Şimdi Ara

2019 F/P Tatil Fırsatları (Ana Konu) (276. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7.104
Cevap
245
Favori
779.194
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 274275276277278
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Citayi yukseltmis derken , 2012 de gitmistim birde 2017 de ikisindede cita cok yuksekteydi eger ulke turizminde diyorsaniz evet alkışı hakediyorlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ROLLING STONES

Giderken yanında cam bardağını götür.
    Ben termos bardagımı götürüyorum hijyenden dolayı
  • Arkadaşlar bu bahsedilen fiyatlar çok fazla benim için. Hotel tarzı denizi güzel olan yarım pansiyon bile kafi, eşim ufak bebeğimle gidebileceğim yer önerecek var mı ? 4 5 günlüğüne 1000 Tl civarı verebilirim. Kahvaltı olsada yeter. Bahçesi olsun çocuğun oynayabileceği, denize yakın olsun vs yeter sanırım.
  • 5 gece 6 gün Sentido Bellazura'da tatilimizi gerçekleştirdik.
    yemekleri,içecekleri,denizi,havuzu vss.. herşeyiyle çok memnun kalarak ayrıldık.

tek sıkıntılı noktası vardı. 1.kat ile 2.kat arasında asansör yoktu. bizim gibi bebekli aileler için biraz zorluk oluyor.
  • fettah kullanıcısına yanıt
    Voyage da çıta yüksek demek istedim. Otellerin şuanki fiyatlarının da maşallahı var

• Bu sene yabancı turistin çok fazla ilgi göstermesiyle birlikte ,gelen turistten vergi (toprak bastı parası) alalım olayı gündeme geldi

İlle kaçıracaklar adamları :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: ugurrsy

Bu sene yabancı turistin çok fazla ilgi göstermesiyle birlikte ,gelen turistten vergi (toprak bastı parası) alalım olayı gündeme geldi

İlle kaçıracaklar adamları :)
    Avrupa'da da şehir vergisi alıyorlar turistlerden.

• Prof.Matematik kullanıcısına yanıt
    Duydum onu Avrupa gibi siyasi istikrarımız olsa alınsın lafım yok ama yarın ne olacağına dair bizim bile tahmin edemediğimiz bir ülkede yaşıyoruz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Prof.Matematik

Avrupa'da da şehir vergisi alıyorlar turistlerden.

Alıntıları Göster
    Antalya için uygun olmaz bu sistem kim yaparsa hata yapar avrupa turizmi çok uluslu bir turizmi var bizde durum farklı

• Merhaba hocam, ben Bodrum'a gidiyorum tatil siteleri ve google yorumlarına bakarak bir hotel buldum aile işletmesi bahçesi filan var. Gideceğim yer ayrıntıları burada >>> kaptan hotel bitez

Peşin ödeme yapacaksan bu tarz yerlerin numarasını bulup arayarak pazarlık yaparsan daha iyi olur. Direkt işletme sahibinden al odayı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ankarali87 -- 3 Temmuz 2019; 13:14:46 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Sportivo

Bodrum'da 10. evlilik yıl dönümü için önerecebileceğiniz güzel deniz manzarası olan, kalite olarak pişman etmeyecek, çiftler için uygun, gecelik 2.000'e kadar önerileriniz olur mu?

Kendim Baia Bodrum ve Swissotel Resort Bodrum arasında gidip geliyorum. Bu otelleri deneyimleyen var mı?
    Merhaba.
    Öncelikle tebrik ederiz.
    DH Kullanıcılarına özel indirimlerimizden faydalandırarak;

Titanic Deluxe Bodrum
    Xanadu Island
    Hapimag Sea Garden
    Delta Hotel by Mariott
    Hilton Bodrum Türkbükü

Gibi tesisler için, Setur Kızılay olarak teklif vermek isteriz.

Giriş ve çıkış tarihlerinizi özel mesajla iletmenizi rica ederiz.

Sevgiyle kalın.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hocam siz diverso hocamla iletişime geçin.Çok iyi indirimler yapıyor.Setur satış temsilcisi.Özellikle Zeynep otel bu fiyat Aralığında.Bir çok otelde ekstra indirim sağlıyor.Zeynep otele hiç gitmedim lakin Belek oteli bile olması 4yıldızlı Waterplanet otelden çok daha iyi olacağının kanıtı.Kendisi ile iletişime geçin mutlaka yardımcı olacaktır.

• quote:

Orijinalden alıntı: gorkemnalbant

Hocam siz diverso hocamla iletişime geçin.Çok iyi indirimler yapıyor.Setur satış temsilcisi.Özellikle Zeynep otel bu fiyat Aralığında.Bir çok otelde ekstra indirim sağlıyor.Zeynep otele hiç gitmedim lakin Belek oteli bile olması 4yıldızlı Waterplanet otelden çok daha iyi olacağının kanıtı.Kendisi ile iletişime geçin mutlaka yardımcı olacaktır.
    Teşekkür ederiz Görkem Bey.
    Her zaman desteğe hazırız.
    Kampanya süreçlerimiz devam ediyor.
    Sevgiler.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • graystorm kullanıcısına yanıt
    havuz ve plajda hiçbir otel cam bardak vermiyor ki, kırılma ve güvenlik nedeniyle. havuz başında kırılıp, birini yaralayabilir. kimi kağıt veriyor, kimi kalın sağlam plastik veriyor. ben havuz barda oturana cam bardak verebiliyorlar.
  • Prof.Matematik kullanıcısına yanıt
    Avrupada adim atmadigim liman şehri kalmadi , şahsi fikrim o vergi bize suanda uymaz , biz avrupa birligi normlarina uyalim , o vergiyi o kurallari baz alarak uygularsiniz yoksa suanda turist kacirmaktan başka bir işe yaramaz.

• fettah kullanıcısına yanıt
    İnşallah alırlar o vergiyi, sonrada kaçar turistler, sonra da bize muhtaç kalırlar :) ne kan emici bu oteller bu sene , 5 6 gün 10 kağıda otel yok yaa, gidenin akıl sağlığından şüphe ederim helal para kazaniyorsa :) ya da saygı duyarim kazancına

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • emindoner09 E kullanıcısına yanıt
    İşte bu pencereden bakarsaniz benimde işime gelir iki otel yerine 3 otele giderim

• Antalya 3 gece 4 güne ne ödemek mantıklı. Haftaya 08.07-12.07 arası. Ailecek denize sıfır mümkünse ?

• Arkadaşlar merhaba . Konuyu elimden geldiğince takip etmeye çalışıyorum bı yandanda Jolly ets vb gibi tur firmalarını.Evleniyorum balayı için 21 Ağustos tarihi giriş olmak üzere toplam 5 gecelik bı otel arıyorum.Tercih olarak İlk etapta Antalya bölgesi ama Alanya hariç.Otelde aradığımız alkol ve yiyecek kalitesinin iyi olmasi + 5 gün boyunca otelden çıkmayı gerektirecek kadar sıkıcı olmaması.Butce 6000 lira civarı.

Yardımcı olursanız çok sevinirim:)

• fthsumer F kullanıcısına yanıt
    Zeynep :) demek zorunda kalacaklar sanki :)

• 
Sayfa: önceki 274275276277278
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.