Şimdi Ara

2019 F/P Tatil Fırsatları (Ana Konu) (277. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.104
Cevap
245
Favori
779.195
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 275276277278279
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Oraya da bı bakayım ozellikle @Diverso bey gibi tür firmalarini bilen çalışan insanlardan teklif de gelirse ne mutlu .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 14 - 19 Temmuz giriş çıkış olmak üzere Okurcalar bölgesinde otel arıyorum.
    Mukarnas
    Vikingen İnfinity
    Litore Resort
    Bu oteller ve çevresinde uygun kampanyalar varsa fiyat almak istiyorum.

• 16-21 Temmuz arası iki yetişkin Antalya’da otel arıyorum. Denize yakın olsun yemekleri güzel olsun yeterli. Fiyat olarak da 5 gece 4500 TL’yi geçmeden güzel bir tavsiyeniz olur mu?

• quote:

Orijinalden alıntı: Wadjet

16-21 Temmuz arası iki yetişkin Antalya’da otel arıyorum. Denize yakın olsun yemekleri güzel olsun yeterli. Fiyat olarak da 5 gece 4500 TL’yi geçmeden güzel bir tavsiyeniz olur mu?
    Crystal paraiso boğazkent
    Kilikya resort Çamyuva
    Onkel hotel beldibi
    La mer hotel goynuk

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karabil07 -- 3 Temmuz 2019; 18:12:5 >
  • _terminatör_ kullanıcısına yanıt
    Granada Okurcalar almıştık burada Kasım'da , bütçeniz uygunsa bence sizde gozatin, yorumlara göre bölgedeki en iyi otel o görünüyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sıcak haberler :) Tatilde iken uzun yazmayı sevmem özet geçeceğim.

Kısaca; Duja Bodrum tam olmasa bile biraz fiyasko. Her tür gayreti gösteriyorlar ama acemilik mi desem, yeterli gelmiyor. İçkiler tırt, yemekler iyi. Upgrade ve daha girişte sorunsuz 2 gece alacarte rezervasyon hatırına olumsuz yorum yapmıyorum.

Zeynep Belek ise daha ilk günden tam puan aldı. Zeynep'te 2 yıl önce kısa bir konaklama yapmıştık ve bugün girişte ona istinaden farklı renkli bileklik taktılar. Her şeyde öncelik ve ayrıcalık modu kazandık :) Odayı 5. Kattan denizi gayet güzel goren yerden verdiler. Saat 13 gibi geldik, oda çoktan hazırdı.

Aksi bir durum olursa ekleme yaparım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi civcivx -- 3 Temmuz 2019; 18:13:51 >
  • civcivx C kullanıcısına yanıt
    Duja hakkında patlıcağını rez yapılmaması gerken bi yer olduğunu taa sezon başlamadan yazdık ama herkes gaza gelip rez yaptırdı,tripadvisor yorumları ortada rutubetli odalar mı dersin lağım kokularımı dersin barlarda yabancı içkiler var diyipte sadece lobi barda 1,2 yabancı içkimi dersin dolu şikayetler.

2019 F/P Tatil Fırsatları (Ana Konu)

2019 F/P Tatil Fırsatları (Ana Konu)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi radko -- 3 Temmuz 2019; 17:44:12 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• radko kullanıcısına yanıt
    Otelde kalmadan , yorum yapmistiniz. Ben o dönem için verdiğim 350 TL yi ve aldığım hizmeti kiyasladigimda çok beğenmiştim. Bugünün şartlarında 1000 TL etmez eğer fiyatı oysa ama kesinlikle personellerin yardımsever tutumları beni çok mutlu etmişti, herkes iyi niyetli otelde. Önümüzdeki sene yine uygun fiyatlar açıklar iseler gene alırım.

• ankarali87 A kullanıcısına yanıt
    Hocam çok sağol tarifime uygun bir yere benziyor fiyatıda limitim civarında araştırıcam, bodrum pahalıdır diye hiç bakmamıştım yanılmışım. Denizi nasıl acaba hemen derinleşen denizi yoksa süper

• emindoner09 E kullanıcısına yanıt
    Kervansarayken kaldım tesisin halini biliyordum 4,5 ayda koca hoteli düzeltemicekleri kesindi.

• quote:

Orijinalden alıntı: fthsumer

Arkadaşlar merhaba . Konuyu elimden geldiğince takip etmeye çalışıyorum bı yandanda Jolly ets vb gibi tur firmalarını.Evleniyorum balayı için 21 Ağustos tarihi giriş olmak üzere toplam 5 gecelik bı otel arıyorum.Tercih olarak İlk etapta Antalya bölgesi ama Alanya hariç.Otelde aradığımız alkol ve yiyecek kalitesinin iyi olmasi + 5 gün boyunca otelden çıkmayı gerektirecek kadar sıkıcı olmaması.Butce 6000 lira civarı.

Yardımcı olursanız çok sevinirim:)
    Merhaba.
    Öncelikle tebrik etmek isteriz.
    Aşağıdaki tesisler bütçeniz doğrultusunda önerebileceğimiz tesisler.
    İncelemenizi tavsiye ederiz. Olumlu değerlendirdiğiniz tesisler varsa özel mesajla fiyat isteyebilirsiniz.
    Sevgiler.

BELEK
    Zeynep Hotel
    Crystal Tat Beach Golf Resort & Spa
    Siam Elegance Hotels & Spa
    Orange County Resort Hotel Belek

SİDE
    Trendy Palm Beach
    Trendy Verbena Beach
    Starlight Resort Hote

BODRUM
    Delta Hotel By Marriott Bodrum
    Duja Bodrum By La Blanche

• radko kullanıcısına yanıt
    Yok, o kadar da değil. Eşim instagram'da duja'nin bir paylaşımına asarim keserim tarzı değil de, yapıcı bir eleştiri yaptı diye misafir ilişkileri sorumlusu telefonunu verdi, gelince mutlaka arayın dedi. Talebimiz olmadığı halde Club odayi denizi en iyi yerden gören villa ile upgrade yaptı. Beklemeden odaya geçtik. Alacarte rezervasyonlarıni halletti. Oda gayet iyiydi, koku rutubet falan yoktu. Yemekler gerçekten güzel ve çeşitli.

Eksikik olarak; otopark yol kenarında, snack bar zayıf ve içkiler diyebilirim. İçkiyi mutlaka düzeltmeleri lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi civcivx -- 3 Temmuz 2019; 18:20:26 >
  • emindoner09 E kullanıcısına yanıt
    Hangi tarihler kaç liraya almıştınız bu oteli ?
  • Arkadaşım o konumda başka bir yerde kaldı. Denizini beğenmiş hemen derinleşmiyor ve dalga yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ankarali87 -- 4 Temmuz 2019; 10:7:24 >
  • Merhaba arkadaşlar 26 - 30 Ağustos tarihleri arasında 4 gece olmak üzere tatile cıkmayı düşünüyoruz. Evli çocuksuz çiftiz. Diversonun önerilerini aldım ve Zeynep hotel ile orange county arasında kaldım. İki otel arasında hangisini tavsiye edersiniz. Deneyimleyen var mı?

• Setur üzerinden 3000 TL üzeri rezervasyon yaptıracak olanlar için kredi kartımla indirim yapabilirim. Teklif için pm atabilirsiniz.

• civcivx C kullanıcısına yanıt
    radko kullanıcısına yanıt
    Aynen bende de onlar oldu, odayı ben en ucuz almıştım deniz manzarali ana bina upgrade ettiler, alacarte açık degildi haziran başı deniz kenarı balık hazırlanıyordu birkaç güne, muhtemelen güzel olmuştur. İçkiyi lobi barda güzeldi diğerleri kötüydü, eşimle sırayla giderek hallettik onu spor olsun diye :)
    Bence fiyatı uygun alabildiyseniz güzel otel. Otopark sorunu vardi ben ordaykende. İnşaat kismende devam ediyordu, önümüzdeki sene kesinlikle daha iyi olurlar. Yemekleri bugün e kadar yediğim en iyi 3 otel yemeği sıralamasina sokarım

• ugurrsy U kullanıcısına yanıt
    Kaism başı aldık, Eylül 21 giriş 25 çıkış 4 gece 5 gün 1780 idi sanırım 3 aile aldık , kara manzara almak zorunda klamsitim deniz kalmamıştı ama arada 100 150 TL falan fark vardi o dönem. Uygunluk olursa upgrade isticem oteldeyken

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emindoner09 -- 3 Temmuz 2019; 19:13:39 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sportivo

Bodrum'da 10. evlilik yıl dönümü için önerecebileceğiniz güzel deniz manzarası olan, kalite olarak pişman etmeyecek, çiftler için uygun, gecelik 2.000'e kadar önerileriniz olur mu?

Kendim Baia Bodrum ve Swissotel Resort Bodrum arasında gidip geliyorum. Bu otelleri deneyimleyen var mı?
    Baia Bodrum'da karar kıldım. ETS'nin acentalarını arayın derim, desk altı satış denilen bir satış kanalı ile 3 gece 3458 TL'ye Deniz tarafı oda bağladım. Sanırım tezgah altı satış kanalı oluyor, dışarıda olmayan bir fiyat.
  • Bir haftalık Karadeniz turu tavsiyesi verirmisiniz Ağustos ayı başında olacak şekilde.

• 
Sayfa: önceki 275276277278279
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.