Şimdi Ara

2019 F/P Tatil Fırsatları (Ana Konu) (274. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.104
Cevap
245
Favori
779.176
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 272273274275276
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • iki arkadaş için şöyle 5-6 günlük kafa dinelmelik fazla pahalı olmayan en azından yarım pansiyonlu bir tavsiyeniz var mıdır? Ege tercihimizdir
  • Bu yıl bodruma gidipte farkeden varmı? İzmir-bodrum yoluna asfalt erimiş yani bu yıl karayolları asfalt çalışması yapılmamış yolun büyük kısmında tangır tungur gidiyorsunuz rezalet resmen ya insanın içi dışına çıkıyor.
    Yıllardır bodruma geliriz ilk defa asfaltsız yollarla karşılaştık.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Sealife buket resort oteli bilen, giden, duyan var mı? Alanya okurcalarda bulunan bir tesis.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • radko kullanıcısına yanıt
    O yol eskiden de öyleydi biraz , Aydın'dan gidince yol kaymak, sizin bahsettiğiniz yol Milas Bafa yolu arası

• Arkadaşlar bir sorum olacak. Annem babam için bayrama tatil rezervasyonu yaptırmıştım. 2 ay önce. Şuan fiyata bakıyorum aynı tur üzerinden ve fiyatın düştüğünü görüyorum bu durumda yapılabilecek şeyler nedir? İptal ettirip yeniden rezerv yapabilirim ama taksitli olduğu için limite anında yansımayacak o yüzden başka şansım varmı arayıp farkı istemek gibi?
  • CrazyLeshRaC kullanıcısına yanıt
    ETS iade yapıyor diye hatırlıyorum, acenteniz ya da tur operatörü ile görüşmeyi deneyin mutlaka, en kötü hediye çeki tanımlarlar bence

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • emindoner09 E kullanıcısına yanıt
    Görüşeyim o zaman ets ile bakalım ne diyecekler :)
  • Labranda Mares Marmaris Giden var mıdır? Taviye edermisiniz? Aile için ?

Arkadaşlar 6-10 temmuz arası 3500 bandındayım. Varmıdır tavsiyesi olan. Özellikle senden daha çılgın teklifler bekliyorum @diverso hocam :)

Antalya-Kumlu plaj-çocuk etkinlikleri ve herşey dahil arıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CrazyLeshRaC

Arkadaşlar bir sorum olacak. Annem babam için bayrama tatil rezervasyonu yaptırmıştım. 2 ay önce. Şuan fiyata bakıyorum aynı tur üzerinden ve fiyatın düştüğünü görüyorum bu durumda yapılabilecek şeyler nedir? İptal ettirip yeniden rezerv yapabilirim ama taksitli olduğu için limite anında yansımayacak o yüzden başka şansım varmı arayıp farkı istemek gibi?
    Güzel bir tespitte bulunmuşsunuz. ETS'de fiyatlar yeniden Mart-Nisan seviyesine geriledi.

Ben aldıktan sonra, benim aldığım otelin fiyatlarını düzenli takip ettim. Neredeyse her 15 günde bir sürekli arttı ve %10 indirime kadar geldi (%50 den başlamıştı).

Şimdi bakıyorum, yeniden %35 indirim ile satılıyor. Neredeyse benim aldığım fiyat (ben %40 ile almıştım).

Bu arada birçok kişi, %10-20-30 indirim bandından satın almıştır mutlaka. Ne olacak şimdi!!??

• deepkurt kullanıcısına yanıt
    Görüştüm şimdi karta iadesini sağladılar. İyi oldu bunu yakalamış olmam. 600 Tl az buz değil :)
  • https://forum.donanimhaber.com/yardiminiza-ihtiyacim-var-tur-sirketi-tarih-degistirdi--138929862

Musait olanlarin basina gelenlerin yardimlarini bekliyorum.

• deepkurt kullanıcısına yanıt
    Bu şu demek oluyor iç pazar rezervasyon yok denilecek kadar kötü demek ki tekrar kış döneminde sattığı fiyatlara çektiler.

Dört gündür bodrumdayım gümbet sahil şeridini dolaştım bugün hoteller sıra sıra sahilde zaten,çoğu yarı kapasitesi bile dolu değil ne plajlarda ne şezlonglarda öyle doluluk var gayet sakin,dün taksiye binmiştik taksi şöförüyle sohbet ediyoruz her geçen yıl sezon daha da geç açılıyor diyor ve eskisi gibi ingiliz,alman,hollandalı yani avrupalı turistin gelmediğini söyledi,yerli turistte bayramda bayrama yoğun olduğunu ve işlerin çok kötü olduğunu söyledi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi radko -- 2 Temmuz 2019; 14:57:27 >
    Balkon konuşması mı bu :)
  • ugurrsy U kullanıcısına yanıt
    I don't like politics😉

• quote:

Orijinalden alıntı: radko

Bu şu demek oluyor iç pazar rezervasyon yok denilecek kadar kötü demek ki tekrar kış döneminde sattığı fiyatlara çektiler.

Dört gündür bodrumdayım gümbet sahil şeridini dolaştım bugün hoteller sıra sıra sahilde zaten,çoğu yarı kapasitesi bile dolu değil ne plajlarda ne şezlonglarda öyle doluluk var gayet sakin,dün taksiye binmiştik taksi şöförüyle sohbet ediyoruz her geçen yıl sezon daha da geç açılıyor diyor ve eskisi gibi ingiliz,alman,hollandalı yani avrupalı turistin gelmediğini söyledi,yerli turistte bayramda bayrama yoğun olduğunu ve işlerin çok kötü olduğunu söyledi.
    2 haftadır bakıyorumda, bu söyledikleriniz doğru gibi gelmedi bana. Fiyatlar sürekli artıyorç
  • By_EKReM kullanıcısına yanıt
    Ben gözlemimi yazdım gözlerim sağlı yerinde Allaha şükür,fiyatlar konusunda başka bi arkadaş bilgi vermiş bende ona istinaden yorum yazdım.

• Otel fiyatlarını çözemedim. Aileye rezerv yaptığım otelin fiyatı düşmüş,kendime yaptığım rezerve ait otelin fiyatı artmış. Aradığımda fark varsa onun için de iade isticektim fiyatının arttığını duyunca tamam dedim gerek yok :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: fettah

Infinty bu yelken kuşadası yorumum

1 haftalik tatili bitirmiş bulunmaktayim, her sene 2 antalya otelinde tatil yaparim bir degisiklik olsun çocuk arabada sıkılmasin dedik kusadasina gittik ,iyide yapmışız, kadinlar denizini begendim hem sığ hem temiz , denizci oldugumdan oralarda ruzgar cok olur bilirim ama bize denk gelmedi nedense ,gelelim havuza, havuzu ufak ama nedense kalabalik olmadi. En büyük problem sezlong onada sebep olanlar insanlar sabahin köründe kalkip havlu koyuyorlar fazla fazla, yer kalmiyor gibi birsey ,kapali havuzu biraz soguk geldi bana ,hergün spor salonunda sporumu yaptim makinalar güzel , saunasi 100 derece bence cok yüksek , gural da 60 70 80 3 tane vardi , aquasi gercekten güzel ama dışarıdan girişleri ilerse acabilirlermis ozaman sira bekleme derdi olabilir suanda almiyorlar.
    Yemekler agirlik beyaz at ,cok fazla cesit yok ama cok lezzetli , voyage in baş ascisini transfer etmişler.
    Odalari zaten tertemiz ve Büyükses yalitimi muazzam sasirttilar beni ama buzdolabini ilk gun doldurdular dahada ellemediler, odalar hergun guzelce temizleniyor.
    Personel cok candan severek calisiyorlar ama sanirim biraz tecrübesizler belli oluyor.
    4 gun kalana alacarte ucretsiz , balik alacart enfes.
    Bileklik gittigim otellerin hicbirinde yoktu neredeyse burada vardi açıkçası uyuz oldum.
    İçkiler sadece lobby barda sinirsiz ne isterseniz var diger yerlerde kalmadi cevabi alabiliyorsunuz.
    Sonuc olarak kişi basi 290 liradan 1 hafta 3500 liraya tatil beni tatmin etti ama antalya antalyadir bunu unutmamak lazim. Saygilarimla.
    Animasyonlar hakkında neler söyleyebilirsiniz çocuk kulübünü tecrübe etme şansınız oldu mu ?

Radko hocama katılıyorum'. Kuşadası tatilimden neredeyse otelde hiç yabancı yoktu. Alayı alamancı idi. Sahilde de çoğu türktü. Yabancı vardı ama o çok fazla değil. Yerlisi ile konuştuğumda hala sezon tam açılmadı bu sene az diyordu. Ya pastayı Antalya kaptı, ya da bize yalan söylüyorlar

• Arkadaşlar eşim ve 3 ve 5 yaşındaki 2 çocuğumla birlikte en az 6 gece maximum 4-5bin bütçe için tavsiyelerde bulunabilir misiniz?
    Fiyatlar çok şişmiş.
    3 öğün yemek olsun denizi güzel olsun yeterli benim için.
  • 
Sayfa: önceki 272273274275276
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.