatmin etti ama antalya antalyadir bunu unutmamak lazim. Saygilarimla.

• 2019 F/P Tatil Fırsatları (Ana Konu)
    2019 F/P Tatil Fırsatları (Ana Konu)
    2019 F/P Tatil Fırsatları (Ana Konu)a
    2019 F/P Tatil Fırsatları (Ana Konu)

• 
Sayfa: önceki 271272273274275
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.